panda napisao:ne znam za vas, ali ja sretan
a i imao sam otpočeka neki filing da će se nešto ovako desit
svi su bili uvjereni da je ovo samo slabašan austrijski klub i da dinamo ima osiguran plasman u LP, a pa eto vam sad tih austrijanaca![]()
![]()
![]()

In memory of Neutral napisao:Mislim da većina vas nije realna u ovom slučaju. Jurčić se godinama predstavlja kao loš trener, no daleko od toga je on glavni krivac u svemu. Oko njega ima stručni štab, pomoćnici, pa nemoguće je da je on sami krivac za sve moguće.
Dinamo nije podcijenio protivnika. To se odmah vidjelo u prvom poluvremenu gdje su čuvali loptu i išli su na siguricu u svim situacijama. Tek prije kraja prvog poluvremena počinju otvoreno igrati gdje su i imali par prilika.
Niko ne ismijaje Dinama, to mogu samo neznalci. Daleko najbolja ekipa na ovim prostorima koja ima kontinutet. Nije još ništa gotovo ali teško da mogu do velikog preokreta, no ako je pao Ajax, što ne bi i Austria.
Šteta samo za pare, no i evropska liga je dobro, pogotovo uzimajući u obzir Dinamovu ekipu koja bi mogla proći grupe.
Što niko ne piše ovdje o brukanju njemačkog fudbala u vidu igre Schalke-a?

TiLe napisao:ajde i bolje im je da se opet ne brukaju u lp.![]()
očekujem mamićevu presicu sutra i postavljanje ivkovića za trenera

In memory of Neutral napisao:Mislim da većina vas nije realna u ovom slučaju. Jurčić se godinama predstavlja kao loš trener, no daleko od toga je on glavni krivac u svemu. Oko njega ima stručni štab, pomoćnici, pa nemoguće je da je on sami krivac za sve moguće.
Dinamo nije podcijenio protivnika. To se odmah vidjelo u prvom poluvremenu gdje su čuvali loptu i išli su na siguricu u svim situacijama. Tek prije kraja prvog poluvremena počinju otvoreno igrati gdje su i imali par prilika.
Niko ne ismijaje Dinama, to mogu samo neznalci. Daleko najbolja ekipa na ovim prostorima koja ima kontinutet. Nije još ništa gotovo ali teško da mogu do velikog preokreta, no ako je pao Ajax, što ne bi i Austria.
In memory of Neutral napisao:Šteta samo za pare, no i evropska liga je dobro, pogotovo uzimajući u obzir Dinamovu ekipu koja bi mogla proći grupe.

KRUNOSLAV JURČIĆ mirno je doživio poraz od bečke Austrije u prvom ogledu 4. pretkola Lige prvaka. Dinamo je na Maksimiru izgubio 2:0, a strateg Modrih se pitao:
"Zašto sada moramo pričati o nekoj velikoj Austriji. Sad će svi pričati o pobjedi Austrije, a mi smo imali pet stopostotnih šansi", mudro će Jurčić nakon utakmice.
Dakako, Jurčić je pronašao i krivce za ovaj debakl Dinama.
"Očekivao sam više od Husejinovića, a htio sam da on zajedno sa Čopom i Soudanijem koristi slobodan prostor te da se ubacuje u sredinu", rekao je.
"Nadam sam se da ćemo zabiti gol, ali znam da imam igrača koji ne mogu izdržati ovakav ritam. Da smo zabili gol, utakmica bi krenula sasvim drugim smjerom", pokušao je objasniti Jurčić, dok je Josip Šimunić nadodao:
"Prvi gol smo primili kako smo ga primili, a kod drugog je bio prekršaj za mene. Sudac to nije vidio. Što reći, moramo se nadati i igrati".
Zvonko Pamić smatra kako Dinamo još uvijek ima šanse.
"Moramo se nadati, ništa još nije izgubljeno. Nismo imali sreće".
Čovjek koji je Jurčiću održao malu nogometnu lekciju, Nenad Bjelica, bio je prezadovoljan nakon dvoboja.
"Odigrali smo ozbiljnu utakmicu. Strpljivo smo čekali jer smo znali da ćemo doći u šansu. Kao što sam rekao prije utakmice, trudili smo se igrati napadački i nadam se da ćemo proći dalje", poručio je trener bečke Austrije.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost