Momčad i sve vezano za ekipu 2020/21

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2020/21

PostPostao/la anton 1983 » 18 tra 2021, 13:13

Jebote mo bas nemremo imat mir. Non stop podeli pa vladaj...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lahm » 18 tra 2021, 13:16

Ne mozemo, zato jer pojedinci nikako da puste klub da ide svojim putem.
Ne mozemo, zato jer pojedinci i dalje zele preko drugih "upravljati i odlucivati " o svemu u klubu.

Jebiga
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la melodyne » 18 tra 2021, 13:40

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1383758591602032646

:hehe: Koan Klartext.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 18 tra 2021, 14:21

Veliko razočaranje!

Uli i Braco odjebite iz kluba. Uliju smo se dovoljno nazahvaljivali...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 18 tra 2021, 16:40

Smijati se ili plakati, pitanje je sada...
Update vom 18. April, 15.04 Uhr: Miro Klose hat sich nun selbst zu einem möglichen Abschied geäußert. „Für mich persönlich ist das überhaupt kein Problem, dass der Verein noch nicht mit mir gesprochen hat. Was mich wirklich nachdenklich macht, ist aber wie hier gerade miteinander kommuniziert wird“, sagte der 42-Jährige der Bild. Der FC Bayern hatte in einem Statement gerade seinen Chef Hansi Flick heftig kritisiert.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la anton 1983 » 18 tra 2021, 18:58

Naletio na jednu zanimljivu objavu na fejsu, jeste li uopće sposobni sagledati to iz ove perspektive?

Seit Juli 2017 ist Salihamidzic als Sportdirektor und später als Sportvorstnd für die Transfers zutändig.
In dieser Zeit wurden außer: Neuer, Boateng, Alaba, Martinez, Müller und Lewandowski, alle anderen Spieler verpflichtet.
Salihamodzic hatte die Aufgabe die Mannschaft zu verjüngen und seit der Pandemie finanzgerecht zu verbreitern und möglichst auch zu verbessern.
Da waren Robben, Ribery, Hummels usw.
Das hat er doch erfolgreich gemacht.
Folgende Spieler wurden in seiner Zeit verpflichtet und das oft sogar ablösefrei, Nübel, Pavard, Süle, Hernandez, Upamrcano, Nionzou, Davis, Richards, Richards, Kimmich, Goretzka, Tolisso, Musiala, Roca, Sane, Coman, Gnabry, Chupo und einige weniger erfolgreiche.Spieler.
Und mit diesen Spielern hat der sicher gute Trainer Flick alle Titel geholt.
Aber die Machtfülle, die sich Flick erhofft hat, hat Bayern ihm nicht gegeben, wie schon vorher der DFB und Hoffenheim nicht und damit fahren sie seit Jahrzehnten sehr gut.
Aber wie kommt Flick aus dem Vertrag mit den Bayern heraus?
Der DFB will mit keinem Trainer sprechen, der noch unter Vertrag steht und wird niemals 15 Mio. Ablöse zahlen, die Nagelsmann die Bayern kosten würde.
Also provozieren. Die Fans sind auf seiner Seite, nach meiner Ansicht, weil sie sich nicht mit den Hintergründen beschäftigen.
""Letztes Jahr war der Kader besser".
Das Volk und die Medien sind auf seiner Seite und läst Salihamidzic schuldig erscheinen.
" Nächste Frage" hinterlässt Wirkung.
Manche Fans wollen jetzt sogar diesen in der Fussballwelt so erfolgreichen Vorstand samt Aufsichtsrat in die Wüste schicken.
Dann er hätte so gerne Alaba und Boateng behalten.
Upamecano und Hernandez sind jünger und besser.
Guckt mal auf die Zahl der Gegentore.
Jetzt wird der Freund Matthäus aktiviert, der vekündet: nächste Saison ist Flick hier kein Trainer mehr.
Das Volk begehrt auf: " Schmeisst den Sportvorstand raus.
Wieder reagiert Bayern nicht, wie von Flick gewünscht.
Nach dem Ausscheiden aus der Championsleague
die Ersatzbank war es jetzt schuld. Nen, Bayern hatte 9 Verletze.
Jetzt der Frontalangriff: "habe den Vorstand gebeten, den Vertrag aufzuheben".
Die Führungsriege ist überrascht.
In der Hoffnung sie sehen in der Öffentlichkeit schlecht aus und schmeissen den Sportvorstand raus und er bekommt die Machfülle.
Darauf kann sich Bayern nicht einlassen.
Ja, wie kommt Flick frei und dazu noch ablösefrei zum bequemen Bundestrainerjob neben seinem Freund Bierhoff?
Hätte er Bayern, als Löw seinen Rücktritt ankündigte, offen gesagt, gebt mich frei, ich will Bundestrainer werden, hätte es klappen können und Bayern hätte sich generös gezeigt.
Jetzt aber, nachdem er die Fans gegen den Vorstand und Salihamidzic aufgebracht hat, bin ich gespannt wie Bayern entscheidet, denn durchschaut haben diese intelligenten Herrn das Manöver längst.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 18 tra 2021, 19:17

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1383813127125438464
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 tra 2021, 07:36

Pa Antone zar ti vjeruješ toj perspektivi s FB posta kojeg si podijelio?

Meni to izgleda nerealno jer je ta navodna ambicija Flicka (kako nam se želi predstaviti) prosto neostvariva u ovim okolnostima. (!)

Plus, to da je Braco doveo većinu momčadi... pa šta je tribo u 4 godine radit??? :lol:
Radio je ono za što je plaćen. Zar netko stvarno misli da bi drugi neki manager sjedio i ljenčario 4 godine i da je samo Braco kreator uspjeha? Zar netko misli da je ovo maksimum maksimuma što se moglo napravti? (al u to neću ulazit sada)

Uz sav dužan respekt, ali vjerujem da bi i Eberl i Reschke i bilo koji drugi - na Bracinom mjestu koristio blagodati Bayernovog ugleda, financijskog stanja i skautinga.

Zar ne?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 tra 2021, 07:47

Vjerujem?

Sposoban sam sagledati situaciju iz te perspektive, dok ovdje na forumu nisam vidio nikoga koga je. Svi tupite jedan te isti kurac i dosta nerealno...

Pa evo ti korisnik Lahm; prevara i licemjer od covjeka samo takav. Sad je olfo Lucas fenomenalan igrac...

Jel vi shvacate da smo protiv PSGa imalo tog mitskog desnog beka da nam nebi pomogao jer je igrao Pavrad?

Jeste li svjestni da ono govno od Perisica je u Bayernu na mjestu Coste da bi bio ozlijeden?

Jeste li svjesTni da je Gmnabry imo Coronu i da je Lewa bio ozlijeđen prptiv PSGa?

Problem je sto je neki kreten izmislio da se mora birat strana! A zasto pitam ja vas?

Kod nas je sve LP i prestanite jest govna! Da smo prosli PSG a prosloi bi ga da su nam igrači bilo fit, sada nebi srao niko. Srali bi tek kad se ispadne iz LP kao i svake godine.

Ovo sto je sad Flick napravio definitivno nije uredu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 19 tra 2021, 08:07

Počele su ove stvari Antone prije nego je počela sezona. Nije ova odluka trenera samo posljedica LP, ozljeda i pozicije izbornika. Neslaganje s Bracom traje odavno, zar ne?

Mislim da mi ne lupamo nerealne komentare. Ok, LP je pojačala da "biramo strane", ali i prije se pričalo o ovome.

Nekoliko sam puta napisao, opet ću: Flick je taj koji je pisao povijest impresivnim uspjesima i još impresivnijim rekordima. U istoj sezoni smo vidjeli šta je šugav trener radio i šta je on radio. Takav trener je rijetkost, znajući kako momčad diše. To i ti dobro znaš. Nema puno trenera koji mogu imat takav odnos s ekipom, da momci ginu za trenera.

Velika je šteta što je trener iz nezadovoljstva odlučio raskinuti ugovor koji bi mu u dvi godine donio 15 mil.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 tra 2021, 08:12

Eto to je to. TI cruz kao da navijas za neki drugi klub a ne za Bayern. Pa kad je bilo drugacije? Kad je to Bayernov trener imao macht?

Kazem opet zasto birat strane?

Pa kaj je Bayern stero Flicka ili Flicku nepase pa ide?

Pa eto usporedi Alabu i Flicka. Isti kurac al svi seru po Alabi a niko po Flicku. Flick ima pravo na izgovore drugi nemaju, zasto? Zasto su kod Bayerna uvijek dupli standardi to ti meni objasni!

Pa necete sa smjenom Hasana pretvorit Bayern u PSG ili City. Bayern ce uvijek bit Bayern :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 19 tra 2021, 08:33

a daj prijatelju... :)

anton 1983 napisao:Eto to je to. TI cruz kao da navijas za neki drugi klub a ne za Bayern. Pa kad je bilo drugacije? Kad je to Bayernov trener imao macht?

Odgovorio sam ti maloprije, čitaš li?

cruz napisao:Meni to izgleda nerealno jer je ta navodna ambicija Flicka prosto neostvariva u ovim okolnostima. (!)

onaj ko kaže da Flick cilja Macht taj očito prati drugi klub. Flick cilja samo da ga se uključi u kadroviranje, jer je to normalno, jer on rukuje u konačnici s tim kadrom i on mora postić uspjeh s kadrom. Dokazao je da mu se može vjerovat.

anton 1983 napisao:Kazem opet zasto birat strane?
Pa kaj je Bayern stero Flicka ili Flicku nepase pa ide?

Zašto bi trener otišao kad ima tako unosan ugovor u najboljem klubu?
tri opcije: ako se zasitio, ako želi mirniji posao (dfb) ili ako mu se posao otežavao do neizdrživosti, umjesto da mu se pomogne što više.Ja ne vidim da ga igrači i navijači tjeraju.

anton 1983 napisao:Pa eto usporedi Alabu i Flicka. Isti kurac al svi seru po Alabi a niko po Flicku. Flick ima pravo na izgovore drugi nemaju, zasto? Zasto su kod Bayerna uvijek dupli standardi to ti meni objasni!

loša usporedba za postizanje pointa o duplim standardima.

Alaba traži nešto nerealno od kluba u vremenu kada klub nije u mogućnosti ispuniti zahtjeve.
Dok Flick S PRAVOM traži nešto što je NORMALNO, a neće nikome od vodećih poremetiti sve koncepte.
Kod Alabe se odlučilo zaključat jer ugrožava financije, šta Flick ugoržava što traži sudjelovanje u kadroviranju?
Nije baš da su ispunjali sve Flickove želje...

--

veliš "Flick ima pravo na izgovore drugi nemaju, zasto?"
Zato što ima iza sebe puno za pokazati!
ALaba isto ... ali nakon 3 pokušaja zašto bi se klub dodatno ponižavao, kad igrač neće prihvatit što mu klub daje.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 tra 2021, 09:19

Ali o tom po tom, sad je taj konFLICKt u tijeku ali za mene je tema bundestrainera Flick gotova, idemo gledat dalje.

Tko će preuzet momčad?

Nagelšpek za 20 milijuna odštete? hmmmm

da su stadioni puni onda možda da, ali sada??? sumnjam da će Bayern dat toliku odštetu jer nije centa zaradio od Alabe i Boatenga. Bayern je dao puno para za Upamecana, može se očekivat da će Bayern dat puno manje za njihovog trenera.

Također, ako se Bayern odluči za Juliana, kad uzmem u obzir da Hoeness i Matešić skupa grade dvoranu u Münchenu, sumnjam da će doći do konflikta. Ako ga Bayern stvarno želi onda će se nać dogovor na miran naćin.

Koje su još alternative?

Allegri? Njega vidim u juventusu od ljeta, sumnjam da će se klub upustiti u novog talijanskog trenera koji ne priča njemački...

Klopp? hahaha
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 19 tra 2021, 09:20

anton 1983 napisao:
Pa evo ti korisnik Lahm; prevara i licemjer od covjeka samo takav. Sad je olfo Lucas fenomenalan igrac...

Gdje sam ja to napisao ? Gdje ?
Napisao sam da ga je doveo zbog klauzule. O cemu mi pricamo ovdje ?

Divi se i dalje uraru i zaboraviosamslucajnoprijavititjplatitiporez.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la cruz » 19 tra 2021, 09:30

Nagelšpek bi se mogao svidit Hoenessu:

"Imam mnogo prava i sudjelujem u dovođenju igrača. Iako smatram da je trenerovo mišljenje bitno, tip sam trenera koji smatra da je klub zadužen za kadroviranje i da je bitnije da klub neovisno odlučuje. Ako postoji neuspjeh onda trener prvi leti i zato nije dobro da je ta momčad sastavljena od trenerovih igrača, s kojima se klub ne može identificirati nakon odlaska trenera."

Eto ga pajdo, imaš sve što Uli želi. I da se nisi usudio reć "Haaland oder nix" :D

jedini problem kod novog ugovora bi mogao biti audi ili jaguar.... :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva