Jeste da je nevažan trofej, ali nama je ova pobjeda itekako trebala za samopuzdanje. Da smo kojim slučajem izgubili, medji bi nas razapeli, dok ovako je druga pjesma.
Malo i o igračima
Neuer- u prvom poluvremenu nije imao posla, u drugom jeste, kod gola nije ništa mogao. .. dobar nastup Jedina (mala) mana su mi oni njegovi izleti.
Lahm- fina utakmica, onaj duel sa onim igračem zaboravio mu ime (

) je bio odličan.
Dante- ne znam za vas ljudi, ali ako on ovako nastavi pružati dobre partije, slobodno može igrati u prvoj, umjesto Boatenga. Jedina mala mana je ta, što nije zatvorio bolje Lewandowskog kod onog pokušaja sa glavom, srećom, Neuer je bio priseban.
Boateng- - dijelovao mi je nekako kao pospano.
Can- S njim smo dobili još jednog igrača za budućnost, pola Europe će plakati što ga ne mogu imati i drkati na njegove igre.

Super je odigrao tu poziciju, s obzirom da mu to nije prirodna.
Gustavo- -kratko i jasno - >
Kroos- bio je dobar u prvom dijelu, meni je samo nejasno zašto nije potrčao na onu Robbenovu loptu, bila je odlična, i dostižna, a on odustao...

Mora malo popraviti kondiciju.
Rib-Robb-- Odlično su igrali jučer, Robben po meni malo bolji. Šteta što mu ona nije ušla kada je izbacio trojicu "žutih".
Tomica-zabio je važan gol, dobro je odigrao, u drugom dijelu je malo pao, no sve u svemu, ok izvedba.
Madžo- odlična utakmica, zabio gol, uvijek kada je išla na njega visoka lopta je izašao kao pobjednik u tim dvobjima, odlična prezentacija na domaćem terenu.
Tymo- svojim ulaskom u drugom dijelu je donio određeni mir u igri, nisam primjetio da je imao nekih "promašaja" u utakmici.
Jupp- - mala zamjerka za gospodina Juppa, možda je trebao malo prije napraviti zamjene, a ne čekati da se ovi u drugom dijelu uzjebu sa svojom igrom. No vjerujem da je i on sam naučio nešto iz te utakmice.