(12/08/2012) DFL Supercup FCB -:- BVB

Arhivirane teme...

Re: (12/08/2012) DFL Supercup FCB -:- BVB

PostPostao/la Lucimar » 12 kol 2012, 22:47

a covjek fino reko nemojte statistike :D
mi "mrzitelji" i vi ljubitelji gomeza se nikad necemo skontat
vama je on bog i batina jer daje 25-30 golova i mislite da mu to daje za pravo da ne radi nista vise na terenu
ja mislim da mu tih 30-ak golova nije opravdanje da igra ko baba ostatak utakmice, osim tog jednog ili tri :) trenutka kad zabije
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 12 kol 2012, 22:55

Lucimar napisao:vama je on bog i batina jer daje 25-30 golova i mislite da mu to daje za pravo da ne radi nista vise na terenu
ja mislim da mu tih 30-ak golova nije opravdanje da igra ko baba ostatak utakmice, osim tog jednog ili tri :) trenutka kad zabije

Ma gledaj nešto, toliko je toga o tome rečeno i istina je negdje na sredini. Mislim dosta sam toga o ovom prije rekao,al et samo ukratko nešto.

Oni koji ne vole Gomeza, kažu zabija samo slabijim ekipama i tada je dobar. To nije istina, jer zabio je Realu i još se izborio za penal i hrvao se sa divovima poput Ramosa i Pepea. To je jedan od primjera. Ima ih još.

Druga stvar, svaki napadač koji mnogo golova zabije zaslužuje da ga poštuju.

E sad dolazimo do ovih paralela s Mandžom. Meni je najbitnije da igra igrač koji će najviše u tom trenutku moći dati. Mandžo je dobro počeo, prava je alternativa i u nekim utakmicama će nam biti korisniji od Gomeza. Samo Jupp mora prepoznat kako to da sve upakuje. A Gomez će opet hrpu golova zabit, a i Mandžukić sigurno jednu solidnu brojku.
I DA BOG DA OBOJICA ZABIJALI.... ;) Prosto i jednostavno :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 12 kol 2012, 22:56

cruz napisao:borbeno pod broj 1
igrao je kao i ostatak ekipe

ali on je prvo odigrao vrlo dobro, ne odlično ali blizu.

ko ima oči neka pogleda ponovo kako izgleda suradnja sa rib-rob i müllerom, bit će mu jasno sve

Zato te to i pitah. Ono što Manđa može, a Gomez nemože je to da i kad igra ekipa trulo, Manđu ćeš na terenu vidjeti u duelima koji ti možda donesu loptu. Za razliku od Gomeza on se zbog svoje borbenosti i drugačijeg kretanja vidi na terenu no on niti blizu nije toliko opasan po gol. Ono što Manđa nema i nigdar nebu imao je Gomezov nos za gol i mogučnost davanja gola iz nemogučih pozicija i kada to niko neočekuje. Da li je to bolje za Bayern - otom potom, jer Gomez nesudjeluje u akcijama na način da otvara krila dok to Manđa radi, no onda Robben ili Ribery NEMAJU KOME LOPTU DODATI. Gomez to isto more raditi, morti ne tako efektivno, no kad to radi on se meni naprosto GADI!!! I nedo Bog da on počne trčati po terenu jer taj tren prestaje zabijati golove! Njega je Uli kritiziro zato što nije dao gol, a ne zato kaj se nije kretao :evil:

Po tom pitanu Pizarro je za nas "idealan" napadač jer što se tiće kombinacije - kombinatorike sa suigračima, pomaganju ekipi i killer instinkta tu je najjači od sve torjice - no ima problem sa mišićima i kosturom te zna opako zaštekati u bitnim tekmama ili ti situacijama -štekanje kod gomeza se rijetko događa, ali se naravno događa.

Čekaj malo da MANĐA naleti na pravi beton, pa buš onda vidio kako će se snać, jer Manđa u sredini kad je bio nit jen put nije uspio zaštopat loptu i sa njom nekaj pametno napraviti ili bolje od Gomeza.

Vrijeme je da trener napravi taktiku u kojoj će nama Gomez NAJBOLJE pasati...

A i čudno mi je da nam Gomez toliko nepaše, a toliko smo prošle sezone dominirali terenima...

Igra sa Gomezom definitivno nije razlog zaš smo mi ostali bez titula...U jednoj je presudio trener, u jednoj nezainteresiranost a u jednoj Bog!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 12 kol 2012, 23:01

cruz napisao:šta mene briga kako ispada i šta me uopće briga za gomeza!!!

ako je iko gledo tekmu na zdf-u, mogo je čuti da je spiker u 3-4 navrata protiv gomeza pričo, sve argumentirano uspoređujući ga sa mandžukićevom pojavom i ulogom na terenu. samo što ne kaže da mandžo bolje odgovarra bayernu nego frizurko, ali to ne smije reć jer nije korektno, zbog nekih prijašnjih "zasluga".
zasluge su pusti het-trici mainzu, stuttgartu, paderbornu, pički materini, kada dođe chelsea ili dortmund onda gomez NARAVNO "BLISTA"
ali frizurko je plaćen 35mil eura i igra za repku, imao je lauf u jednom trenutku i ... to je to!
.... dovoljan razlog da se mandžu vrati na klupu, čim se sexy beast oporavi.

čuli smo hoenessa nedavno, ali on je to reko kako bi gomeza upozorio jer je svjestan da gomez mora igrati, ali da ima itekakvu konkurenciju!

ovo večeras je pripremna i nema nekog značaja, ali je svak mogao vidit kako mandžo unosi ono nešto, što gomez ni u snu ne bi znao napraviti, TO JE TA ograničenost o kojoj pričam, gomez će zabit gol kada uđe u priliku, a bome će i mandžo, razlika je u tome što gomez NE ZNA surađivati s ostalima kao mandžo i pizarro.

i da, ako iko počme statistiku unositi u razgovoru sa mnom neka zaboravi na razgovor

ali sve je to nevažno dok Bayern pobjeđuje, boli me taki ako je pripremna, dortmunda se ne dobiva svaki dan

Slika

Onaj komentator na ZDF-u je obična smijurija, uzimanje njega za argument je slabo.

Zaboravio si hat-trick Napoliju, golove Cityju i Realu ili si to uključio pod onaj lauf. Onda lauf traje malo duže jer se i predprošle sezone nazabijao u najjačem europskom natjecanju.

Kompletna momčad zakaže protiv BVB-a, Robbery je također zadnjih par tekmi prdio u rosu protiv pčelica je li sad i njih treba vaditi i tražiti da Shaq igra? Gomez je najmanji krivac za te poraze, već taktika i BVB-ov sistem koji protiv nas pali,n ešto slično kao u rukometu Francuska-Hrvatska.

Normalno da Mandžo više sudjeluje u igri i bolje kombinira sa ostalim igračima, to nitko nije niti osporavao. Da li će Mandžo ući u isti broj prilika kao i Gomez, da li ima iste anticipacijske sposobnosti kao Gomez ? Da li je našoj taktici/treneru potrebniji još jedan igrač koji kombinira ili poacher koji će se znat naći na pravom mjestu i pospremiti mrežu u gol ?

Voditi argumentiranu raspravu bez činjenica/statistika je neozbiljno. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 12 kol 2012, 23:04

PS

Samo da se zna ja sam bio taj koji je prvi predložio transfer Manđe u Bayern. Pa što mislite zakaj smo ga kupili? 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 12 kol 2012, 23:13

Da i ja napišem da bi protiv Dortmunda preferirao Mandžu što ne znači da bi Gomez aut. 2. napadač.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 13 kol 2012, 08:00

Možda Borussiji ovaj Superkup nije puno značio, ali Bayernu itekako je. Ova pobjeda je važna jer je konačno prekidanje negativnog niza. Ja sam zadovoljan svim igračima, osim jednog. Djelovali smo sigurni i motivirani, a i nešto pametniji. Konačno smo počeli raditi sitne faulove na sredini terena koji prekidaju Dortmunove akcije. ;)

Posebno treba istaknuti Dantea, Cana i Mandžukića, zbog očitih razloga. :bravo:

Igrač kojim nisam zadovoljan je Toni Kroos. U napadu potpuni alibi igrač koji dodaje loptu prvom do sebe ili je vraća natrag u obranu. U obrani je posve nemotiviran i propušta lopte iako one prolaze metar od njega. :roll: Sad mi je potpuno jasno zašto naša uprava želi dovesti osmicu, a ne desetku.

Opet me jako razveselila suradnja Mandžukića i Mullera. Muller je s Gomezom bio karika koja nedostaje, a s Mandžom je iskorištavamo sve njegove potencijale. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lennon » 13 kol 2012, 08:17

ma Robben je carčina! konačno smo taj Dortmund skinuli, jebeš trofej superkupa, bitno je koliko se ta utakmica psihološki odrazila na naše igrače, a vjerujem da jest jaku puno u pozitivnom smislu.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 13 kol 2012, 08:28

Lennon napisao: jebeš trofej superkupa, bitno je koliko se ta utakmica psihološki odrazila na naše igrače, a vjerujem da jest jaku puno u pozitivnom smislu.
to je to!

@Scar

zato i kažem 'jebo statistiku'
s ljudima koji misle da je statistika sve - ne mogu raspravljati.
Vi gledate nogomet kroz brojeve, mi očima

nuff said, nećemo raspravljat

Gomez je Bog Isus Krist Gospa jer je zabio 30 golova
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 13 kol 2012, 08:32

Da VAS ja nesto priupitam, jel tema o JEBENOM GOMEZU ili o tekmi? Koliko znam, Mario je ozljeđen i nije niti igrao ovu tekmu ili sam nesto propustio?

Pun mi je K vise debilizma na ovom forumu! :bravo:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 13 kol 2012, 08:39

a jeli? ok, hvala onda

mi smo debili

ako ti se ne čita rasprava onda je zanemari

ali, svakako je rasprava završena

edit

u pravu si, ne znam zašto uopće ulazim u raspravu kada od nje svakako nema svrhe! my bad

Lucimar :bravo:
Zadnja izmjena: cruz; 13 kol 2012, 09:10; ukupno mijenjano 2 put/a.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 13 kol 2012, 08:52

Naslovnice portala:

"5-minutna osveta Bayerna"

"Bayern pobjedio prokletstvo dortmunda"

"Bayern pobjedio bez mučenja"

"Bayernu uspjeva ZNAK"

"ni dortmund nije nepobjediv"

"trauma? Naslov!"

"Bayern uzima naslov i samopouzdanje"

itd.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 13 kol 2012, 08:58

Ovo je prvi put nakon devet utakmica da je bayern prvi poveo.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 13 kol 2012, 09:27

Jeste da je nevažan trofej, ali nama je ova pobjeda itekako trebala za samopuzdanje. Da smo kojim slučajem izgubili, medji bi nas razapeli, dok ovako je druga pjesma. ;)

Malo i o igračima

Neuer- u prvom poluvremenu nije imao posla, u drugom jeste, kod gola nije ništa mogao. .. dobar nastup Jedina (mala) mana su mi oni njegovi izleti.

Lahm- fina utakmica, onaj duel sa onim igračem zaboravio mu ime ( :oops: ) je bio odličan. :bravo:

Dante- ne znam za vas ljudi, ali ako on ovako nastavi pružati dobre partije, slobodno može igrati u prvoj, umjesto Boatenga. Jedina mala mana je ta, što nije zatvorio bolje Lewandowskog kod onog pokušaja sa glavom, srećom, Neuer je bio priseban.

Boateng- - dijelovao mi je nekako kao pospano. :?

Can- S njim smo dobili još jednog igrača za budućnost, pola Europe će plakati što ga ne mogu imati i drkati na njegove igre. ;) Super je odigrao tu poziciju, s obzirom da mu to nije prirodna.

Gustavo- -kratko i jasno - > :bravo:

Kroos- bio je dobar u prvom dijelu, meni je samo nejasno zašto nije potrčao na onu Robbenovu loptu, bila je odlična, i dostižna, a on odustao... :?: Mora malo popraviti kondiciju.

Rib-Robb-- Odlično su igrali jučer, Robben po meni malo bolji. Šteta što mu ona nije ušla kada je izbacio trojicu "žutih". :)

Tomica-zabio je važan gol, dobro je odigrao, u drugom dijelu je malo pao, no sve u svemu, ok izvedba.

Madžo- odlična utakmica, zabio gol, uvijek kada je išla na njega visoka lopta je izašao kao pobjednik u tim dvobjima, odlična prezentacija na domaćem terenu. :bravo:

Tymo- svojim ulaskom u drugom dijelu je donio određeni mir u igri, nisam primjetio da je imao nekih "promašaja" u utakmici.

Jupp- - mala zamjerka za gospodina Juppa, možda je trebao malo prije napraviti zamjene, a ne čekati da se ovi u drugom dijelu uzjebu sa svojom igrom. No vjerujem da je i on sam naučio nešto iz te utakmice. ;)
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la cruz » 13 kol 2012, 11:49

što se tiče malog Cana
ovo je prva prava tekma u kojoj sam ga gledao.
ono nije njegova pozicija stoga je njegova leistung zadovoljavajuća!

zanima me kako će igrati kada ga Jupp postavi na prirodnu poziciju

na osnovu ove tekme, reko bi da bi mu pozicija štopera najbolje ležala...

idalje ne mogu vjerovat da ima samo 18 godina, izgleda ko da ima 27 jbt :lol:

dal je to znak nadolazećeg EARLY PEAK-a to ćemo još vidjeti
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva