Postao/la anton 1983 » 06 sij 2012, 00:14
ja sebi tu i tam ovako iz gušta idem složiti neku ekipu Bayerna koja bi bila zvjerska. ta ekipa se sastoji od igrača koje smo "mogli dovesti" i koje bi mogli dovesti da recimo uprava poludi i da se neke stvari poklope. Sad bum sam reko jednu verziju jer točno koji su to igrač je tak i onak manje bitno.
Recimo da je Bayern dofurao ili dofura Khediru
da je Bayern dofurao ili dofura Gotzea ILI Ozila
da je Bayern dofurao ili dofura Hummelsa
da je Bayern dofurao ili dofura Cissea
Naših prvih 11 bi recimo bili
------------------Gomez
Ribery-----------Ozil/Gotze-----robben
------------Schweini--Khedira
Lahm-------Badstuber--Hummels--Rafinha
---------------neuer
Na klupi bi bili od važnijih- Muller, Kroos, Cisse, Luis Gustavo, Boateng - još uz njih Buyten, Tymo, Alaba, Usami i Contento.
Sad ta ekipa izgleda ko Bomba, naš san , kadar iz Championship managera, Liga prvaka je naša...
E postoji i ona druga strana medalje. Sad ću vam samo reći primjer našeg trenutačnog kadar. U našoj ekipi postoje igrači koje obožavam tipa Schweini, Robben, Gomez i još neki, te one koje iznimno poštujem Lahm, Muller i još neki.
Od same pomisli da jedan od njih sijedi na klupi meni se okreće ŽELUDAC. Sad postoji velika šansa da bu Muller postao zamjenski igrač i ja kad pomislim da je on na klupi, ISUSA TI!!!!! Zato sam sebe pokušavam uvjeriti da kroos i Schweini mogu igrati skupa tak da Muller more ispred njih samo iz razloga da on nebude na klupi.
E sad kad bi još kod nas bili recimo Khedira i Gotze ja bi se garant hitil sa balkona.
Neki mogu razumjeti što sam ja napiso dok će neki reć sve to treba biti kod nas...No na kraju krajeva to nije sve tako jednostavno.
navijač Bayerna nema što plakati za jednim Reusom niti govoriti o škrtosti uprave jer mi još uvijek imamo najbolji krilni par SVIJETA. I sad da mi Reus izbaci Robbena iz ekip, pa kaj bi ja mogao biti sretan? Ja bi Gotze i prihvatio kada Robben napusti klub, no Gotze još uvijek more Robben čistiti kopačke...A kad vreme za to dođe bumo onda vidli. Nama morti treba zamjesnko krilo ali ponavljam se, srat po nekom iz uprave zato kaj nije došo Reus i zbog toga si rezati žile,e to ne. Za Bayern bi bilo puno pametnije da recimo prodamo Olića i dovedemo farfana, nego da smo zeli Reusa. Govorim iz igračke perspektive a ne o tome kakve su oni naravi...
KVDM!!!!