Lennon napisao:Ja nisam u anketi glasao za 3 opciju Dantea i Boatenga, al opet moram priznat da me kopka to da su prošle sezone odigrali maestralno i iskreno pomislio sam da su najbolja dva stopera na svijetu. Kako su to ove godine zaboravili igrati, i pravo si pitanje postavljam - može li Pep dovesti u red - prvo cijelu ekipu a samim time i njih dvojcu?
Daleko od toga da su oni najbolji štoperi na svijetu. Ja to nikada nisam pomislio. Ne možeš mi porediti njih dvojicu sa npr. Tijagom Silvom.

Jednostavno je tada cijela ekipa disala kao jedan i u tom timu je i jedan Van Bujten izgledao kao jako dobar štoper. Takoreći, zbog onih čuvenih 1% naše mane su bile svedene na minimum. Nemoj da te to zavara. U situacijama kada neke stvari zavise samo od štopera, Dante i Boateng se nisu pokazali kao svjetska klasa. Pogotovo ne Boateng, koji je imao nekoliko jako smiješnih situacija kod ispucavanja lopte kad ju je promašivao i saplitao se na terenu ili igre 1 na 1. Tu se pokazuje svjetska klasa.
Naravno, prošle godine smo imali dodatni "osigurač" na sredini terena pa je i njima dvojici bilo dosta lakše. U ovakvom pepovskom stilu igre Bajerna sa visoko postavljenim štoperima, Dante i Boateng nisu zadovoljavajuća rješenja.