LuctL napisao:@Murta, što bi ta slika trebala predstavaljat?![]()

LuctL napisao:Ako pratimo tu logiku, to znači da ja mogu raditi bilo kakav prekršaj (koji nije za karton) i na taj način ponavljat par puta izvođenje kornera?
Inače, nastavak igre slijedi kada sudac zazviždi. Nakon toga, smatra se da je lopta u igri.
LuctL napisao:Inače, nastavak igre slijedi kada sudac zazviždi. Nakon toga, smatra se da je lopta u igri.

FCB_general napisao:Ma šta mi to možemo napraviti u slučaju neke štete? Baš ništa. Sami protiv svih milijardera koji imaju svoje interese i sasvim suprotne poglede na sport.
Mi apsolutno ne možemo ništa niti kočiti, a niti revolucionarno pokrenuti(jer bi tu revoluciju danas gledali). Najviše što možemo je bojkotirati to natjecanje.

Murta napisao:Dobro si me podsjetio na nešto što sam primjetio u prvom poluvremenu (drugo nisam gledao). Ono sinoć nije bila Barca. Bar ne ona koja je gazila u LP i La Ligi. Barca je prije igrala visoki tempo, pritiskala, igrala široko i mljele svoje protivnike. Sinoć su takoreći stajali i čekali da Milan pogriješi nakon čega bi počeli igrati svoju igru. Nije mi jasno zašto. Postoje 2 moguća razloga - Guardiola je tako htio ili više ne mogu igrati onakav tempo. A zašto bi Guardiola to htio? Milan je stara momčad koju ubija brzina i tempo. Ako možeš igrati s takvim pritiskom na protivnika, zašto ne igraš?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost