Ko bi trebo šutat slobodnjake?!?!?!

Arhivirane teme...

RIBERY
4
31%
ROBBEN
1
8%
SCHWEINI
2
15%
KROOS
3
23%
LUIS GUSTAVO
1
8%
BUYTEN
0
Nema glasova
BADSTUBER
2
15%

Ukupno glasova : 13

PostPostao/la anton 1983 » 19 tra 2012, 21:38

Pitanje sa kojim si već dugo razbijamo glavu, a neamo odgovora! Govorimo o slobodnjacima iz kojih se more dat gol

Schweini - od njega sam ja odavno dosuto. Lik stvarno ima ŠUT, ali njegov šut je po preciznosti za kurac. Da je bolji on bi barem 5-6 golova po sezoni više dao. Slobodnajke kad puca nenadam se niti 1% da će lopta uči u gol, to uvijek ide negdje blizu gola, kao i njegovi šutevi. već je star da bi naučio kak treba šutati slobodnjake tak da bi mu tu privilegiju oduzeo!

kroos - jako slično ko Schweini, sam što ću dodat da je on nekak prelabav kod tih udaraca. nekak on nema taj potencijal da pošalje bombu - on mi je jedna od nad aza budučnost no samo što mora pod hitno danonoćno poćet trenirati slobodnjake - no ja sam uvjeren da se čovjek sa tim rodi il znaš il ne znaš, tak da mi niti on ne paše...

Ak idemo do nekih koji znaju kak treba šutnut loptu i to onak lep, onda su to Ribery i Robben.

Ribery - jebiga kod njega nikad ne znam. Nekad oću da šuta, nekad ne. Pošto je genijalac, nadam se da kad on puca da bi to moglo uči unutra, no ni njega mam nije rodila da šuta slobodnjake.

Robben - od ove četvorice po meni najbolji izvođač i najviše u njeg aimam povjerenja iz razloga što je među njima on najveći sebičnjak. No problem kod nejga je kaj on ne zna dal treba tehnički pucati ili napucati. On to svaki puta nekak zmeš iako vuče na napucavanje. Ak se mene pita njemu je puno lakše dati gol sa 28 metara nego sa 20 i za mene definitivno ne, ali ak neko mora od ova 4 onda on.

Eto to su naša četiri najbolja igrača pop pitanju izvođenja slobodnjaka i od ta 4 niti jedan mi ne paše. Nije niti jedan od njih Basler, pa čak niti Effenberg koji i nije bio neki poseban izvođač slobodnjaka, pa je znao zavaljat takve golove da se smrzneš kao nekad protiv Dinamo Kijeva sa vanjske strane zida...

U ovakvom odabiru ja bi se odlučio UVIJEK ZA UDARAČA. kao što su BUYTEN I LUSI GUSTAVO. U ovom Bayernu jedan od njih dvojice bi uvijek trebao pucati jer onda bar znam na čem sam - sve ovisi o sreći a ne o znanju.

Prednost bi dao Buytenu, jer on je već iz tih situacija zabijo, makar da se počnemo oslanjati na Luisa mislim da ni on ne bi razočaro. Pošto mi se Luis počeo iznimno sviđati i želim da postane bitna karika u Bayernovoj budučnosti i sadašnjosti, dao bi njemu tu ulogu tako da još više dobije na važnosti! MOJ GLAS IDE GUSTAVU!!!

BadGnjili kod mene uopće nije izbor, al sam ga stavil da se neko ne bi uzjebo...Evo bar nisam stavil Gomeza! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: Ko bi trebo šutat slobodnjake?!?!?!

PostPostao/la CroCHEF » 19 tra 2012, 22:08

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 19 tra 2012, 22:14

CroCHEF napisao:http://www.facebook.com/photo.php?v=220425004668459

Al nesme Gustavo pucat tak! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 19 tra 2012, 22:19

Pucač slobodnih udaraca mora biti umjetnik u tome, a ne nikakav siledžija kao što je van Buyten. On je zapravo jedna obična sirovina koja samo napuca i to je to. Čak bi mi zadnji bio, osim da se naredi da se puca po golu s 40-45 metara.

Takav nogometaš mora biti majstor s loptom kad puca, mora je i prije nego što pukne znati osjetiti. Snaga udarca je važna, no ne i presudna. Tehnika, finoća i preciznost je tu važna. Sjetim se tu jednog majstora kojeg smo imali, ZE ROBERTA. Nije mi neka snaga udarca, ali znanje i ta jebena preciznost kod pucanja i nabacivanja lopti(pa i iz kornera), ajme... :o :legendo:

Kroos bi upravo takav nekakav trebao biti, tobože igrač koji ima precizna dodavanja, tehniku i sl. Čak ima i snažan šut, samo mora poraditi na preciznosti i osjećaju. No on kao i cijela naša ekipa, to i nema. Ribery je zabio 1-2 spektakularna gola(pod Hitzfeldom je sigurno jedan uvalio prije 4 godine), no on isto za to nikad nije zagrijan bio.

Schweinsteiger je prije 6 godina(valjda onaj gol Portugalu 2006. je zadnje što je otpucao) se volio vrtiti oko lopte u prekidima, danas kad bi ga tjerao, on ne bi.

Robben... Njega nikad nisam gledao kao pucača slobodnih udaraca, nije mi uopće prepoznatljiv u tome(kao malo tko danas), a vidim da nešto želi. Puno više mora raditi na šutu jer ono što on puca, ne valja. Ono protiv Bremena prije 2 sezone je i za njega samoga misterija bila. Davnih godina bi on bio po tome prepoznatljiv, a nije. Za njega bi udarci s 30 metara odgovarali.

Badstuber... Njega želim vidjeti na skoku, a ne u prekidima. Stoperi slove za odlične skakače i realizatore kroz ubačaje, a ne direktne šuteve.

Gustavo... Pa ja njega nisam u životu vidio da je uopće izveo slobodnjak, osim onog nakon brzog, profesionalnog prekršaja protivnika. Njemu dati loptu da puca... Isto kao da daš pilotu da upravlja podmornicom i obrnuto. :mrgreen:

To nije samo naš problem, nego problem svih ekipa sveukupno, današnjeg nogometa. Kako stara garda poput Zidanea, Scholla, Juninha, Beckhama, Henryja, del Piera, Baggija, Baslera, van Hooijdonka, Rivalda i dr. je otišla i odlazi, u nogometu pojavljuju se pretežito neznalice. Zapostavljen segment u igri, a nekoć 30 metara od gola(a ispod da ne govorim) to se smatralo katasrofom i gotovo sigurnim golovima u nogometu, kao i korneri nekoć pola gola.

Itekako vrijedan segment igre, a znalaca nigdje. :roll: :smajl006:
Zadnja izmjena: Red passion; 19 tra 2012, 22:21; ukupno mijenjano 1 put/a.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 19 tra 2012, 22:21

Zabravili smo jednog...
Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 19 tra 2012, 22:24

Slažem se ja sa tobom Neuere, ali nisi reko kome bi dao da puca. U ovakvom pomankanju ja bi zato dao udaraču da udara! 8-)

A Luis ti je jebeni udarač, s tim da ima jako dobru tehniku udarca...Nije on idealan, daleko od toga, rađe bija šmekera, ali sada odabirem nužno zlo, kad Pirla il Del Piera nema...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 19 tra 2012, 22:30

CroCHEF napisao:Zabravili smo jednog...
Slika

To će nam biti najbolji izvođač prekida, meni mali ima sličan stil kao i Salihović što je odlično.

Mislim da je ovo totalno nevažan segment igre, pričam o direktnim slobodnim udarcima.

Druga je priča kod nabačaja gdje mi Kroos čak i nije toliko loš ali sam očekivao više gledajući njegovo vrijeme u Leverkusenu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 tra 2012, 22:33

Kaj Šečiri dobro udara?

Inaće sad pričamo o trenutačnim igračima. Ko god novi došo sigurno će biti nova nada za izvođenje, sam treba igrati u prvih 11!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 19 tra 2012, 22:36

E to mi je problem... Ne znam kome bi dao... :roll: O tome trener i ekipa očito nimalo ne vode računa. Nitko se tu ne izdiže, pokazuje i dokazuje, samo rade krug oko lopte kad treba pucati. Kažem Kroos... Njega sam vidio prije 4 godine kao čovjeka koji bi trebao postati naš od navedenih Talijančića, a on 4 god. poslije, baš ništa. Sjećam se da je protiv Crvene Zvijezde okrenio utakmicu u Uefi kad smo igrali u Beogradu baš kroz prekide, a danas ništa.

Tu bi trebalo vidjeti između Kroosa, Riberyja, Robbena, pa eto i Gustava već kad nešto ima u šutu. Sad od njih treba naći tog no. 1 pucača, kao i njegovog zamjenika. Koga? Zbilja ne znam. Spominjao sam Baslera i Scholla. Tu se i više nego znao red, vrijeme i mjesto, a tehnika, osjećaj i znanje... Pa to ne treba govoriti kad čovjek je znao zabijati iz KORNERA. :lol: To bi nam danas isto trebalo. E sad, što kod nas trener misli, a i igrači, ne znam... No nekad kad nas ne ide, u zonama od 20 do 30 metara od gola, morali bi tu prekide koristiti kao 2. glavno oružje i time protivnicima dodatno zagorčavati život da bi i pod tim pritiskom bili i u poziciji da ne mogu ni prekršaje raditi na 30 metara od gola.

Evo upravo se stavlja Đerda, on neka bude od iduće sezone taj br. 1 kod svih prekida i tjerat ga da radi na tome. Mlad je i može od toga se puno još napraviti. Pucač nam očajno treba, kad gledam te Pur klasiker, stvarno nam fale i takve stvari u nogometu. Sve to zna nekad i prelomit utakmice, rezultate i igru na terenu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 19 tra 2012, 22:36

anton 1983 napisao:Kaj Šečiri dobro udara?

Inaće sad pričamo o trenutačnim igračima. Ko god novi došo sigurno će biti nova nada za izvođenje, sam treba igrati u prvih 11!

Evo ti jedan primjer pa sam prosudi :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2oaPQhTBtLk[/youtube]
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Hantraga » 19 tra 2012, 22:46

Niko ne spominje Alabu, a on je mozda i jedan od najboljih.

Najmladji je u ekipi, pa ima i najvise prostora za napredak. A u nekoliko navrata smo se mogli uvjeriti da ima dobar sut. ;)

Posto njega nema u anketi, moj glas ne ide nikome. :mrgreen:
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la Lennon » 20 tra 2012, 11:35

po meni bi trebao izvodit prvi Ribery, pa Robben i te onda Kroos. taj Kroos mi je nekak traljav i nekonkretan...
neznam, al Franck i Arjen bi to trebali podjelit (samo da se opet ne potuku zbog toga) :D :D
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 20 tra 2012, 11:48

ako se radi o direktnim slobodnjacima: Ribery sa lijeve srane, a Arjen Špekman sa desne

a pri većoj udaljenosti definitivno Kroos, jer ima savršen centaršut
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 tra 2012, 13:34

The Scarface napisao:
anton 1983 napisao:Kaj Šečiri dobro udara?

Evo ti jedan primjer pa sam prosudi :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2oaPQhTBtLk[/youtube]

Može yeah a njega bumo ko u rukometu uveli samo kad treba pucat pa vanka :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Vrati se na: Arhiva