Ko je za Gaala, ko je protiv Gaala?

Arhivirane teme...

Re: Ko je za Gaala, ko je protiv Gaala?

PostPostao/la jozotg » 17 sij 2010, 18:57

Klose je zbog toga što je 3. strijelac Elfa svih vremena svjetlosnim godinama ispred ove dvojice
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TulE » 13 vel 2010, 01:24

Danas sam cuo jednu recenicu koju odavno nisam cuo, glasi : " Bayern medju favoritima da osvoji LP" cool0044
Komentatori na TV-u izjavili.

To za vrijeme Klinsmana nisam cuo :smil42:
Mislim da ako Bayern osvoji LP, KUP i BL da neki od nas opet nece biti zadovoljni.
12 utakmica zaredom igramo fenomenalno. Bayern trpa u svakoj po tri gola i kada cujem pametovanja da LvG nevalja gubim nerve smile44

Tip je toliko odvratan prema novinarima, uvijek smrknut i respectovan to je takoooo mocno.
Baca se po travi, cak je i prokrvario. :avogp1: :prvi: LP CUP BL

JEDAN JEDINI :

Slika

PS. Aplauz za one koji su ga od pocetka podrzavali:
Za:

I_Love_Bayern

Sch0ll7

Effenberg23

cruz

TulE

GRLEEB

mladjo_dj

stinkenfinger

Slika
TulE

PostPostao/la I_Love_Bayern » 13 vel 2010, 12:19

Hvala na aplauzu....aplauz i tebi :zivio: :cool: :good:

Sto se tice Gaala, ja sam oduvijek imao povjerenja u njega. I da ne osvojimo ni Kup ni LP vec samo BL ja cu biti prezadovoljan. Zasto? Zato sto sam vidio strasne promjene u Bayernovoj igri, konacno Bayern igra DOBRO, i lijepo za oci. I onaj los start je jednostavno morao biti, to je i Gaal sam najavljivao. I sto je jos vazno, otkriveni su Muller i Badstuber, a kako stvari stoje bice otkriven i Alaba, a to su igraci za buducnost....i mali Contento, da ga ne zaboravim...

A to je ono sto je meni trenutno vaznije od trofeja, dobra igra, razvoj mladih talenata, zalaganje na terenu, trenerov rukopis u ekipi...a kad sve to imamo trofeji dolaze sami od sebe. I njih ce biti sigurno....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 13 vel 2010, 15:38

I love bayern i tule :bravo: pljuvalo se po nama, nije nam se dalo do riječi(anton), loš trener za bayern itd.itd.
sad šute plačipičke c007 bez uvrede - zajebancija :bravo:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 13 vel 2010, 16:04

Nećete vi skuziti jel tako ? :lol:
Nije rijec o tome da li si za Gaala ili ne , vec jesi li za Bayern ili ne . "Progres" Bayerna je najvazniji neovisno o tome ko vodio klub , u jednom trenutku Gaal to nije cinio i normalno da se sikanirao , sada se situacija stabilizirala , par igraca uhvatilo formu i sada ste "vi" kao upravu koji ste onda bez ikakvog temelja tvrdili da je Gaal trener za Bayern kada je visila LP u zraku , a u ligi se krpalo po 6,7 mjestu .
Ne "glup" biti ! 8-)
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la anton 1983 » 13 vel 2010, 16:19

+ Sad niko ne kritizira Gaal, ja ga dapače i nagrađujem lijepim epitetima.

Veseli me rečenica u jednom intervjuu Effea kad je reko da poslije OH Bayern opet ima trenera sa kojim bi mogli napraviti velike stvari i koji bi dugo mogo kod nas ostati.

Nadajmo se da je tako.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 13 vel 2010, 17:32

Čeki Fabregnoj napisao:Nećete vi skuziti jel tako ? :lol:
Nije rijec o tome da li si za Gaala ili ne , vec jesi li za Bayern ili ne . "Progres" Bayerna je najvazniji neovisno o tome ko vodio klub , u jednom trenutku Gaal to nije cinio i normalno da se sikanirao , sada se situacija stabilizirala , par igraca uhvatilo formu i sada ste "vi" kao upravu koji ste onda bez ikakvog temelja tvrdili da je Gaal trener za Bayern kada je visila LP u zraku , a u ligi se krpalo po 6,7 mjestu .
Ne "glup" biti ! 8-)

ako si ga doveo, i ako misliš sa njim raditi neke stvari onda moraš u čovjeka vjerovati, i dati mu slobodu da radi i da vidimo šta je to uradio na kraju sezone...da je po tome kao što ti kažeš onda je ferguson trebao dobiti otkaz prve sezone...
kako ne volim ovakva glupa razmišljanja, ako ne dobiješ 4 utakmice za redom onda ti se trese stolica....
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 13 vel 2010, 17:34

Effenberg23 napisao:ako si ga doveo, i ako misliš sa njim raditi neke stvari onda moraš u čovjeka vjerovati, i dati mu slobodu da radi i da vidimo šta je to uradio na kraju sezone...da je po tome kao što ti kažeš onda je ferguson trebao dobiti otkaz prve sezone...
kako ne volim ovakva glupa razmišljanja, ako ne dobiješ 4 utakmice za redom onda ti se trese stolica....

Znači ti smatraš da je greška otkaz Vehu, Čiri Ferrari?

PS i Babbelu! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 13 vel 2010, 17:42

anton 1983 napisao:
Effenberg23 napisao:ako si ga doveo, i ako misliš sa njim raditi neke stvari onda moraš u čovjeka vjerovati, i dati mu slobodu da radi i da vidimo šta je to uradio na kraju sezone...da je po tome kao što ti kažeš onda je ferguson trebao dobiti otkaz prve sezone...

Znači ti smatraš da je greška otkaz Vehu, Čiri Ferrari?

niti jedno to trenersko ime se ne može uspoređivati sa Louisom van Gaalom, jer šta su ovi osvojili a šta je van gaal...ako si doveo vrhunsko ime onda ga istrpi bar godinu dana a ne srat po njemu odmah.....Veh osim jedne sezone u stuttgardu nije ništa napravio dok ćiro ferara nije ništa napravio....iako bi ja Vehu pustio još par utakmica, nebi ga tako lako šutnuo, a ćiru bi zviznuo u guzicu....ali to se sa imenom LVG ne radi...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 13 vel 2010, 17:47

Filip Scolari?

Mislim nemoj me jebat da si tako zadrt i da tebi nije jasTno da trener tokom sezone može dobiti otkaz? nemoj se molim te ponašat koda to nikad nisi vidio! Pa jebeni Mourinho je dobio otkaz u Chelsea...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 13 vel 2010, 17:59

anton 1983 napisao:Filip Scolari?

Mislim nemoj me jebat da si tako zadrt i da tebi nije jasTno da trener tokom sezone može dobiti otkaz? nemoj se molim te ponašat koda to nikad nisi vidio! Pa jebeni Mourinho je dobio otkaz u Chelsea...

pa ne shvaćam ja to, ali kod Scolari-a i Van Gaal-a nije bio isti slučaj...Chelsea je bio očajan, igrači su bili protiv trenera, jednostavno ništa nije bilo za Scolarija, dok kod van Gaal-a nije bila tako loša igra, ok bila je ispod nivoa, ali igrači su javno izjavljivali kako stoje iza trenera i misle da je on pravi trener za bayern, samo još to treba malo uigrat - i tako se i pokazalo :bravo:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 13 vel 2010, 18:03

Ma dobro, ti se i dalje sam bori protiv svoje logike. Nema veze :bravo:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 13 vel 2010, 18:06

anton 1983 napisao:Ma dobro, ti se i dalje sam bori protiv svoje logike. Nema veze :bravo:

pa jebo ga ti jeli tako???? Lampard i svi ostali se digli protiv Scolarija, ne može ovo ovako, ovo onako, sve je bio kontra njega, dok kod nas nije bio taki slučaj nego je bio sam napuhnut od strane navijača(slijepi)
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 13 vel 2010, 18:14

Effenberg23 napisao:
anton 1983 napisao:Ma dobro, ti se i dalje sam bori protiv svoje logike. Nema veze :bravo:

pa jebo ga ti jeli tako???? Lampard i svi ostali se digli protiv Scolarija, ne može ovo ovako, ovo onako, sve je bio kontra njega, dok kod nas nije bio taki slučaj nego je bio sam napuhnut od strane navijača(slijepi)

Pa nije jeboga ti bilo tako! Jer je on reko da Gomez nije njegov igrač, da li je to isto reko za Tymoa? Dal se Toni protiv njega pobunio? Dal se "posvadil" sa Riberyem? Kaj još oćeš da ti velim? Pa nemre igrač javno srat po treneru i takvim stvarima, to se tek dogodi kad trener ili igrač napusti klub.

Pa da je Lamps izašo u javnost i nekaj brutalno izasro bio bi brutalno kažnjen - koda sam ja sad tebi sa ovim otkril ameriku? Chelsijeva situacija sigurno nije bila lošija od ove naše ;)

Problem je tvoj što ti ne želiš prihvatiti to da su kritike na LvG-ov rad bile legitimne, a pogotovo ako ga sad hvališ kad ima uspjeh. Ja bar nisam licemjeran. Kad treba srat serem, kad treba hvalit ja hvalim i od toga ne bježim.

Ovo je sad činjenica: on da nije prošo grupu u LP za mene je precrtan i to sam reko 100 puta. Ali Fala Bogu da ju je prošo.

A ti si licemjer jer bježiš od riječi rezultat, a ti si za njega sam zato kaj je prošo grupu, e sad ak bi ti bio za njega kad on ispadne iz grupe i kad nije u borbi za naslov, e onda sa tobom nekaj ne štima, oprosti na izrazu. Jer ja nemogu shvatit da postoje navijači kojima trener ili igrač može biti ispred kluba.

I da PONOVIM još jedanput, ja sam užasTno zahvalan i sretan kaj se na kraju sve poklopilo, ali ne trčati pred rudo, jer nismo napravili još uvijek ništa, al smo na dobro putu.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 13 vel 2010, 18:26

pa nije bila baš tako kritična situacija...i jebo tonija, on je svakako višak bio dovođenjem Gomeza....ali ok u neki stvarima si u pravu, ali opet , meni nije jasno zašto je uvijek sam trener kriv za sve što se loše na terenu događa????
ja sam mišljenja da nije sve gaalova krivica ono što umalo nismo uspjeli izborit prolaz dalje LP, a jesi vidio ti kako je bordeaux jak ove sezone, melju sve pred sobom, tako da ovo je jako dobar rezultat gaalov, sada....jbga, je zadnji tren ali opet....
Effenberg23
TORero

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva