Da tako ću zapoćeti ovu temu...
Moram priznati da ste me SVI SKUPA JAAAAAKO razočarali jer niste otvorili posebnu temu za ovu sagu! Naprosto nemrem vjerovati!
Ne poznam ovog igrača - to je činjenica koja me najviše muči, a mislim da to muči i većinu vas. Da se tu radi o igraču tipa Hazard, Modrić ili De Rossi, drugačije bi se mi prema tome odnosili (mislim na nas, guzičare s foruma9...Nije poanta da su to baš ti igrači, nego je poanta u tome što mi znamo da su ti igrači BRUTALIS i znamo o kom se radi- Kod Martineza, neznamo niš izuzev kaj ti je neko reko da je dobar igrač kakav Bayernu VALJDA treba eto to je sve. kaj je najgore sad bi se više uzjebali da pokušamo jednog Vidala dovesti i to samo iz razloga što znamo ko je...
No izbor je pao na Martineza...
Iako me nije bilo neko vrijeme, nekako sam stekao dojam da navijači Bayerna bez obzira na njegovu cijenu, Martineza žele vidjeti u našem dresu. malo mi je to čudno jer se radi o igrači koji vrijedu 20-25 milja i to prema ULIJEVOJ procjeni, a Bayern je spreman raditi ludosti i možda napraviti najveći transfer u europi ovog ljeta!
Svakojake misli mi idu po glavi kad je u pitanju ovaj transfer i zašto ga BAyern želi dovesti.
ja čak nebi rekao da je glavni razlog njegovog dovođenja pojačavanje ekipa, već da damo pljusku Realu i barci i čopimo igrača iz njihovog dvorišta!
Kako god ispalo na kraju ova priča će biti dobra za Bayern, jer ak dođe super, a ako ne dođe ljudi NAVIJAČI Bayerna poput Mikija morat će si priznati da je Bayern ponudio 40 jebenih miljona eura za igrača i da je bio odbijen te više nebuju srali o tome kak su škrti i opet nećemo preplatiti igrača za 15 miljona eura!
malo mi se samo Athletic zgadio - nemojte ga prodati i gotovo jer ovo su poizdarije što se događa. Još bumo napravili ilegalni transfer. meni nesmeta kada neki klub neće prodati svojeg igrača jer ima pravo na to, kao što HSV nije htio dati VdV-a unatoč njegovim sranjima, tottenham Modrića ili Wolfsburg Džeku. mene smeta to što je Athletic nanjušio da je Bayern spreman tih 40 milja dati, ali oni to "nežele" na rate, kako se taj transfer radi, nego će putem kaluzle, kolko sam ja to shvatio, 40 milja dobiti ODJEDANPUT!!! Cigani!
Odsad, ako se ima išta više za reći o Martinezu, pišite ovdje!
width="960"

Ja sam 100x rekao da nam je taj igrač potreban (ne zbog tih jebenih 40 miliona) već zbog toga što smo TANKI na toj poziciji, šta god vi rekli. Lika su nahvalili bukvalno svi koji ga prate, i sigurno je da uprava Bajerna ne bi toliko toliko zagrizla za njega da nije kvalitetan.