ivicaolic napisao:ispravljam svoj netoči navod da bi prodao švajnijašvajni je nevjerovatan!!!! nebi ga dao za 100milijuna
čovjek igra nevjerovatno!!!!!

FCB_general napisao:ivicaolic napisao:ispravljam svoj netoči navod da bi prodao švajnijašvajni je nevjerovatan!!!! nebi ga dao za 100milijuna
čovjek igra nevjerovatno!!!!!
Više bi nas usrećio na ovoj temi da si još napisao da moliš da se zaključa ova besmislena tema na kojoj se jedino možemo glupirati i smijati.![]()
![]()
![]()
![]()
Schweini do kraja karijere ne ide nikuda... A kad je završi, onda nek ide i na svemirsku postaju.![]()
![]()
Basti iz utakmice i utakmicu tjera antona ili nekog forumskog nadležnog da zaključa ovu temu.

nele-BHF napisao:
SVAJN ZA KAPITENAAAAAA. jao samo da upola ovako igra u Bayernu bilo bih dobro

I_Love_Bayern napisao:Htjeli mi to priznati ili ne velike zasluge za ovakav ELF ima Louis Van Gaal. Ipak je on taj koji je lansirao Mullera, koji je razbudio Schweinija, Lahma, otkrio je Badstubera....... i kad jos tu svoje prste umijesa strateg Low bude svasta....tako da ove igre nisu bas ni veliko iznenadjenje, bar za mene...

cruz napisao:I_Love_Bayern napisao:Htjeli mi to priznati ili ne velike zasluge za ovakav ELF ima Louis Van Gaal. Ipak je on taj koji je lansirao Mullera, koji je razbudio Schweinija, Lahma, otkrio je Badstubera....... i kad jos tu svoje prste umijesa strateg Low bude svasta....tako da ove igre nisu bas ni veliko iznenadjenje, bar za mene...
to ja tvrdim svim svojim drkadžijama ali nitko (pošto nisu baš simpatizeri Bayerna) to ne želi priznati!!!
Njemačka ima sve što je do sad imala, s tim da su naučili i tehnički igrati, a tu je sigurno van Gaal imao svoj doprinos ili utjecaj, kako god želite... kako? pa putem švajštajgera!!! da daaa!!taj vuče sve konce i dirigira tempo. ne znam kako bi sve to funkcioniralo bez njega...

cruz napisao:a ako Njemačka osvoji svj. prv. garantiram da će biti izabran za najboljeg igrača mundiala!!!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost