FCB_general napisao:Da, koliko ja znam klauzula je 60 mil. €. Sad tko hoće neka izvoli ponuditi i krenuti pregovarati oko odlaska.

Murta napisao: ALI, Lewandowski najmanje zabija za vodstvo, pogotovo za 1:0.
Murta napisao:Samo bih dodao da je Lewandowski prošle sezone imao više golova za 1:0.
Murta napisao:Konačni zaključak je da nemam blagog pojma koga treba kupiti.![]()
anton 1983 napisao:bojim se da prčkamo po osinjem gnjiezdu. Ako nediraš formaciju ili ti postavu koja funkcionira, onda nemoj prčkati niti po onom djelu ekipe koja funkcionira, a to je napada. Veliki je strah da sve na kraju uprskamo..

CroCHEF napisao:"Guardiola's Barcelona approached me a few years ago, but I decided to stay with Bayern instead. I think that first of all he will assess the squad and then he will decide how to play and whether Gomez has a role to play," he continued.

TiLe napisao:CroCHEF napisao:"Guardiola's Barcelona approached me a few years ago, but I decided to stay with Bayern instead. I think that first of all he will assess the squad and then he will decide how to play and whether Gomez has a role to play," he continued.
a tko je to rekao?

CroCHEF napisao:Gomez

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost