Piqué, Thiago Silva, Messi ili neko skroz drugi?

Arhivirane teme...

Re: Reus, Goetze ili neko treći?

PostPostao/la effe__sa » 06 sij 2012, 13:56

Hantraga napisao:I opet se vracamo na isto.

Od svih tih igraca pojacanja bi predstavljali: Farfan, Goetze i Hazard, mozda Shaqiri i Ayew. ;)
Farfan, Shaqiri i Ayew bi bili pojacanja, ali za klupu. Dakle, jedino bi Goetze i Hazard mogli upasti u prvi tim. ;)

Nanija Fergi ne bi pustio, to je sigurno.
U povratak Kake na staze stare staze slave vise ne vjerujem. Arshavin je totalno propao, svaki navijac Arsenala moli Boga da Rus ode. Pa zar bi taj covjek bio pojacanje za veliki Bayern? :nono:

Ovi ostali ne dolaze u obzir. Boljih igraca vjerovatno imamo i u omladinskom pogonu.
Ja bih puno prije krenuo po recimo jednog Schurrlea. :a045:

S večinom se slažem, ali kod Nanija nikad ne znaš, mi kad bi htjeli možda bi se i moglo uradit nešto, jer Fergie će ako mu ovako sezona bude išla , ekipu dobro promiješat. A što se Kake tiće, ma ima on potencijala i dalje, ali to bi imalo smisla možda samo da ga sad dovedemo, tako da onda to otpada, jer nećemo nikog dovodit.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Hantraga » 06 sij 2012, 14:03

Promijesat' vjerovatno hoce, al' sad da ce prodavati jednog od najboljih, to ne vjerujem. :|
A i nesto mi je tesko povjerovati da bi taj pristao preci u klub gdje ce sigurno biti zamjena, tako da mislim da je Bayern za njega zadnja opcija (klasicno je krilo, a Bayern ima najbolja krila na svijetu, tako da...).

Real bi uz sve to trazio i previse love za Kaku, koliko on objektivno trenutno ne vrijedi, jer su ga i oni masno platili.
A nisu u nasoj upravu budale, to je opstepoznata stvar. :D
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la effe__sa » 06 sij 2012, 14:06

Hantraga napisao:A i nesto mi je tesko povjerovati da bi taj pristao preci u klub gdje ce sigurno biti zamjena, tako da mislim da je Bayern za njega zadnja opcija (klasicno je krilo, a Bayern ima najbolja krila na svijetu, tako da...).

I ja zbog ovog imam sumnje......
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 06 sij 2012, 14:33

I za one koji seru da imamo škrtu upravu :

Slika
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 06 sij 2012, 15:53

drage forumašice, ode vam/nam priča u kurac :roll:

Previše frustracije zbog...... ničega! :roll:

gledam slike s priprema, ono svi nasmijani, spremni, zdravi, gore od želje, prvi u BL, prvi u LP i izvukli lakšeg protivnika, u kupu gazimo, nedavno opet izašlo presexualno financijsko izvješće, Bayern nije odavno bio u "ružičastijoj" poziciji, dajte malo zadovoljstva ;)

bit će loših transfera, ta svak ih pravi, nema ekipe koja je čista ;)
a bit će ih dobrih, bez brige!

Reus , Götze, ili neko 16.ti ?? trenutno to i nije najvažnija stvar, budimo realni, ali kad dođe vrijeme za to, (poslije 19.05.2012.) onda će se već naći pravo riješenje!

mislim, i mene iritira ponekad što se manje ulaže dok ide, a puno kada se loše odigra sezona, međutim treba vjerovati ipak ovim koji upravljaju klubom, ipak su oni zaslužni (misleći prvenTstveno na Ulija) da je Bayern br.1 klub u Njemačkoj ;)

uredu je davati kritike ali nije uredu pretjerivati!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 06 sij 2012, 16:56

The Scarface napisao:I za one koji seru da imamo škrtu upravu :

