Prodaja napadača!

Arhivirane teme...

Ko ide proč

Gomez
9
41%
Klose
7
32%
Obojica idu
1
5%
Obojica ostaju
5
23%

Ukupno glasova : 22

Prodaja napadača!

PostPostao/la anton 1983 » 21 srp 2010, 17:59

Malo ak znate čitati između redaka Bayern se želi riješiti jednog napadača! TO JE ČINJENICA.

Kao što i sami znate LvG cijelo vrijeme govori da on svaku poziciju oće duplo pokriti a ne 3 puta, a znate da mi imamo 3 centralna napadača na raspolaganju. U proteklih mjesec dana kruže ove ŠPEKulacije koje nam u biti govore da jedan mora proč, ali ne želi.

Kod LvG-a Gomez nema teoretske, neodgovara mu takav tip napadača i ako gledamo kraj prošle sezone on je tek špica broj tri. Za Gomeza naše vodsvo još nije reklo da on nije na prodaju kao kod Schweinija, Lahma , Mullera. Za Klosea je Kalle reko da su bile dvije ponude iz Engleske ali da Klose neželi proč.

Ima toga još ali to je sve ukratko težnja Bayerna da se RIJEŠI jednog napadača. Klose ILI Gomez po mojem jer Ola je zasada nedodirljiv.

Ja mislim da bi se mi prije riješili Gomeza nego Klosea jer nam to više opterećuje budžet.

U ovom trenutku nebi se čudio da čak odu obojica pa da možda mi dofuramo nekog totalno novog - Džeko....

Anketu ne znam drugačije napraviti, pa ću napraviti ovako. Koga ćemo prodati, Klosea ili Gomeza ili obojicu ili će ostati obojica te će jedan završiti ko Toni.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: Prodaja napadača!

PostPostao/la Axe » 21 srp 2010, 19:03

Glasao sam za prvu opciju iz razloga sto se ponajvise spekulise o njemu, njegovom neprilagodjavanju na Bayern i interesovanju Reala......
Mozda bi bilo najbolje da se pokupe novci za njega, ali ko ce dati 30 miliona koliko smo ga mi platili???
Cak se i spominje razmjena sa Dzekom, ali u tom slucaju smo ponovo na istom.....
Uglavnom, sa Bayernom se nikad ne zna do do kraja prelaznog roka, a sta ce biti ostaje nam da vidimo za nesto vise od jednog mjeseca.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 21 srp 2010, 20:51

A gle nemora biti 30, može bit i manje. Možda je bolje uzet i 20 pa spasit kaj se spasit da....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 21 srp 2010, 21:06

pa Nerlinger je rekao da ce jedan najvjerovatnije otic
neznam tocno di sam procito to tz ili spox
neznam ... volio bi da Gomez proradi a i Klose da bude as s klupe pa glasam da se nadam da ce svi ostat.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 21 srp 2010, 21:07

Moze sto se mene tice, ali Hoeness je cudan tip. 8-) 8-)

Mislim da je on jedan od glavnih cija je zelja upravo bio Gomez, i sad da na njemu za jednu sezonu izgubi 10-ak miliona.....
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 21 srp 2010, 21:09

CroCHEF napisao:pa Nerlinger je rekao da ce jedan najvjerovatnije otic
neznam tocno di sam procito to tz ili spox
neznam ... volio bi da Gomez proradi a i Klose da bude as s klupe pa glasam da se nadam da ce svi ostat.

Nije on to explicitno nigdje reko ;) On bi to htio, LvG najvjerojatnije isto jer mu jedan sam smeta, al Bayern ne tjera sam igrače. Jebiga nemremo se sjebat sa Gomezom kad nas je košto u 3 PM...A opet glupo je prodat Gomeza i dovest recimo Džeko kad si opet na istom broju napadača...

Kad vidim kakvo je sada stanje u našem kadru ja bi rađe samo sa Mullerom i Olićem ušo u sezonu nego sa Kloseom, Gomezom, Mullerom i Olićem....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 21 srp 2010, 21:15

..oćem vi prićate ljudi moji mili....ovako:
Klose, ako će se prodavat, ali mislim da neće, sigurno neće doseć cjenu ond 30 milki, ma neće ni 20...ma kakvi...pa nije niko lud da daje takve pare za prdonju starog....ja sam da on ostane...

Gomez, on će ove sezone rasturat...njega ako prodamo napravit ćemo glupost godine...100% ostaje...

....eto toliko... :mrgreen:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 21 srp 2010, 21:18

FCB m@niac napisao:..oćem vi prićate ljudi moji mili....ovako:
Klose, ako će se prodavat, ali mislim da neće, sigurno neće doseć cjenu ond 30 milki, ma neće ni 20...ma kakvi...pa nije niko lud da daje takve pare za prdonju starog....ja sam da on ostane...

Gomez, on će ove sezone rasturat...njega ako prodamo napravit ćemo glupost godine...100% ostaje...

Gle, kaj se tiće Klosea. Bile su ponude za njega al on NE ŽELI iće, ali KHR nije reko da ga mi neželimo prodat. Shvataš?

A kad su Ulija i KHR prije pitali za Gomeza uvijek je bilo, koji vam je kurac, razarat će on po kvartu, ali sada to nije tak, sada pričaju kao da jedva čekaju da neko ponudi lovu i da on želi u taj klub. Pa znate kaj mu je stari reko za Real itd....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 21 srp 2010, 22:13

anton 1983 napisao:
FCB m@niac napisao:..oćem vi prićate ljudi moji mili....ovako:

Gle, kaj se tiće Klosea. Bile su ponude za njega al on NE ŽELI iće, ali KHR nije reko da ga mi neželimo prodat. Shvataš?

A kad su Ulija i KHR prije pitali za Gomeza uvijek je bilo, koji vam je kurac, razarat će on po kvartu, ali sada to nije tak, sada pričaju kao da jedva čekaju da neko ponudi lovu i da on želi u taj klub. Pa znate kaj mu je stari reko za Real itd....

istina...Klose se zarazliku od sweina oženio za Bayern...tak da i kaj se tiće ponuda sigurno ih on odbija ... bayern mu je sve...
...a Gomez s druge strane....vidjet ćeš...Olić će njega naučit kako do vrha, bez brige... gomez je malo prespor... u svakom pogledu...i nek samo malo na tom poradi, bit će vrhunski...ostaje on sigurno
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 21 srp 2010, 22:24

Glasao sam da neće niti jedan otići. Zašto baš to? Eto zato što je to najizglednije i što će tako vrlo vjerovatno i biti. :mrgreen:
Gomez ako bude dobivao i ove sezone utakmice na kapaljku, odlazi sigurno na kraju sezone. Njemu je samo stvar hoće li dobiti priliku ili ne.
Klose... Teško ga mogu vidjeti u udarnoj postavi, njega bi ja prodao i uzeo nekih 5-6 mil. € koje se može dobiti za njega. Ali on neće na kraju otići iz kluba jer ne želi, a očito mu bilo koja situacija u klubu odgovara.
U sezonu se ulazi s 3 napadača 100%, a nužda je da momčad mora imati 4... Posebice ona momčad koja igra 4-4-2 sustav.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 srp 2010, 06:40

FCB_general napisao:U sezonu se ulazi s 3 napadača 100%, a nužda je da momčad mora imati 4... Posebice ona momčad koja igra 4-4-2 sustav.

Samo kaj mi neigramo 4-4-2. Mi igramo sa jednom špicom a za tu poziciju imamo 3 igrača i Muller je eventualna 4. špica ;) Iskreno ja nevjerujem da bi mi prodali Gomeza i Klosea i ušli u sezonu sa Olićem i Mullerom samo. U tom slučaju doveli bi il neki ŠPEK il neku mladu nadu...

Gomez i Klose nisu po volji van Gaalu- Šteta, Bayern nikako da nađe neki švapski ŠPEK koji bi nam igro u napadu :(
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 22 srp 2010, 07:20

Ma kakav Džeko ljudi moji? Nije šija, nego vrat. :neee:
Gomez nije bio ništa manje atraktivan u Stuttgartu pa vidite kakvu panjinu imamo.

Ja bih uvijek prodao Klosea iako nikad nije na odmet imati jednog takvog iskusnog napadača u momčadi, ali prodao bi ga zbog plaće od oko 8 milijuna brutto. To su ogromni novci. Ali, ako ne želi ići nek ostane kao zamjena.

Gomez mora igrat i van Gaal to mora postić. Da sam ja na njegovom mjestu isto bih igrao 4-3-3 samo što Mullera uopće ne bih računao kao napadača, nego kao zamjenu za Kroosa i Robberya. Gomez bi mi bio prvi napadač, a Olić i Klose njegove zamjene.

Gomez bi trebao ostat jer nam jedan takav napadač treba. Pogedajte utakmicu s Unitedom u A.Areni ponovno pa ćete vidjeti da je prevagu donio upravo Gomez koji je u skoku bio konkurentan Vidiću i Ferdinandu. Niti Muller niti Olić to nisu bili.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 22 srp 2010, 07:28

Al mi želimo da jedan ide proč u tom i je stvar. Najidealnije bi bilo kada bi to bio Klose te kad bi Gomez igro u prvih 11 i bio prejeben, ali to nažalost nije tako jer LvG za svoju igru više preferira igrača tipa Olić...

Kaj se tiće Džeke on je napisan tek tolko nije sad da on mora doć ak Gomez ode a i mislim da se to neće dogoditi ako samo Gomez ode. Za taj transfer moraju ići dvojica.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 22 srp 2010, 07:57

Ma znam da netko mora ići, ali ako prodamo Gomeza ili Olića napravili smo veliku pogrešku. a Klose neće ići

Gomez - nismo mi Inter iz 90-tih da kupujemo za 35, a prodajemo za 15 nakon jedne sezone :neee:
Olić - VOĐA ove ekipe, zbog njega smo prošli Manchester :yeee:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 22 srp 2010, 10:50

Da... A kad se Olić ozljedi, tko onda upada i koga onda 'preferirat'? Ja sam osobno primjetio da se nama od odlaska Ballacka pehovi, tj. ozljede redovito događaju u velikom broju, primjer samo sezona 06/07. kada smo kroz sezonu strašno popušili zbog ozljeda.
Klosea kao veterana sad već bi svatko ovdje prodao, jer gotovo svi će reći da on neće sebe moći nikako vidjeti u prvoj postavi. Gomez... Čovjek je poprilično puno i igrao u prvoj polusezoni i sve onda dok nije došla ona zadnja ozljeda i tu je on do kraja sezone držao klupu i dobivao 10-15 min. pri kraju svake utakmice što je totalno nedovoljno da nešta pokaže više.
Najgore u tom svemu je što mi baš i nismo klub koji ćemo dati igraču 5 utakmica BL u nizu da proba pokazat se.
Podolski je morao u par utakmica pokazati što zna, pa nikad ne bi dok ne bi kraj sezone došao i onda zabijao kad 'ne treba'. :mrgreen:
Otkako je nestao iz Bayerna tandem Pizarro-Makaay, nemamo baš neku mega efikasnu kombinaciju u vrhu napada. Ili će se reći da je posrijedi Ribery i Robben koji vole držat loptu i sami završiti. :roll:

Uglavnom hoću reći da mi s 3 u sezonu moramo ući, pa taman igrali samo s jednim napadačem. Ozljede u jednom danu sve promjene u igri ekipe.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva