Momčad i sve vezano za ekipu 2023/24

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2023/24

PostPostao/la anton 1983 » 13 svi 2024, 13:50

Ja znam šta bi, ali ne znam koje su mi polazne činjenice :D

Tipa jel Kimmich bek il nije? Dal se ide na potencijalno dovođenja Wirtza?

Trenutačno u ovom sada kadru kaj imamo bez dovođenja Wirtza, Leona je jako teško zadržat. Trebaju nam totalno drugačiji vezni igrači.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 13 svi 2024, 17:25

Mene zanima gdje bi Zvonarek sutra trebao igrati? Ako dođe Wirtz, Kimmich ostane veznjak, Laimer je tu, Jamal je tu(iako ga se gura na lijevo krilo), tko zna je li Goretzka odlazi ili ne... a još je tu i Pavlović koji nakon ovog treba van Gaalovski ko Müller i Badstuber početi igrati u početnoj postavi.

Stanišić ili će ostati još jednu sezonu na posudbi kod Xabija ili ćemo mu doista trebati naći poziciju u startnoj postavi. Upamecana obavezno treba unovčiti sada kad je Dier tu.

A još se piše o dovođenju 5-7 igrača što je super i još s obzirom na činjenice kako su nam igrači stalno van stroja ne vidim problem imati golem kadar jer s ozljedama on postane mršav.

Ili će Jensen i ovi klinci početi igrati. Tko će tu bilo što više znati, a još uvijek nemamo trenera za narednu sezonu. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 13 svi 2024, 17:34

Vidi čuda, tema Tuchel navodno još nije gotova - ako je vjerovati SKY.de

"Prema našim informacijama mnogo se igrača nada ostanku Tuchela. Naročito kapetani Neuer i Müller koji su skupa tražili sastanak sa šefovima, da zagovaraju ostanak Tuchela. Također jer su njegovi asistenti jako popularni u momčadi.

Razgovori s Flickom još nisu urodili plodom, postoji sumnja dali bi povratak Flicka bio pravi signal. De Zerbi i Ten Hag su idalje kandidati."

___

Ne znam jel ovo odgovara realnosti. Ako je svarno tako, koliki utjecaj uopće imaju momčad i kapetani?

Možda neki iz uprave i ne bi imali ništa protiv stanka Tuchela, ali je sada ego problem.
Jedini način kako bi u javnosti mogli opravdat ostanak Tuchela je da se kaže "momčad je molila i odlučili smo poslušat".

___

Osobno sam jako skeptičan da će to postat realnost.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 13 svi 2024, 17:43

Meni je super kak svi kukate o tome da su nam igrači stalno u bolnici, a pola foruma bi sutra zdrobilo 150 milijuna na Wirtza koji je imao Kreuzbandriss.

Ja bi htio vidjet njegovo zdravstveno stanje bar još godinu dana. Pa ak to znači da će mi otić negdje drugdje, nek ide.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 13 svi 2024, 18:44

U pravu, ali on se opet kao i Götze nameće da 'mora' doći u Bayern, uzeti najvećeg talenta i facu u gradu i sl. priče.

Zato ga i pišem pod "hoćemo li ili ne ići po njega", a 150 milijuna € može Leverkusen zaboraviti isto kao i onih 100-120 milijuna € za Havertza. ;) Wirtz igra fenomenalno, ali on nije novi Il Fenomeno. :D

Ja i dalje čekam na naše 6-ice jer vidim da se ovdje piše samo o 8-icama, a one su postale korijen svih problema u Bayernu zadnjih 2-3 godine jer pravih 6-ica nemamo. Goretzka je bio uvijek bio 10-tka i teška ofenzivna 8-ica, Kimmich je bio od prvog dana skrojen za 8-icu jer 6-icu očito ne zna(uopće ne zna i ne može igrati single holdera), Laimer je box-to-box, ali ne i teški razbijač i destrukcija.
Jednog klasik 6 razbijača od zadnjeg veznog dovesti i jednog a la Schweini, Modrić, Xabi Alonso, Thiago uz Laimera, Pavlovića, Zvonareka, Jamala, a pretpostavljam i Kimmića, no tu će ostati otvoreno gdje će on igrati slljedeću sezonu. Između ostalog, produljuje li ugovor ili ne.

U ovakvoj sezoni se pokazuje da Bayern nikako s golemim kadrom od 24 igrača u polju nije mogao zajebati već bi opet negdje znao ostati kratak(klupa :P )
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 14 svi 2024, 10:07

Ovo s potragom trenera je fakat zeznuto.
Ne moš ni ova B-rješenja dobiti (Crystal Palace traži 100 mil eura za Glasnera :haha: ) a da ne pričam o drugima.

Tuchel ispada (i subjektivno a i objektivno) najoptimalnije rješenje.

Zamislite scenu da poslije zadnje tekme, nakon što se ekipa pozdravi s našim navijačima, TT dođe do njih, uzme megafon i samo kaže "Jungs, ich bleibe". :mrgreen: :hehe:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 svi 2024, 10:19

Ruku na srce, jedino zaš mislim da bi TUCHEL TREBO OSTAT JE TO ŠTO I DALJE STOJIM PRI TOME DA MI SE NEDA MJENJAT TRENERA.

Da ću to slavit, biti zaintrigiran, neću. Svejedno mi je i vidim dosta minusa u njegovom potencijalnom ostajanju.

Možda je njabolji plus što bi on mogao isforsirati Kimmicha na beku. Opčenito mi je nekakav previše ego manijak gdje se to vidi i baš dolazi do izražaja. Nemam dojam da navija za Bayern nego za sebe. Jako me podsjeća na Mourinha u tim nekim segmentima.

Da bi on uspio tj. da bi mu se dala šansa da uspije, mislim da njemuu treba previše moći. Mislim tak i onak je klub razjeban, pa zakaj to još malo nerazjebat :mrgreen:

Tuchel mi djeluje dosta onako "dječje". Evo npr. Tuchel je brutalno srao nakon ispadanja od Madrida i mislim da je pretjerao (možda je to do mene), al on si to baš ne smije dopustiti jer u svakom trenutku njegova riječ treba stabilizirati ekipu.

Ma u biti neda mi ga se kritizirati jer nema smisla. Kod nas tak i onak niše ne valja ono kaj neosvoji LP :haha:

Ak se mene pita nek ostane.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 14 svi 2024, 10:33

Naravno da ima minusa koliko oćeš.
Ja sam mu "oprostio" onoliki broj izgubljenih tekmi jer em puno ozljeđenih, em je ekipa nedovoljno dobro posložena, em zasićena - postao mi je baš drag.

Međutim, pao mi je u očima zbog druge tekme s realom.
Svoje greške je svjesno ignorirao i iživljavao se na sudačkoj nepravdi.
Čisti spin. Kockao se i fejlao. Uvjeren sam da šefovi pričaju o tom nizu felera u toj tekmi.

Mislim da se trebaju tri stvari poklopiti da on ostane:
1. da uprava stavi ego sa strane i unatoč dogovoru - ponudi mu ostanak. (jaaako teško)
2. da ignoriraju tekmu s realom i sve te poraze u ključnim tekmama i zanemarivanje Tela.
3. da stvarno dođu do točke da ne mogu dobiti nijednog normalnog trenera.

Ali evo, navodno ima ekipu na svojoj strani i svi stariji igrači ga vole. To je jako važna komponenta cijele priče.

A i to "ne da mi se mijenjat trenere" - itekako potpisujem.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la jozotg » 14 svi 2024, 12:34

Ma uzeti Juppa godinu dana nek mu Muller pomaže..Ozbiljno mislim

iOnda dogodine dovesti Alonsa /Klopa/Pepa uz Wirtza...
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 14 svi 2024, 13:37

jozotg napisao:Ma uzeti Juppa godinu dana nek mu Muller pomaže..Ozbiljno mislim

Ma Jupp je đuturum, ima 80 godina, ne bi mogo izdržat ni vožnju svaki dan na trening, a kamoli voditi dan i noć ekipu kroz godinu dana, a da ne pričam da bude budan do iza ponoći svaki tjedan bar jednom. Izvrnilo bi ga do prvog kola BL.

Tuchel svakako ima ugovor do 2025. Eto prijelaznog trenera :hehe:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 14 svi 2024, 16:57

jozotg napisao:Ma uzeti Juppa godinu dana nek mu Muller pomaže..Ozbiljno mislim

Juppovo je prošlo tamo 2013.-2017. kada nije bio, a trebao je biti trener, makar do 2016. On i Ottmar su svoje u ovom životu kao treneri dali i puno toga ostavili.

Riješiti krizu upravljanja klubom koja je u mojim očima odavno dosta troma, polupasivna, time i zastarjela jer glavni ljudi više nisu 15-30 godina mlađi i rade ono što su radili tamo između 1990. i 2012. Da jesu, ne bismo gledali ovakvu situaciju zadnjih 8 godina s trenerima već bi i ti treneri trajali 3-4 godine najviše, a igrački kadar daleko bolje slagao redovito i svake sezone.

Nije isto voditi klub kada ti je za 7-8 novih što odličnih, što vrlo dobrih što iznadprosječnih igrača trebalo 70-100 milijuna € kao prije 15-16 godina. Tada bi sve lakše bilo, no zadnjih 12 godina je to kao da istreseš 200-400 milijuna € po jednom ljetu(i to samo za odštete), bolesno zar ne?

Smorilo me ovo sve s novim trenerom jer predugo traje i to mi samo stvara negativne osjećaje, sprdnju i ruganje vlastitog kluba, a to meni uopće u životu i na dnevnoj bazi.

Više me zanima gdje će igrači poput Stanišića, Pavlovića, Jamala, Wannera, Vidovića i ostalih mladunaca naći svoje mjesto u momčadi i hoće li biti ozbiljni igrači ili će neki trebati tražiti novu sredinu kako bi igrali.

Sa Zirkzeeom je ispalo jako dobro vani, a i u Stuttgartu poput Hoeneßovog traže se upravo takvi igrači za pojačati kadar u vidu potencijala i širine kadra.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 14 svi 2024, 17:25

Süddeutsche Zeitung:

80% of the players, led by captain Manuel Neuer, are behind Thomas Tuchel.
Neuer, in particular, is at the forefront of the 'movement' to keep Tuchel, and has communicated his wish to the club's bosses.
Due to the importance of Neuer's word at the club, the topic has gained momentum in the past few days and hours.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 14 svi 2024, 18:29

Nas jebe ta 6 ca najvišesve ostalo se da posližit od sadašnjih igraca i nekih novih.

Pa Wirtz ostaje još 1g u Kusenu pa bumo vidli kakav bude zdrastveno te kakvoj formi.

Imamo previše 8ca i tu je Leon za prodat.

Ako bude Kimmich na beku ostao Stanišić se nece vratit u Bayern.

Rupa pod mus prodaja kao i dva krila neka sami izaberu koja inace ja bi ih sve 3 prodao,dokazi i onaj ludi klinjo iz Australije jest balavac al mi izgleda da bi prije on uspio nego Zaragoza.

Davies-Hernandez ocito se na toj zamjeni radi.

5 igraca:Hernandez,Tah,zadnji vezni,krilo,špic rezervni.

Osobno bi jednog mladog igraca gurnuo u prvu momcad Pavlovica ili Stanišića al to uveliko ovisi o Kimmichu dal ostaje i sto bude igrao tocno poziciju.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 14 svi 2024, 18:31

:smil42: Lijepo sastavljeno

[x]https://x.com/astrabayern/status/1790361998342922627?s=46[/x]
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 14 svi 2024, 20:08