Slika

Ako iko sere, ti seres. Niko ne kaze da mi ne trosimo dosta na pojacanja, nego je poenta da mi taj novac ne raspodijelimo kako treba, vec ulazemo velike pare svake druge godine, kada Henesu dodje iz dupeta u glavu da se sa postojecim kadrom ne moze nista dobro napraviti bez kapitalnih ulaganja. Tim se stvara vremenom, ne odjednom, sto znaci da svaki prelazni rok treba iskoristiti da se pokusa dovesti igrac na deficitarnu poziciju u timu. Mi trenutno imamo bar 2 deficitarne pozicije. Potreban nam je jedan dobar stoper + dobro desno krilo, jer Roben nije u stanju da odigra ni 2 mjeseca u kontinuitetu. Nije poenta uraditi nesto kao 2007 i potrositi 70 miliona na Tonija, Riberija i 100 drugih novih igraca, Umjesto toga svaki prelazni rok smo mogli ponekog da dovodimo, da planski radimo, a ne samo kad nam gori pod nogama. Ne mogu da vjerujem da sada neko omalovazava Reusa. Koliko god Roben dobar bio, ja cu uvijek vise cijeniti igraca koji odigra 15 solidnih utakmica u kontinuitetu, nego onog ko odigra 2 odlicne i nema ga posle nigdje. I kada cujem izjavu Riberija za Reusa, sticem utisak kao pojedinci u Bayernu misle da neki talentovan igrac iz BL za koga je Bayern navodno zainteresovan 'ne smije' da predje ni u jedan BL klub osim Bayerna. Ma nemoj? Pa BvB vec par godina dosta ozbiljno posluje i svaka im cast sto su uspjeli da maznu Reusa. Prodace Gotzea za 40 miliona, a na njegovo mjesto su doveli mladog, perspektivnog igraca, koji je uz to Nijemac i odlicno poznaje BL. Ko je nama kriv sto se skanjujemo kao kakvi supci?! Isto je bilo i sa Ozilom, za koga se odlicno sjecam da je neko iz Bayerna rekao kako nam nije potreban. Ozil predje u Real i pogledajte gdje je sada. Jedan od najvaznijih igraca u Realu. Neki kazu da smo doveli Ozila, Kroos bi ispastao. Pa sta me boli kurac za Krosa, kad ionako on igra stalno zato sto ga Jup voli. Decko odigra 2-3 dobre tekme, a u najvaznijim nigdje ga nema. Ozil je, po mom misljenju, duplo bolji igrac od Krosa. Pa onda Kedira, koji je bolji bar 2x od Gustava, a mi i njega pustismo ispred nosa, eto zbog glavonje Van Gala, kao da uprava ne smije ni rijec da pisne treneru. Pa koji je Van Gal faktor da nekog ubjedjuje da bijelo nije bijelo, vec crno??? A, zamislite reprezentativni par Kedira-Svajni u Bayernu???!!! PREsexualno. Dakle, mi trosimo dosta para, ali trosimo neravnomjerno i zato nikada necemo biti favoriti za osvajanje LS. Zar ne mislis da je bolje da se u tim ulaze cesto, ali pomalo, nego rijetko, a dosta???Vidis da Barca i Mancester nikada ne kupuju po 5 novih igraca, nego jednog, maksimalno 2, ali su aktivni skoro svaki prelazni rok. A, nas nikada 'nema' u zimskom prelaznom roku, sto je VRLO LOSE. Zar ti mislis da je ovaj kadar u stanju da izgura do kraja sezone na prvom mjestu? E, pa vidio si sta se desilo kad nam je samo jedan bitan sraf Svajni bio povrijedjen. Odmah smo pali i prednost se istopila dok kazes keks. A desno krilo nam ne igra ni pola sezone, tako da mi prakticno igramo sa 10 igraca i jednim poluigracem, jer ko god igra na desnoj strani osim Robena, nije ni upola dobar kao on. Mi nemamo dobre rezerve. Ako vi mislite da su rezerve tipa Pranjic, Alaba, Usami, Kontento dobri za Bajern, onda vi ne smatrate Bayern velikim klubom. Pogotovo ovi koji kazu da bi Lulic bio pojacanje za Bayern. Da, ali za Bayern amateur. Nasa klupa nije dostojna renomea Bayerna i to je jasno svakom laiku, koji se bar malo razumije u fudbal. A, vi se tjesite i dalje kako je Reus presao u BvB samo zato sto ga mi 'nismo htjeli', a ne zato sto nam je politika u prelaznim rokovima glupa kao kurac.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la mladjo_dj » 06 sij 2012, 17:14

Miki napisao: A, vi se tjesite i dalje kako je Reus presao u BvB samo zato sto ga mi 'nismo htjeli', a ne zato sto nam je politika u prelaznim rokovima glupa kao kurac.

Reus je presao u BVB zbog jednog jedinog razloga, a to je sigurna i konstantna pozicija u njihovom prvom timu i najvjerojatniji nastup u LP i to bi trebalo biti kristalno jasno pa cak je i sam Jupp izjavio da Reus kod nas ne bi imo sigurno mjesto u prvih 11 cak stovise. E sad si malo razmislite da li je tu kriva nasa uprava ili je "kriv" Reus? :roll:
Iako se u pojedinim recenicama slazem s tobom.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 06 sij 2012, 17:18

Miki napisao:
The Scarface napisao:I za one koji seru da imamo škrtu upravu :

Slika

Ako iko sere, ti seres. Niko ne kaze da mi ne trosimo dosta na pojacanja, nego je poenta da mi taj novac ne raspodijelimo kako treba, vec ulazemo velike pare svake druge godine, kada Henesu dodje iz dupeta u glavu da se sa postojecim kadrom ne moze nista dobro napraviti bez kapitalnih ulaganja. Tim se stvara vremenom, ne odjednom, sto znaci da svaki prelazni rok treba iskoristiti da se pokusa dovesti igrac na deficitarnu poziciju u timu. Mi trenutno imamo bar 2 deficitarne pozicije. Potreban nam je jedan dobar stoper + dobro desno krilo, jer Roben nije u stanju da odigra ni 2 mjeseca u kontinuitetu. Nije poenta uraditi nesto kao 2007 i potrositi 70 miliona na Tonija, Riberija i 100 drugih novih igraca, Umjesto toga svaki prelazni rok smo mogli ponekog da dovodimo, da planski radimo, a ne samo kad nam gori pod nogama. Ne mogu da vjerujem da sada neko omalovazava Reusa. Koliko god Roben dobar bio, ja cu uvijek vise cijeniti igraca koji odigra 15 solidnih utakmica u kontinuitetu, nego onog ko odigra 2 odlicne i nema ga posle nigdje. I kada cujem izjavu Riberija za Reusa, sticem utisak kao pojedinci u Bayernu misle da neki talentovan igrac iz BL za koga je Bayern navodno zainteresovan 'ne smije' da predje ni u jedan BL klub osim Bayerna. Ma nemoj? Pa BvB vec par godina dosta ozbiljno posluje i svaka im cast sto su uspjeli da maznu Reusa. Prodace Gotzea za 40 miliona, a na njegovo mjesto su doveli mladog, perspektivnog igraca, koji je uz to Nijemac i odlicno poznaje BL. Ko je nama kriv sto se skanjujemo kao kakvi supci?! Isto je bilo i sa Ozilom, za koga se odlicno sjecam da je neko iz Bayerna rekao kako nam nije potreban. Ozil predje u Real i pogledajte gdje je sada. Jedan od najvaznijih igraca u Realu. Neki kazu da smo doveli Ozila, Kroos bi ispastao. Pa sta me boli kurac za Krosa, kad ionako on igra stalno zato sto ga Jup voli. Decko odigra 2-3 dobre tekme, a u najvaznijim nigdje ga nema. Ozil je, po mom misljenju, duplo bolji igrac od Krosa. Pa onda Kedira, koji je bolji bar 2x od Gustava, a mi i njega pustismo ispred nosa, eto zbog glavonje Van Gala, kao da uprava ne smije ni rijec da pisne treneru. Pa koji je Van Gal faktor da nekog ubjedjuje da bijelo nije bijelo, vec crno??? A, zamislite reprezentativni par Kedira-Svajni u Bayernu???!!! PREsexualno. Dakle, mi trosimo dosta para, ali trosimo neravnomjerno i zato nikada necemo biti favoriti za osvajanje LS. Zar ne mislis da je bolje da se u tim ulaze cesto, ali pomalo, nego rijetko, a dosta???Vidis da Barca i Mancester nikada ne kupuju po 5 novih igraca, nego jednog, maksimalno 2, ali su aktivni skoro svaki prelazni rok. A, nas nikada 'nema' u zimskom prelaznom roku, sto je VRLO LOSE. Zar ti mislis da je ovaj kadar u stanju da izgura do kraja sezone na prvom mjestu? E, pa vidio si sta se desilo kad nam je samo jedan bitan sraf Svajni bio povrijedjen. Odmah smo pali i prednost se istopila dok kazes keks. A desno krilo nam ne igra ni pola sezone, tako da mi prakticno igramo sa 10 igraca i jednim poluigracem, jer ko god igra na desnoj strani osim Robena, nije ni upola dobar kao on. Mi nemamo dobre rezerve. Ako vi mislite da su rezerve tipa Pranjic, Alaba, Usami, Kontento dobri za Bajern, onda vi ne smatrate Bayern velikim klubom. Pogotovo ovi koji kazu da bi Lulic bio pojacanje za Bayern. Da, ali za Bayern amateur. Nasa klupa nije dostojna renomea Bayerna i to je jasno svakom laiku, koji se bar malo razumije u fudbal. A, vi se tjesite i dalje kako je Reus presao u BvB samo zato sto ga mi 'nismo htjeli', a ne zato sto nam je politika u prelaznim rokovima glupa kao kurac.

Čovječe mili ono se odnosilo na one koji kažu da je Bayernova uprava preškrta i da ne izdvaja dovoljnu količinu novca za transfere.

Kako ti ne shvaćaš da smo npr. dali 15 milja za Ozila onda a imamo već veliku Njemačku nadu Kroosa u ekipi ne bi kasnije imali za neki drugi transfer koji nam je potrebniji tipa Neuer. Onda kad mi još ljudi spominju Khediru, pa otkad je Khedira svjetska klasa ? Ako nam nije potreban jedan tip igrača onda je to Khedira, a i bome nije dva puta bolji od Gustava.

Naravno da bih i ja volio da se uvijek na najbolji način pojačamo ali to nije moguće, jer tržište nije uvijk isto.

P.s. sljedeći put odvajaj retke da ti post bude pregledniji.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 06 sij 2012, 21:15

@The Scarface, imao bi Bayern para za Neuera. Ozil je prije 2 sezone otisao u Real, a mi smo Neuera doveli proslo ljeto. I, sada kao da smo doveli Ozila, ne bi imali za Neuera, iako bi potencijalna vremenska razlika u transferima bila 1 godinu. Pa, 15 miliona za Bayern nije nikakav problem. U pitanju su samo neki principi nase uprave da ne daju pare za nekog igraca preko one cijene za koju sami misle da je realna za tog igraca. Gustavo je dobar, ali bolje bi bilo da imamo Khediru. Pa, zar nije prednost u ekipi imati vezni red koji cini okosnicu i u repki Svajni-Khedira, nego Svajni-Gustavo, pogotovo sto je Gustavo dosta pao u formi. I Khedira je malo pao, ali ne toliko. Medjutim, na klupu mora, jer u Realu ako 2 tekme zaredom ne odigras na nivou, odmah ti slijedi klupa, slicno kao Ozilu. A, uz svo postovanje Kroosu, Ozil je igracina za njega. Ima duplo bolji pregled igre, a i po godinama nije velika razlika. Kroos igra samo zato sto ga Jupp forsira. Jeste dobar, ali Ozil je bolji i tu nema dileme.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 07 sij 2012, 00:12

Miki napisao:@The Scarface, imao bi Bayern para za Neuera. Ozil je prije 2 sezone otisao u Real, a mi smo Neuera doveli proslo ljeto. I, sada kao da smo doveli Ozila, ne bi imali za Neuera, iako bi potencijalna vremenska razlika u transferima bila 1 godinu. Pa, 15 miliona za Bayern nije nikakav problem. U pitanju su samo neki principi nase uprave da ne daju pare za nekog igraca preko one cijene za koju sami misle da je realna za tog igraca. Gustavo je dobar, ali bolje bi bilo da imamo Khediru. Pa, zar nije prednost u ekipi imati vezni red koji cini okosnicu i u repki Svajni-Khedira, nego Svajni-Gustavo, pogotovo sto je Gustavo dosta pao u formi. I Khedira je malo pao, ali ne toliko. Medjutim, na klupu mora, jer u Realu ako 2 tekme zaredom ne odigras na nivou, odmah ti slijedi klupa, slicno kao Ozilu. A, uz svo postovanje Kroosu, Ozil je igracina za njega. Ima duplo bolji pregled igre, a i po godinama nije velika razlika. Kroos igra samo zato sto ga Jupp forsira. Jeste dobar, ali Ozil je bolji i tu nema dileme.

Neuer je bio samo primjer, možda ne bi imali za Boatenga koji nam je ipak potrebniji od jednog Ozila gledajući naš kadar. Nisi uopće skužio šta sam time htio reći. Osim toga me zanima gdje bi po tvom mišljenju jedan Ozil igrao u sadašnjem Bayernu, izbacili bi prvog strijelca SP-a i lokalnu Bavarsku nadu iz vlastitog pogona na klupu ?

Osim toga Ozilu također ne cvjetaju ruže trenutačno u Realu, a Khedira uopće nije tip igrača za kojim bi trebali plakati, običan radnik kakvih ima dosta u nogometu.

Vidit ćeš ti za par godina kakva će Kroos postati igračina. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 07 sij 2012, 01:16

The Scarface napisao:Khedira uopće nije tip igrača za kojim bi trebali plakati, običan radnik kakvih ima dosta u nogometu.

obe tvrdnje su apsolutno točne! sve rečeno
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 07 sij 2012, 12:16

The Scarface napisao:
Miki napisao:@The Scarface, imao bi Bayern para za Neuera. Ozil je prije 2 sezone otisao u Real, a mi smo Neuera doveli proslo ljeto. I, sada kao da smo doveli Ozila, ne bi imali za Neuera, iako bi potencijalna vremenska razlika u transferima bila 1 godinu. Pa, 15 miliona za Bayern nije nikakav problem. U pitanju su samo neki principi nase uprave da ne daju pare za nekog igraca preko one cijene za koju sami misle da je realna za tog igraca. Gustavo je dobar, ali bolje bi bilo da imamo Khediru. Pa, zar nije prednost u ekipi imati vezni red koji cini okosnicu i u repki Svajni-Khedira, nego Svajni-Gustavo, pogotovo sto je Gustavo dosta pao u formi. I Khedira je malo pao, ali ne toliko. Medjutim, na klupu mora, jer u Realu ako 2 tekme zaredom ne odigras na nivou, odmah ti slijedi klupa, slicno kao Ozilu. A, uz svo postovanje Kroosu, Ozil je igracina za njega. Ima duplo bolji pregled igre, a i po godinama nije velika razlika. Kroos igra samo zato sto ga Jupp forsira. Jeste dobar, ali Ozil je bolji i tu nema dileme.

Neuer je bio samo primjer, možda ne bi imali za Boatenga koji nam je ipak potrebniji od jednog Ozila gledajući naš kadar. Nisi uopće skužio šta sam time htio reći. Osim toga me zanima gdje bi po tvom mišljenju jedan Ozil igrao u sadašnjem Bayernu, izbacili bi prvog strijelca SP-a i lokalnu Bavarsku nadu iz vlastitog pogona na klupu ?

Osim toga Ozilu također ne cvjetaju ruže trenutačno u Realu, a Khedira uopće nije tip igrača za kojim bi trebali plakati, običan radnik kakvih ima dosta u nogometu.

Da se ja pitam, Bayern bi igrao formaciju sa 2 napadaca, tako da Muller sigurno ne bi izvisio.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 07 sij 2012, 12:34

Miki napisao:
The Scarface napisao:

Da se ja pitam, Bayern bi igrao formaciju sa 2 napadaca, tako da Muller sigurno ne bi izvisio.

Sad bi ti i formaciju mijenjao, koliko ja vidim trend u današnjem nogometu je da se igra sa jednim napadačem.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 sij 2012, 14:20

Ja nežikim da je nastala kod VAS ( ja se među te neubrajam) takva halabuka zato kaj je reus prešao NA LJETO ( tu činjenicu svi zaboravljaju) u BvB. Sad zbog toga mi moramo biti nezadovoljni i to znači da smo propali te da nećemo nikoga kupiti. newsflash, dapaće to baš znači suprotno, pojačat ćemo se tam di treba i u to nesumnjam. Da smo mi uzeli reusa i on bi došao na LJETO!!! To znači da je isto dal mi sada kupimo igrača za slijedeću sezonu il ga kupimo na ljeto.

I onda svi u plač. Koda zaboravljate ko je na vrhu tablice, da nam ide u Lp i još uvijek smo u kupu! NE ZNAM ĆEMU TAJ PLAČ? Pa zar stvarno ima razloga da se nešto kritikuje SADA KOD BAYERNA? Pa ja to uopće nevidim! Alo pa mi moramo produžiti ugovore sa jednim Gomezom i jednim Robbenom, ali neke ljude to više neuveseljava. Bitno je samo da si gloryhunter i da KUPIŠ, KUPIŠ, KUPIŠ, pa da kasnije moreš srat kak si krivo kupio jer nisi u rangu barcelone i reala. Da, u biti svaki kritički post svima nama daje da pročitamo, ak nemreš dobiti Barcu Uli krivo radiš i kadar ti nevalja. Dovođenje Neura neznači ništa iako je on jedan od najboljih golmana svijeta, moraš još uz to nači štopera koji će garantirati da neprimemo niti jedan gol. I pomogučnosti osiguraj ga sada da dođe na ljeto jer to će imati ogroman utjecaj na utakmice koje ćemo odigrati sada u ovoj sezoni! Znači Uli SADA daj Barci 40 miljona eura za Pique da on dođe na ljeto, jer će ti on sa svojim telepatskim sposobnostima, dati snagu našoj obrani da u ovoj sezoni raznesemo real, igrat će ko duh, naš 14 igrač...

Uli je idiot koji kaže da na ljeto trebamo štopera i neš u ofanzivi i zbog toga ga treba krtizirati iako svi na ljeto oćemo istu stvar. No moj Uli da ti ja kažem što te ide sada. Di si ti bio kada je Bog djelio moć da putuješ kroz vrijeme. trebao si biti tamo i otići u 1.7.2012 i onog igrača kojeg ćeš onda dovesti, staviti u vremeplov tako da bude spreman za drugi dio sezone 2011! Da Uli moj to trebaš napraviti, jer više nije dosta da si prvi u ligi, igraš LP, te si još uvijek u kupu. Dok ti sine sa 150 miljona eura manjim budžetom od Barce i Realan nećeš imati skuplju i bolju momčad od te dvije ekipe, bez toga da pustiš arape, mecene ili Ruse u klub, ti ćeš biti debil koji ne zna raditi svoj posao.

Jao si ga našem Uliju, našem kadru i budućnosti kluba. Reus nam je bio posljednja šansa da se izvućemo, ali sada, sada više nade nema i nikakav drugi igrač pa makar to bio Hazard ili neki tamo štoper iz gelsenkirchena ili katalonije nam više neće moći pomoći!

SVE JE PROPALO!!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 07 sij 2012, 14:39

Hahhahahahaha, lud si care xD

Ma nas nije sjebao Reus kao Reus. Nego, ovo nam je došlo kao veliki poraz od BVB. Da je Reus ostao u M'Gladbachu, bilo bi nam svejedno što nije došao :D

Sve to stoji brate što nam ide dobro, stvarno sve je na mjestu. Ali problem je što nećemo moći izdržati i nećemo dugo igrati ovako.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva