jozotg napisao:Ma uzeti Juppa godinu dana nek mu Muller pomaže..Ozbiljno mislim
iOnda dogodine dovesti Alonsa /Klopa/Pepa uz Wirtza...
Juppovo je prošlo tamo 2013.-2017. kada nije bio, a trebao je biti trener, makar do 2016. On i Ottmar su svoje u ovom životu kao treneri dali i puno toga ostavili.
Riješiti krizu upravljanja klubom koja je u mojim očima odavno dosta troma, polupasivna, time i zastarjela jer glavni ljudi više nisu 15-30 godina mlađi i rade ono što su radili tamo između 1990. i 2012. Da jesu, ne bismo gledali ovakvu situaciju zadnjih 8 godina s trenerima već bi i ti treneri trajali 3-4 godine najviše, a igrački kadar daleko bolje slagao redovito i svake sezone.
Nije isto voditi klub kada ti je za 7-8 novih što odličnih, što vrlo dobrih što iznadprosječnih igrača trebalo 70-100 milijuna € kao prije 15-16 godina. Tada bi sve lakše bilo, no zadnjih 12 godina je to kao da istreseš 200-400 milijuna € po jednom ljetu(i to samo za odštete), bolesno zar ne?
Smorilo me ovo sve s novim trenerom jer predugo traje i to mi samo stvara negativne osjećaje, sprdnju i ruganje vlastitog kluba, a to meni uopće u životu i na dnevnoj bazi.
Više me zanima gdje će igrači poput Stanišića, Pavlovića, Jamala, Wannera, Vidovića i ostalih mladunaca naći svoje mjesto u momčadi i hoće li biti ozbiljni igrači ili će neki trebati tražiti novu sredinu kako bi igrali.
Sa Zirkzeeom je ispalo jako dobro vani, a i u Stuttgartu poput Hoeneßovog traže se upravo takvi igrači za pojačati kadar u vidu potencijala i širine kadra.