Liga prvaka 2013/14

Arhivirane teme...

Re: Liga prvaka 2013/14

PostPostao/la Murta » 21 kol 2013, 21:51

Kao Bayern pod van Gaalom. Čeka se pravog trenera koji će posložiti ovu momčad.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lahm » 21 kol 2013, 21:52

panda napisao:ne znam za vas, ali ja sretan :mrgreen:

a i imao sam otpočeka neki filing da će se nešto ovako desit

svi su bili uvjereni da je ovo samo slabašan austrijski klub i da dinamo ima osiguran plasman u LP, a pa eto vam sad tih austrijanaca :roll: :roll: :roll: :roll:

I ja sam. Jedan razlog si već naveo a to je ova samouvjerenost. Druga stvar zbog onog Jurčića, a treća stvar... to bih zadržao za sebe.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Lennon » 21 kol 2013, 22:01

jebiga, podcjenili Austrijski nogomet, svi i DInamo i mi navijači, zapravo nismo podcijenili kolko smo mislili da je Dinamo dobar.
Al najjači su mi oni koji ismijavaju Dinamo i naš nogomet, zamisli kako si onda ti jadan, kad našeg državnog prvaka rasture Austrijanci, a u toj drži di je DInamo prvak s + 20 bodova nebreš ni igrat u drugoj županijskoj lizi... ja na to tak gledam. Sigurno se nebudem smijal sad iz Sammira il Rukavine, kad znam (pošto igram u smiješnoj prvoj županijskoj) da mu doslovno ne mogu čistit kopačke. A kamoli tek neki debeljuco u krčmi s 105 kg...
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 21 kol 2013, 22:05

Dinamo je izgubio zato jer je igrao besmislen nogomet. Ako meni netko objasni koja je svrha večerašnje Dinamove igre, ja mu plaćam članarinu u fanklubu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 21 kol 2013, 22:06

ove godine ce cetvrti bubanj biti s smijesnim koefima...
Od kazahstanaca koji imaju manji od Lokomotive Zagreb :hehe:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 21 kol 2013, 22:06

Mislim da većina vas nije realna u ovom slučaju. Jurčić se godinama predstavlja kao loš trener, no daleko od toga je on glavni krivac u svemu. Oko njega ima stručni štab, pomoćnici, pa nemoguće je da je on sami krivac za sve moguće.

Dinamo nije podcijenio protivnika. To se odmah vidjelo u prvom poluvremenu gdje su čuvali loptu i išli su na siguricu u svim situacijama. Tek prije kraja prvog poluvremena počinju otvoreno igrati gdje su i imali par prilika.

Niko ne ismijaje Dinama, to mogu samo neznalci. Daleko najbolja ekipa na ovim prostorima koja ima kontinutet. Nije još ništa gotovo ali teško da mogu do velikog preokreta, no ako je pao Ajax, što ne bi i Austria.

Šteta samo za pare, no i evropska liga je dobro, pogotovo uzimajući u obzir Dinamovu ekipu koja bi mogla proći grupe.

Što niko ne piše ovdje o brukanju njemačkog fudbala u vidu igre Schalke-a?
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la marac » 21 kol 2013, 22:08

LOL

Dinamo je imao zadnjih 5 minuta prvog poluvremena. I to je to.

Igra je ka-ta-stro-fa - neki ping pong odbijanci od nogu. Wtf?!

Bas mi je drago sto je Bjelica pomeo pod jurcicem bahatim. Nakon odlicnog lihtenstajna i blesavog stimca, imamo i pametnog jurcica. Ja zaista ne znam cemu se cudimo. :lol:

Gadi mi se sve to vec odavno ... neka zapale klub i stadion sruse i ljude sve do zadnjeg pometu i idemo ispocetka ...
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 21 kol 2013, 22:08

Nema svrhe... jednostavno to se moralo desit, jer osim SHeriffa u gostima Dinamo ovu sezonu nije odigrao ni jednu dobru tekmu. I to sam ja stalno ponavljao ali jbg, svi su me ušutkivali.. Al mislio sam opet da budu prošli jer su ipak kvalitetniji...
A jesti vidjeli kakvih je 25 minuta Sammir odigral? Prokleti Linić... moral je postal finanfcijsku u Carpe Diem na Hvaru...
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 21 kol 2013, 22:10

In memory of Neutral napisao:Mislim da većina vas nije realna u ovom slučaju. Jurčić se godinama predstavlja kao loš trener, no daleko od toga je on glavni krivac u svemu. Oko njega ima stručni štab, pomoćnici, pa nemoguće je da je on sami krivac za sve moguće.

Dinamo nije podcijenio protivnika. To se odmah vidjelo u prvom poluvremenu gdje su čuvali loptu i išli su na siguricu u svim situacijama. Tek prije kraja prvog poluvremena počinju otvoreno igrati gdje su i imali par prilika.

Niko ne ismijaje Dinama, to mogu samo neznalci. Daleko najbolja ekipa na ovim prostorima koja ima kontinutet. Nije još ništa gotovo ali teško da mogu do velikog preokreta, no ako je pao Ajax, što ne bi i Austria.

Šteta samo za pare, no i evropska liga je dobro, pogotovo uzimajući u obzir Dinamovu ekipu koja bi mogla proći grupe.

Što niko ne piše ovdje o brukanju njemačkog fudbala u vidu igre Schalke-a?

Kao taktičar - nula bodova
Kao motivator - nula bodova ( spominjanje majki igračima i skakanje u svom prostoru ja ne smatram motivacijom )
Stil igre - ni sam ne zna šta hoće od svojih igrača. Ofenziva - defenziva - ne zna se .

Tko je glavni krivac ? - Zna se.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Titan » 21 kol 2013, 22:11

Kriv je koliko i ljudi oko njega :D

Farfan se teže povrijedio?
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 21 kol 2013, 22:15

ajde i bolje im je da se opet ne brukaju u lp. :D

očekujem mamićevu presicu sutra i postavljanje ivkovića za trenera cool0044
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 21 kol 2013, 22:22

TiLe napisao:ajde i bolje im je da se opet ne brukaju u lp. :D

očekujem mamićevu presicu sutra i postavljanje ivkovića za trenera cool0044

opet bu se Gospa ukazivala i prosvijetlivala ga novim trenerom...
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la HolgerBadstuber » 21 kol 2013, 22:24

In memory of Neutral napisao:Mislim da većina vas nije realna u ovom slučaju. Jurčić se godinama predstavlja kao loš trener, no daleko od toga je on glavni krivac u svemu. Oko njega ima stručni štab, pomoćnici, pa nemoguće je da je on sami krivac za sve moguće.

Zapravo je, Kruno je glavni krivac. Dinamo ovakvu ekipu nije imao dugo vremena i iako nisam od onih koji ce navijati protiv Dinama, ovaj put mi je drago da su izgubili iz razloga sto ce Mamic mozda napokon shvatit neke stvari. Ne mozes dovesti takva imena i stvarno odlicne igrace i onda ih dati Kruni, jednostavno nema nikakvog smisla.

In memory of Neutral napisao:Šteta samo za pare, no i evropska liga je dobro, pogotovo uzimajući u obzir Dinamovu ekipu koja bi mogla proći grupe.

A i ovo je tako, steta sto Dinamo nece dobiti novce. Za Mamica je ispadanje Dinama cak i bolja situacija.

Btw, ceka se uzvrat da bacimo pokoju kunu na prolaz Dinama. :a045:
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Lahm » 21 kol 2013, 22:30

KRUNOSLAV JURČIĆ mirno je doživio poraz od bečke Austrije u prvom ogledu 4. pretkola Lige prvaka. Dinamo je na Maksimiru izgubio 2:0, a strateg Modrih se pitao:

"Zašto sada moramo pričati o nekoj velikoj Austriji. Sad će svi pričati o pobjedi Austrije, a mi smo imali pet stopostotnih šansi", mudro će Jurčić nakon utakmice.

Dakako, Jurčić je pronašao i krivce za ovaj debakl Dinama.

"Očekivao sam više od Husejinovića, a htio sam da on zajedno sa Čopom i Soudanijem koristi slobodan prostor te da se ubacuje u sredinu", rekao je.

"Nadam sam se da ćemo zabiti gol, ali znam da imam igrača koji ne mogu izdržati ovakav ritam. Da smo zabili gol, utakmica bi krenula sasvim drugim smjerom", pokušao je objasniti Jurčić, dok je Josip Šimunić nadodao:

"Prvi gol smo primili kako smo ga primili, a kod drugog je bio prekršaj za mene. Sudac to nije vidio. Što reći, moramo se nadati i igrati".

Zvonko Pamić smatra kako Dinamo još uvijek ima šanse.

"Moramo se nadati, ništa još nije izgubljeno. Nismo imali sreće".

Čovjek koji je Jurčiću održao malu nogometnu lekciju, Nenad Bjelica, bio je prezadovoljan nakon dvoboja.

"Odigrali smo ozbiljnu utakmicu. Strpljivo smo čekali jer smo znali da ćemo doći u šansu. Kao što sam rekao prije utakmice, trudili smo se igrati napadački i nadam se da ćemo proći dalje", poručio je trener bečke Austrije.

Komičar.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la HolgerBadstuber » 21 kol 2013, 22:35

Schalke. :haha:

Sad vidim, ajde nek je Arsenal dobio, nakon ovakvog starta sezone nisam bas to ocekivao.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva