Tko će biti napadač u Pepovom Bayernu?

Arhivirane teme...

Tko će biti napadač u Pepovom Bayernu?

Mario Gomez
8
25%
Mario Mandžukić
7
22%
Falcao
2
6%
Robert Lewandowski
5
16%
Neymar
1
3%
Thomas Muller
5
16%
David Villa
0
Nema glasova
netko drugi
4
13%

Ukupno glasova : 32

Re: Tko će biti napadač u Pepovom Bayernu?

PostPostao/la anton 1983 » 04 vel 2013, 17:02

Ček jel sam ja to nešto krivo shvatio il Prcao ima klauzulu od 60 milja? Ja sam brijo da on ima ugovor do 2014 pa mu je zbog interesa SVIH cijena 60 milja za koju ga bi se moglo dobiti. Kasnije kad sam vidio da ima ugovor do 2016 onda sam zaključio da ga Atletico i za tih 60 ne bi dao...

Sad ak je tu Klauzula e onda je to drugi par cipela...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 04 vel 2013, 17:08

Da, koliko ja znam klauzula je 60 mil. €. Sad tko hoće neka izvoli ponuditi i krenuti pregovarati oko odlaska.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 04 vel 2013, 17:30

FCB_general napisao:Da, koliko ja znam klauzula je 60 mil. €. Sad tko hoće neka izvoli ponuditi i krenuti pregovarati oko odlaska.

Ako postoji klauzula, onda se nada vratila!!! No osječam se ko cigan jer pričamo o napadaču i jer bi kupovo zato kaj mogu a ne zato kaj trebam. S druge strane radi se o boljem nego što imaš, pa zašto ne...

Suze neće bit prolivene pa taman nepotrošimo i jednu kunu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 17 vel 2013, 11:26

Proučavao sam statistiku Gomeza (prošla sezona), Lewandowkog, Falcaoa i Mandže i došao do nekih zaključaka. Neću vas daviti brojevima, ako želite, možete sve vidjeti na Transfermarktu.

Lewandowski je jedini matchwinner u zadnjim trenucima. Ostali uopće ne konkuriraju. Nemaju što ponuditi. Eh, istina je da je on odigrao najviše utakmica s malom razlikom među momčadima (zbog LP ove sezone), ali je svejedno ova statistika indikativna. ALI, Lewandowski najmanje zabija za vodstvo, pogotovo za 1:0. Ostali su daleko ispred. Većinu golova Lewandowki zabija kad je njegov klub već vodi. Osim kad zabija za pobjedu u zadnjih 15 minuta.

Mandžukić najmanje od svih zabija kad je razlika 2 ili više. Većina njegovih golova je za 1:0 ili za 2:0. Znači da je bolje probija protivnika, ali i da nije stalno na 100%.

Gomez i Falcao dosta zabijaju za 1:0, ali i na visokim razlikama. Njihovi golovi su uglavnom ili za 1:0 ili za totalno razbijanje protivnika/potpuno nevažni.

Za usporedbu, dodao sam par igrača.
Messi otprilike podjednako zabija za 1:0 kao Gomez i Falcao, ali ima puno bolju statistiku za 2:1. Ova dvojica tu gotovo ne postoje.
Ronaldo ima sličnu statistiku kao Gomez i Falcao, samo malo više zabija za 2:0.
Van Persie zabija uglavnom važne golove. Mislim da nitko nema tako dobru statistiku u tom pogledu kao on. Pogotovo prošle sezone. Iako naravno ima i nekih beznačajnih.
Luis Suarez i Edinson Cavani zabijaju slično kao Mandžo.

Konačni zaključak je da nemam blagog pojma koga treba kupiti. :lol:

Samo bih dodao da je Lewandowski prošle sezone imao više golova za 1:0. To još stigne popraviti do kraja sezone.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 17 vel 2013, 11:37

Dva su razloga zasto ne komentiram tolko cesto u zadnje vrijeme na forum.
- manjak vremena
- stalna rasprava o napadacima

Moje skromno misljenje je da su nam napadaci odlicni, posebno Mandza koji koristi svoju minutazu!

Lewa je cudo napadac i uvjeren sam da bi pristajao Bayernu

Tu neka ostane.

Dobro bi bilo da se Pep malo rasprica
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 17 vel 2013, 19:15

Murta napisao: ALI, Lewandowski najmanje zabija za vodstvo, pogotovo za 1:0.

:?
Murta napisao:Samo bih dodao da je Lewandowski prošle sezone imao više golova za 1:0.

:idea:
Murta napisao:Konačni zaključak je da nemam blagog pojma koga treba kupiti. :lol:

:bravo:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 18 vel 2013, 11:36

bojim se da prčkamo po osinjem gnjiezdu. Ako nediraš formaciju ili ti postavu koja funkcionira, onda nemoj prčkati niti po onom djelu ekipe koja funkcionira, a to je napada. Veliki je strah da sve na kraju uprskamo..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 18 vel 2013, 11:49

anton 1983 napisao:bojim se da prčkamo po osinjem gnjiezdu. Ako nediraš formaciju ili ti postavu koja funkcionira, onda nemoj prčkati niti po onom djelu ekipe koja funkcionira, a to je napada. Veliki je strah da sve na kraju uprskamo..

I ja se toga plašim. Dovođenje Levandovskog je mač sa dvije oštrice. Velika većina nas sumnja da je bolji od onoga što Bajern već ima u svojim redovima, a i nije se dokazao niegdje drugo osim BvB, tj. nije igrao ni u jednom drugačijem sistemu i postavci. Ko će mu ga znati. :?
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Franko » 19 vel 2013, 00:45

Kad malo razmislim o svemu, zaključio sam da treba pričekati kako će napad reagirati protiv ovih najjačih protivnika, odnosno:

- utakmice protiv Borussije u kupu i ligi
- utakmice lige prvaka

Jasno je kao dan da trenutno ne treba ništa mijenjati i da nam za iduću sezonu ne treba novi napadač s obzirom na ligu.

Ali treba vidjet kako će odigrati u ovim najbitnijim utakmicama Mandžo i Gomez. Ako se napad iskaže, onda nebi trebali nikoga dovoditi, već ostaviti postojeći kadar. Ako zakažu, onda trebamo dovesti novog napadača i to nekog ekstra kvalitete. U prvom redu ciljam na Falcaa, ali o tom potom...
Franko
Član
Član

PostPostao/la CroCHEF » 17 ožu 2013, 13:58

http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... aesst.html

General misli da ce Robben napustit Bayern, a da ce Shaqiri jako pasati Guardiolinom Bayern.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 19 ožu 2013, 16:58

"Guardiola's Barcelona approached me a few years ago, but I decided to stay with Bayern instead. I think that first of all he will assess the squad and then he will decide how to play and whether Gomez has a role to play," he continued.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 19 ožu 2013, 17:03

CroCHEF napisao:"Guardiola's Barcelona approached me a few years ago, but I decided to stay with Bayern instead. I think that first of all he will assess the squad and then he will decide how to play and whether Gomez has a role to play," he continued.

a tko je to rekao?
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 19 ožu 2013, 17:18

TiLe napisao:
CroCHEF napisao:"Guardiola's Barcelona approached me a few years ago, but I decided to stay with Bayern instead. I think that first of all he will assess the squad and then he will decide how to play and whether Gomez has a role to play," he continued.

a tko je to rekao?

Gomez

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 19 ožu 2013, 17:25

CroCHEF napisao:Gomez

pretpostavio sam al čudno mi bilo da o sebi govori u trećem licu pa reko da provjerim :D

al ovo bi mogla biti jako zanimljiva izjava. mi se svi već oprostili od njega, a ono ispade da ga je guardiola htio kupiti. :o
jedva čekam to ljeto 8-)
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 19 ožu 2013, 21:07

moje mišljenje da će prvi pickovi biti Lewandowsi i Mandžo a da će Gomez (nažalost ) nas napustit u ljeti. mislim da on nije tip kakvog želi Pep. Mandžo i Lewandowski (ako dođe, a vjeroatno oće) će se rotirat, al nebi se začudio da stvori Pep novu Barcu bez napadača pa nakraju i Mullac tamo završi. zaisto predobra tema i špekulacija je mnogo. ak bi me se baš pitalo to bi bio Lewandowski jer on mi se nekako najviše uklapa u Guardiolin nogomet u Barci. no uvelike ovisi i to što želi Pep. novu Barcu ili upotpunit ovaj Bayern s par korekcija. pitanje je sad :?:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva