Piqué, Thiago Silva, Messi ili neko skroz drugi?

Arhivirane teme...

Re: Reus, Goetze ili neko treći?

PostPostao/la Murta » 04 sij 2012, 18:20

Eriksen je Unitedov je jer on pravo krilo starog kova, a takvi tamo postaju najbolji igrači na svijetu.

Uvijek nam ostanu Kovačić ili Draxler. :mrgreen:

A i mi imamo Derflingera za kojeg nitko ne zna, a ima jednako velik potencijal. 8-)

Za Hazarda ne bih rekao da je gotovo. Real će se boriti oko Neymara, a ovaj front će ostaviti napušten. Nekako me situacija s njima podsjeća na onu s Franckom kada su ga svi htjeli, ali nikome nije bio prva opcija, dok se nije pojavio Bayern. And the rest is, as they say, history. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 04 sij 2012, 18:22

Murta napisao:
Za Hazarda ne bih rekao da je gotovo. Real će se boriti oko Neymara, a ovaj front će ostaviti napušten. Nekako me situacija s njima podsjeća na onu s Franckom kada su ga svi htjeli, ali nikome nije bio prva opcija, dok se nije pojavio Bayern. And the rest is, as they say, history. :mrgreen:

A još nam nekako dovođenje vrhunski francuski igrača ide itekako od ruke :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 04 sij 2012, 18:29

Murta napisao:A i mi imamo Derflingera za kojeg nitko ne zna, a ima jednako velik potencijal.

Kojeg još ni blizu 1. momčadi. Mi već sada tražimo rješenja, ne za 2 godine. Sve je to super, ali on ne kotira nikako. Ista stvar je i sa stoperom Köz-om koji po trenutnoj situaciji neće vidjeti 1. momčadi, a slovi kao nekakav vrhunski stoperski talent.

Ajde barem je Can otišao na pripreme, no opet sve mislim da će ostati na pripremama. Nismo mi baš klub u kojem tinejdžeri napreduju preko noći. S Kroosom je trebalo 4-5 godina proći i još nije dosegnuo ono za što ga se drži iako je trenutno na jako dobrom putu.

Samo da mi pokupimo Švicarca i riješimo više tu rak ranu zvanu krila. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 05 sij 2012, 20:30

LuctL napisao:Preimenujte temu u "netko treći" i hajmo bacit nekakvu opkladu tko će to biti, naravno na ljeto.

Kod mene visoko kotira Shaqiri.

Preskup je, idemo po nekoga iz druge Bundeslige.

Jules Reimerink , igrač Cottbusa, igra i lijevo i desno, Nizozemac je + duplo je jeftiniji od Švicarca

Svi bi bili sretni i zadovoljni.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 05 sij 2012, 21:52

Ne treba nama više nitko. Dovoljno smo odlični i ovako.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 05 sij 2012, 22:33

I, mi smo ga naravno ispusili zahvaljujuci nasem jebenom stezanju kaisa u zimskom prelaznom roku, kao sto je bilo sa Ozilom i Kedirom. Reus ode u Dortmund, evo i Riberiju je zao. http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 62832.html Gotzea cemo dobiti u Limburgu mjesecu. Ja nikada nisam vjerovao da ce on da dodje kod nas, sada jos manje vjerujem. Oni ce ga prodati, ali papreno skupo ga prodati nekom City-u, Anziju, Chelseaju i slicnima, koji ne znaju sta ce od love. Mi tu ne mozemo da pobijedimo konkurenciju. I, nimalo ne zalim sto cemo ga ispusiti, jer je nasa uprava zbog svoje neodgovornosti rjesavanja problema desnog krila, to i zasluzila. Opet ce nam dodji neko mnogo manje talentovan i manje kvalitetan. :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Titan » 05 sij 2012, 23:21

Khediru mogu da prežalim, ali Ozila :roll:

Aguero imao 17 godina, Bayern ga je htio i nudio 10-tak milion i na kraju lik ode u veliki Atl.Madrid koji je dosta više love dao nego Bayern.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 05 sij 2012, 23:24

jebo vas reus da vas jebo....opće nije pitanje kolko je Bayern ponudio, nek jednostavno njegova želja je da igra u BvBu i moš ga jebat....
Bit će njemu žao za ovo, bez brige..... :a045:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Lahm » 05 sij 2012, 23:25

FCB_general napisao:Ne treba nama više nitko. Dovoljno smo odlični i ovako.

A ako nam se ozlijedi pola ekipe ? ( nedaj Bože)
Šta onda ?

Pustiti amatere da igraju ? ;)
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Lizarazu » 05 sij 2012, 23:27

Jao, kako se ponavljate. Khediru je Bayern htio i sve je bilo dogovoreno sa VfB-om, medjutim LVG je smatrao da on nije potreban. Özil jeste igracina, ali gdje bi danas bio Kroos ili da li bi uopste dobio priliku da je ovaj igrac angazovan?

Za Aguera je davno sve receno i ne da mi se vise ponavljati.
Edit: @Lahm, general je bio ironican.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la The Scarface » 05 sij 2012, 23:49

Lizarazu napisao:Jao, kako se ponavljate. Khediru je Bayern htio i sve je bilo dogovoreno sa VfB-om, medjutim LVG je smatrao da on nije potreban. Özil jeste igracina, ali gdje bi danas bio Kroos ili da li bi uopste dobio priliku da je ovaj igrac angazovan?

Za Aguera je davno sve receno i ne da mi se vise ponavljati.
Edit: @Lahm, general je bio ironican.

Uvijek ista priča nakon nekog neuspješnog transfera. Škrta uprava, ŠBBKBB itd...

Stvarno ne znam kako vam se više da, i onda još spominjat jednog Khediru. :hehe:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 06 sij 2012, 00:14

ja sebi tu i tam ovako iz gušta idem složiti neku ekipu Bayerna koja bi bila zvjerska. ta ekipa se sastoji od igrača koje smo "mogli dovesti" i koje bi mogli dovesti da recimo uprava poludi i da se neke stvari poklope. Sad bum sam reko jednu verziju jer točno koji su to igrač je tak i onak manje bitno.

Recimo da je Bayern dofurao ili dofura Khediru
da je Bayern dofurao ili dofura Gotzea ILI Ozila
da je Bayern dofurao ili dofura Hummelsa
da je Bayern dofurao ili dofura Cissea

Naših prvih 11 bi recimo bili

------------------Gomez
Ribery-----------Ozil/Gotze-----robben
------------Schweini--Khedira
Lahm-------Badstuber--Hummels--Rafinha
---------------neuer

Na klupi bi bili od važnijih- Muller, Kroos, Cisse, Luis Gustavo, Boateng - još uz njih Buyten, Tymo, Alaba, Usami i Contento.

Sad ta ekipa izgleda ko Bomba, naš san , kadar iz Championship managera, Liga prvaka je naša...

E postoji i ona druga strana medalje. Sad ću vam samo reći primjer našeg trenutačnog kadar. U našoj ekipi postoje igrači koje obožavam tipa Schweini, Robben, Gomez i još neki, te one koje iznimno poštujem Lahm, Muller i još neki.

Od same pomisli da jedan od njih sijedi na klupi meni se okreće ŽELUDAC. Sad postoji velika šansa da bu Muller postao zamjenski igrač i ja kad pomislim da je on na klupi, ISUSA TI!!!!! Zato sam sebe pokušavam uvjeriti da kroos i Schweini mogu igrati skupa tak da Muller more ispred njih samo iz razloga da on nebude na klupi.

E sad kad bi još kod nas bili recimo Khedira i Gotze ja bi se garant hitil sa balkona.

Neki mogu razumjeti što sam ja napiso dok će neki reć sve to treba biti kod nas...No na kraju krajeva to nije sve tako jednostavno.

navijač Bayerna nema što plakati za jednim Reusom niti govoriti o škrtosti uprave jer mi još uvijek imamo najbolji krilni par SVIJETA. I sad da mi Reus izbaci Robbena iz ekip, pa kaj bi ja mogao biti sretan? Ja bi Gotze i prihvatio kada Robben napusti klub, no Gotze još uvijek more Robben čistiti kopačke...A kad vreme za to dođe bumo onda vidli. Nama morti treba zamjesnko krilo ali ponavljam se, srat po nekom iz uprave zato kaj nije došo Reus i zbog toga si rezati žile,e to ne. Za Bayern bi bilo puno pametnije da recimo prodamo Olića i dovedemo farfana, nego da smo zeli Reusa. Govorim iz igračke perspektive a ne o tome kakve su oni naravi...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Titan » 06 sij 2012, 01:14

Hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nego, da li je taj Kroos bolji od Ozila briga me za Khedira i Aguera, samo sam napisao laganu opasku.

Vjeruj mi , briga me boli gdje bi bio sada Kroos da je Ozil došao. Fura ga Yupp i napisao sam već da se popravio, ima odličan cenaršut, ali gubi se u utakmicama nekim, nestane.

Koga briga za Reusa, davno je neko rekao da je toliko dobar ne bi otišao u BvB. Ne omalažavam BvB , ali zna se da svaki Njemac želi da igra u Rekordmeistera.

Antune, Badstuber ne bi igro ako bi tu Boateng bio, Boateng-Hummels štoperski par.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 06 sij 2012, 13:38

Nach der Absage von Marco Reus: Wer käme jetzt als Neuzugang in Frage?

tz je napravio nekakvu listu....

Jefferson Farfan,Mario Götze,Didier Ya Konan:,Mohamed Abdellaoue,Dries Mertens,André Ayew,Xherdan Shaqiri,Kaká,Dušan Tadić,Sercan Sararer,Lucas Ocampos,Nani,Eden Hazard,Andrej Arshavin
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Hantraga » 06 sij 2012, 13:53

I opet se vracamo na isto.

Od svih tih igraca pojacanja bi predstavljali: Farfan, Goetze i Hazard, mozda Shaqiri i Ayew. ;)
Farfan, Shaqiri i Ayew bi bili pojacanja, ali za klupu. Dakle, jedino bi Goetze i Hazard mogli upasti u prvi tim. ;)

Nanija Fergi ne bi pustio, to je sigurno.
U povratak Kake na staze stare staze slave vise ne vjerujem. Arshavin je totalno propao, svaki navijac Arsenala moli Boga da Rus ode. Pa zar bi taj covjek bio pojacanje za veliki Bayern? :nono:

Ovi ostali ne dolaze u obzir. Boljih igraca vjerovatno imamo i u omladinskom pogonu.
Ja bih puno prije krenuo po recimo jednog Schurrlea. :a045:
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva