doro napisao:Yep nekog od 2 metra bumo stavili na 10ku da pomaze obrani brzinom i fizikom![]()
Napises nismo barca a htio bi da imamo istu postavu kao oni
Mi ne igramo 433 klasicni a kad pokusali bilo sranje...polivaletni 4231 i 4141 DA!
anton 1983 napisao:Ma mene kod Thiaga i Kimmicha jebeno smeta manjak fizikalije i fali mi taj treći. Jebote pa nismo Barca!![]()
Njima Leon paše čak, paso bi im eventualno havertz, ma paso bi im i još jedan defanzivac iza njih, al nam mi nepaše drugi napadač - čitaj Muller
cruz napisao: Slobodno si ostavi Martineza, Zakariju ili koga već da imaš opciju ako dođe Liverpool ili real na red, svakako je bitno imat opcije

anton 1983 napisao:U tome i je sada nas problem.
Ofenzivno sa Mullerom, Leonom i Coutinhom imamo opcija ali defanzivno sa Martinezom i Tolissom nismo zafovoljni...

anton 1983 napisao:Znači ispred je vezni igrač a ne napadač.
No mene isto tako intrigrira i opcija s jednim igračem iza njih dvojice jer po meni jako, ali baš jako je mala razlika između Kimmicha i Thiaga i Modrića i Kroosa...

According to TZ, Salihamidžić and chief scout Marco Neppe have been impressed with the performances of Adrian, and have convinced Fein that he’ll be a part of the Bayern squad next season.

First talks between Bayern and Alphonso Davies' agents have already taken place in London. Davies' strong performances are to be rewarded with a new improved contract, possibly until 2025 [Bild & SportBild]
Im SPORT BILD-Interview verrät Rafinha, was das Problem mit dem Ex-Bayern-Coach war. „Es war eine schwierige Phase mit Niko Kovac. Ich hatte ihn vor der Saison 2018/19 um die Freigabe gebeten, da ich ein Angebot von Bayer Leverkusen hatte. Er meinte: „Nein, bitte bleib, ich brauche dich!“ In der Rückrunde bekam ich kaum noch Einsätze“, sagt Rafinha.
„Ich habe Respekt vor Kovac, aber ich sage Ihnen: Wenn der Umgang anders gewesen wäre, dann wären wir möglicherweise alle noch da: Arjen Robben, Franck Ribéry, James, Mats Hummels, Renato Sanches, Arturo Vidal oder ich“, so Rafinha.
„Das wäre nicht unwahrscheinlich gewesen. Aber unter Kovac ging es leider zu Ende.“ Der Trainer wurde im November bei Bayern entlassen, Nachfolger wurde der damalige Co-Trainer Hansi Flick.

ivan napisao:Ja ću samo reći: nedaj Bože da nam još uvijek igraju Robben, Ribery, Rafinha, Vidal, James...

anton 1983 napisao:Al to je prestrašno kako nam se trude razdor u redove poslat!to Flick, to Alaba, to Sane, to ovo to ono, od tog čovjek može da poludi!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju