Schweini - od njega sam ja odavno dosuto. Lik stvarno ima ŠUT, ali njegov šut je po preciznosti za kurac. Da je bolji on bi barem 5-6 golova po sezoni više dao. Slobodnajke kad puca nenadam se niti 1% da će lopta uči u gol, to uvijek ide negdje blizu gola, kao i njegovi šutevi. već je star da bi naučio kak treba šutati slobodnjake tak da bi mu tu privilegiju oduzeo!
kroos - jako slično ko Schweini, sam što ću dodat da je on nekak prelabav kod tih udaraca. nekak on nema taj potencijal da pošalje bombu - on mi je jedna od nad aza budučnost no samo što mora pod hitno danonoćno poćet trenirati slobodnjake - no ja sam uvjeren da se čovjek sa tim rodi il znaš il ne znaš, tak da mi niti on ne paše...
Ak idemo do nekih koji znaju kak treba šutnut loptu i to onak lep, onda su to Ribery i Robben.
Ribery - jebiga kod njega nikad ne znam. Nekad oću da šuta, nekad ne. Pošto je genijalac, nadam se da kad on puca da bi to moglo uči unutra, no ni njega mam nije rodila da šuta slobodnjake.
Robben - od ove četvorice po meni najbolji izvođač i najviše u njeg aimam povjerenja iz razloga što je među njima on najveći sebičnjak. No problem kod nejga je kaj on ne zna dal treba tehnički pucati ili napucati. On to svaki puta nekak zmeš iako vuče na napucavanje. Ak se mene pita njemu je puno lakše dati gol sa 28 metara nego sa 20 i za mene definitivno ne, ali ak neko mora od ova 4 onda on.
Eto to su naša četiri najbolja igrača pop pitanju izvođenja slobodnjaka i od ta 4 niti jedan mi ne paše. Nije niti jedan od njih Basler, pa čak niti Effenberg koji i nije bio neki poseban izvođač slobodnjaka, pa je znao zavaljat takve golove da se smrzneš kao nekad protiv Dinamo Kijeva sa vanjske strane zida...
U ovakvom odabiru ja bi se odlučio UVIJEK ZA UDARAČA. kao što su BUYTEN I LUSI GUSTAVO. U ovom Bayernu jedan od njih dvojice bi uvijek trebao pucati jer onda bar znam na čem sam - sve ovisi o sreći a ne o znanju.
Prednost bi dao Buytenu, jer on je već iz tih situacija zabijo, makar da se počnemo oslanjati na Luisa mislim da ni on ne bi razočaro. Pošto mi se Luis počeo iznimno sviđati i želim da postane bitna karika u Bayernovoj budučnosti i sadašnjosti, dao bi njemu tu ulogu tako da još više dobije na važnosti! MOJ GLAS IDE GUSTAVU!!!
BadGnjili kod mene uopće nije izbor, al sam ga stavil da se neko ne bi uzjebo...Evo bar nisam stavil Gomeza!
width="960"