CroCHEF napisao:pa Nerlinger je rekao da ce jedan najvjerovatnije otic
neznam tocno di sam procito to tz ili spox
neznam ... volio bi da Gomez proradi a i Klose da bude as s klupe pa glasam da se nadam da ce svi ostat.
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:..oćem vi prićate ljudi moji mili....ovako:
Klose, ako će se prodavat, ali mislim da neće, sigurno neće doseć cjenu ond 30 milki, ma neće ni 20...ma kakvi...pa nije niko lud da daje takve pare za prdonju starog....ja sam da on ostane...
Gomez, on će ove sezone rasturat...njega ako prodamo napravit ćemo glupost godine...100% ostaje...
....eto toliko...
anton 1983 napisao:FCB m@niac napisao:..oćem vi prićate ljudi moji mili....ovako:
Klose, ako će se prodavat, ali mislim da neće, sigurno neće doseć cjenu ond 30 milki, ma neće ni 20...ma kakvi...pa nije niko lud da daje takve pare za prdonju starog....ja sam da on ostane...
Gomez, on će ove sezone rasturat...njega ako prodamo napravit ćemo glupost godine...100% ostaje...
....eto toliko...
Gle, kaj se tiće Klosea. Bile su ponude za njega al on NE ŽELI iće, ali KHR nije reko da ga mi neželimo prodat. Shvataš?
A kad su Ulija i KHR prije pitali za Gomeza uvijek je bilo, koji vam je kurac, razarat će on po kvartu, ali sada to nije tak, sada pričaju kao da jedva čekaju da neko ponudi lovu i da on želi u taj klub. Pa znate kaj mu je stari reko za Real itd....
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

FCB_general napisao:U sezonu se ulazi s 3 napadača 100%, a nužda je da momčad mora imati 4... Posebice ona momčad koja igra 4-4-2 sustav.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost