Javi "metnem ti ga" Martinez!!!

Arhivirane teme...

Javi "metnem ti ga" Martinez!!!

PostPostao/la anton 1983 » 26 kol 2012, 22:30

Kapacitet SEXUALNOSTI ovog tranfsra je neopisiv!

Da tako ću zapoćeti ovu temu...

Moram priznati da ste me SVI SKUPA JAAAAAKO razočarali jer niste otvorili posebnu temu za ovu sagu! Naprosto nemrem vjerovati! :cry:

Ne poznam ovog igrača - to je činjenica koja me najviše muči, a mislim da to muči i većinu vas. Da se tu radi o igraču tipa Hazard, Modrić ili De Rossi, drugačije bi se mi prema tome odnosili (mislim na nas, guzičare s foruma9...Nije poanta da su to baš ti igrači, nego je poanta u tome što mi znamo da su ti igrači BRUTALIS i znamo o kom se radi- Kod Martineza, neznamo niš izuzev kaj ti je neko reko da je dobar igrač kakav Bayernu VALJDA treba eto to je sve. kaj je najgore sad bi se više uzjebali da pokušamo jednog Vidala dovesti i to samo iz razloga što znamo ko je...

No izbor je pao na Martineza...

Iako me nije bilo neko vrijeme, nekako sam stekao dojam da navijači Bayerna bez obzira na njegovu cijenu, Martineza žele vidjeti u našem dresu. malo mi je to čudno jer se radi o igrači koji vrijedu 20-25 milja i to prema ULIJEVOJ procjeni, a Bayern je spreman raditi ludosti i možda napraviti najveći transfer u europi ovog ljeta!

Svakojake misli mi idu po glavi kad je u pitanju ovaj transfer i zašto ga BAyern želi dovesti.

ja čak nebi rekao da je glavni razlog njegovog dovođenja pojačavanje ekipa, već da damo pljusku Realu i barci i čopimo igrača iz njihovog dvorišta! 8-) Jest da je EPl mass aller dinge, no ak oćeš bit u vrhu, moraš biti uz bok Realu i Barci i to je jedino bitno. Kolko god to bilo čudno ovo je "novi pokušaj Breno" - neki će shvatiti što sam ovim htio reći...

Kako god ispalo na kraju ova priča će biti dobra za Bayern, jer ak dođe super, a ako ne dođe ljudi NAVIJAČI Bayerna poput Mikija morat će si priznati da je Bayern ponudio 40 jebenih miljona eura za igrača i da je bio odbijen te više nebuju srali o tome kak su škrti i opet nećemo preplatiti igrača za 15 miljona eura!

malo mi se samo Athletic zgadio - nemojte ga prodati i gotovo jer ovo su poizdarije što se događa. Još bumo napravili ilegalni transfer. meni nesmeta kada neki klub neće prodati svojeg igrača jer ima pravo na to, kao što HSV nije htio dati VdV-a unatoč njegovim sranjima, tottenham Modrića ili Wolfsburg Džeku. mene smeta to što je Athletic nanjušio da je Bayern spreman tih 40 milja dati, ali oni to "nežele" na rate, kako se taj transfer radi, nego će putem kaluzle, kolko sam ja to shvatio, 40 milja dobiti ODJEDANPUT!!! Cigani!

Odsad, ako se ima išta više za reći o Martinezu, pišite ovdje!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: Javi "metnem ti ga" Martinez!!!

PostPostao/la nele-BHF » 26 kol 2012, 22:34

Ma dječko dolazi ba. Nema daljnje rasprave... :a045:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la The Scarface » 26 kol 2012, 23:50

Bild javlja da je Bilbao već doveo zamjenu za Martineza.

http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 27 kol 2012, 03:48

ma on neće u Bayern jer je to njemačka njemu nepoznata zemlja.....to je jedini razlog odugovlačenja....
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Speedy » 27 kol 2012, 06:33

anton 1983 napisao:Moram priznati da ste me SVI SKUPA JAAAAAKO razočarali jer niste otvorili posebnu temu za ovu sagu! Naprosto nemrem vjerovati! :cry:

Razocarali? Give me a break! :lol: Da ju je netko i otvorio osobno bi se pobrinuo da zavrsi u "kosu". Bas ce mi taj spanjolski digic imati zasebnu temu! :shock:

Btw., zasto sam stekao dojam da si ti protiv tog transfera? :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 27 kol 2012, 06:38

Pamoraš otvoriti posebnu temu kad se samo o njoj priča i to KAKO! :shock: Pa kupuje se igrač za nevjerojatnih i neoćekivanih 40 miljona eura!

brijem da zbog njegovog imena ljudi toga niti nisu svjestni....

UUUUUUUUU ja sam itekako za za taj transfere. Jebiga ja sam hti tog centralnog veznog prije neg je Jupp izjavio da idu po nekog veznjaka i sad kad smo tako blizu oču da se to zgotovi. Na kraju kad mi i pljunemo 40 milja, kroz koju godinu to će imati veliki imapct na naš MRČENdaising, da bu se to bez problema nama vratilo, kao da smo ga platili 20-25 milja.

Ideja o Španjolcu u Bayernu me rajca. :mrgreen: A ono što mi je zapelo za oko je to da je on uspoređivan sa Biskivtom kao igračem koji mu je najbliži po načinu igra. 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 27 kol 2012, 06:42

Cudi me taj tvoj nacin razmisljanja. Moram piznati da sam razocaran, mislio sam da ipak na zreliji nacin razmisljas! :roll:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 27 kol 2012, 06:44

Speedy napisao:Cudi me taj tvoj nacin razmisljanja. Moram piznati da sam razocaran, mislio sam da ipak na zreliji nacin razmisljas! :roll:

Koji točno?

O otvaranju teme ili davanju 40 milja za igrača?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 27 kol 2012, 06:50

anton 1983 napisao:Koji točno?

Pa opcenito o tom transferu!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 27 kol 2012, 06:58

Zašto? Zar si ti vidio da ja kažem da ću biti razočaran ako ga nedopeljamo?

Problem je u tome što ja želim centralnog veznog, no sad dal najviše želim da to bude ovaj 40 miljona Mann to je drugi par cipela. Jednostavno tržište je takvo da si Bayern za te pare nemre dovesti igrača za tu poziciju a da se mi uzjebemo i to je ono što je najžalosnije.

Dal bi bilo bolje da dovedemo khediru, pa taman on koštao 30 milja? Ne znam no znam da to nije opcija kada ga nemremo dovesti. Od pomisli da je drugo rješenje Bender nije mi dobro...Koga gos spomeneš tipa Sahin, opet nije dobro, a i ponata je da mi takvog igrača ne tražimo....Da postoji neki drugi izbor, a da se ne radi o nekom talentu od 5-15 miljona eura nebi riječ rekao.

A sad zaš smo mi spremni toliko para dati za njega, čak niti ja svemogući anton, ne mogu nači koji je PRAVI razlog tome.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 27 kol 2012, 08:48

zna li iko ovdje GOJKA VELIČANSTVENOG???

martinez je takorekuć sličan tip ako me razumete

Kada nam jednom demonstrira DOMINACIJU svi ćemo ga zavoljeti ako mi verujete

:haha: :hehe:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 27 kol 2012, 09:04

Speedy objasni ti nama zašto si protiv transfera pa možemo dalje razgovarati.

Izdominirat ćemo ovim transferom. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 27 kol 2012, 09:06

BREAKING NEWS: Sky Sources - Luka Modric travelling to Real Madrid ahead of medical today #SSN

edit: krivi paste, ali isto to ESPN javlja da je Martinez otputovao s Lufthansom u Munchen.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 27 kol 2012, 09:13

CroCHEF napisao:BREAKING NEWS: Sky Sources - Luka Modric travelling to Real Madrid ahead of medical today #SSN

edit: krivi paste, ali isto to ESPN javlja da je Martinez otputovao s Lufthansom u Munchen.

opet ti je moćan post :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 27 kol 2012, 09:20

anton 1983 napisao:
Kako god ispalo na kraju ova priča će biti dobra za Bayern, jer ak dođe super, a ako ne dođe ljudi NAVIJAČI Bayerna poput Mikija morat će si priznati da je Bayern ponudio 40 jebenih miljona eura za igrača i da je bio odbijen te više nebuju srali o tome kak su škrti i opet nećemo preplatiti igrača za 15 miljona eura!

Metnem ga ja tebi zbog ovog boldiranog dijela. Koliki konj moraš biti pa da misliš da ja drkam zbog visine transfera, a ne zbog kvaliteta samog igrača? :neee: Ja sam 100x rekao da nam je taj igrač potreban (ne zbog tih jebenih 40 miliona) već zbog toga što smo TANKI na toj poziciji, šta god vi rekli. Lika su nahvalili bukvalno svi koji ga prate, i sigurno je da uprava Bajerna ne bi toliko toliko zagrizla za njega da nije kvalitetan.
A, ovo da smo ga uzeli više zbog toga da bi pljusnuli šamar Realu i Barci nego što nam stvarno treba, mogu samo reći :lol: :lol: :lol: :lol: Pa ko je lud da da 40 miliona za igrača, da bi pokazao zube konkurenciji, a da mu nije toliko potreban? Stvarno si me :lol: Očigledno je da ti nisu sve lutke na broju. De se bolan malo preispitaj, mnogo mi nešto bulazniš. :roll:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva