LP CUP BL
Za:
I_Love_Bayern
Sch0ll7
Effenberg23
cruz
TulE
GRLEEB
mladjo_dj
stinkenfinger

bez uvrede - zajebancija Čeki Fabregnoj napisao:Nećete vi skuziti jel tako ?![]()
Nije rijec o tome da li si za Gaala ili ne , vec jesi li za Bayern ili ne . "Progres" Bayerna je najvazniji neovisno o tome ko vodio klub , u jednom trenutku Gaal to nije cinio i normalno da se sikanirao , sada se situacija stabilizirala , par igraca uhvatilo formu i sada ste "vi" kao upravu koji ste onda bez ikakvog temelja tvrdili da je Gaal trener za Bayern kada je visila LP u zraku , a u ligi se krpalo po 6,7 mjestu .
Ne "glup" biti !
Effenberg23 napisao:ako si ga doveo, i ako misliš sa njim raditi neke stvari onda moraš u čovjeka vjerovati, i dati mu slobodu da radi i da vidimo šta je to uradio na kraju sezone...da je po tome kao što ti kažeš onda je ferguson trebao dobiti otkaz prve sezone...
kako ne volim ovakva glupa razmišljanja, ako ne dobiješ 4 utakmice za redom onda ti se trese stolica....
anton 1983 napisao:Effenberg23 napisao:ako si ga doveo, i ako misliš sa njim raditi neke stvari onda moraš u čovjeka vjerovati, i dati mu slobodu da radi i da vidimo šta je to uradio na kraju sezone...da je po tome kao što ti kažeš onda je ferguson trebao dobiti otkaz prve sezone...
kako ne volim ovakva glupa razmišljanja, ako ne dobiješ 4 utakmice za redom onda ti se trese stolica....
Znači ti smatraš da je greška otkaz Vehu, Čiri Ferrari?
anton 1983 napisao:Filip Scolari?
Mislim nemoj me jebat da si tako zadrt i da tebi nije jasTno da trener tokom sezone može dobiti otkaz? nemoj se molim te ponašat koda to nikad nisi vidio! Pa jebeni Mourinho je dobio otkaz u Chelsea...
anton 1983 napisao:Ma dobro, ti se i dalje sam bori protiv svoje logike. Nema veze
Effenberg23 napisao:anton 1983 napisao:Ma dobro, ti se i dalje sam bori protiv svoje logike. Nema veze
pa jebo ga ti jeli tako???? Lampard i svi ostali se digli protiv Scolarija, ne može ovo ovako, ovo onako, sve je bio kontra njega, dok kod nas nije bio taki slučaj nego je bio sam napuhnut od strane navijača(slijepi)
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju