Treba li Bayernu novi WC stoper?

Arhivirane teme...

Da treba dovesti neko zvučnije ime u vidu Davida Luiza ili Benatia ili nekog trećeg.
5
83%
Ne, imamo Javia Martineza kojeg će Pep savršeno uštelat na stopersku poziciju.
0
Nema glasova
Ne, Boa i Dante su dovoljni i kad Pep malo poštela svoju koncepciju i igru sljedeće sezone, oni će super funkcionirat kao i nekad.
1
17%

Ukupno glasova : 6

PostPostao/la Lennon » 05 svi 2014, 21:48

Vidimo da se oko toga raspravlja u svim mogućim temama pa bi volio da malo prodiskutiramo detaljnije. Dal Bayernu treba novi stoper? Gdje se griješilo (polufinale lp i neke utakmice), i dal je Javi Martinez stoper il zadnji vezni? Gdje ga Pep vidi? I koga bi vi doveli?
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: Treba li Bayernu novi WC stoper?

PostPostao/la Red passion » 05 svi 2014, 21:56

Treba, ali koga? Silvu? Marquinhosa?

Mislim kako je to stvar taktike, malo povuci obranu natrag, stavi jednog osigurača koji mora biti u nogometu, nabij fitnessa da mogu kao konji trčati i timski opet udarati po pressingu i kontrama. NOT! :mrgreen:

Koga god mi doveli kao novog stopera, on određene mane ne može pokriti u rizičnoj igri.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 05 svi 2014, 23:01

Jedini pozicija koja bi trebala da se pojaca je stoperska. E, sad koga dovesti...? To je najbolje da ostavimo ljudima iz kluba. ;)
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 05 svi 2014, 23:12

Da. Moja lista prioriteta:
1. Benatia
2. Howedes
3. Ginter
4. Luiz
5. Inigo Sanchez

Opet kažem da onog iz Athletica u životu gledao nisam i ne želim ga rangirati.

Jedini tko može promijeniti mjesto je Luiz jer unatoč tome što je iz Chelseaja, nisam ga dovoljno gledao na stoperskoj poziciji i ne znam je li on dovoljno dobar u duelima. Preagresivan stoper kao i Boateng. Od njih se može napraviti dobrog igrača jedino ako znaju čistiti.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la panda » 05 svi 2014, 23:14

Bild kaže da je Ginter BVBov :a045:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Murta » 05 svi 2014, 23:17

Ništa nije službeno objavljeno. Ako Bayern hoće Gintera, Bayern će imat Gintera. :a045:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la panda » 05 svi 2014, 23:22

Murta napisao:Ništa nije službeno objavljeno. Ako Bayern hoće Gintera, Bayern će imat Gintera. :a045:

Slika
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 06 svi 2014, 08:27

Da li će Pep možda sačekati kraj SP, pa da onda reaguje sa pojačanjem na štoperskoj poziciji?! :?

Šuška se da je Luiz potpisao za Barselonu. Ako je ova spekulacija tačna, panda će biti najsrećniji. :lol:

p.s. Samo se pitam ko je u anketi odgovorio da su nam Dante i Boateng dovoljni i za sljedeću sezonu... :nono:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Murta » 06 svi 2014, 08:33

Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lennon » 06 svi 2014, 09:00

Ja nisam u anketi glasao za 3 opciju Dantea i Boatenga, al opet moram priznat da me kopka to da su prošle sezone odigrali maestralno i iskreno pomislio sam da su najbolja dva stopera na svijetu. Kako su to ove godine zaboravili igrati, i pravo si pitanje postavljam - može li Pep dovesti u red - prvo cijelu ekipu a samim time i njih dvojcu?

Nisam pametan jer ponavljam, onih 4 gola protiv Reala npr, bi dobila i dva najbolja stopera svijeta, jest da Boa ima problem u situacijama 1 na 1, al prave obrambene ekipe to nesmiju dopustit, da se desi da je Boa vs Ronaldo 1 na 1.

S druge strane, neznam koga bi doveli? Ja nisam za Luiza jer smatram da je on kikser, a i ne želim novog igrača "bez mozga". Dovoljan je Mandžo. Tako da nisam pametan koga točno dovesti.

A opcija Martinez - stoper - nikako. Jer prvo bi izgubili jednog vrhunskog zadnjeg veznog koji je itekako potreban u sredini, a drugo - on mi izgleda pretromo otraga, i nekako imam dojam da će ga bit teško uigrat.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 06 svi 2014, 09:35

Lennon napisao:Ja nisam u anketi glasao za 3 opciju Dantea i Boatenga, al opet moram priznat da me kopka to da su prošle sezone odigrali maestralno i iskreno pomislio sam da su najbolja dva stopera na svijetu. Kako su to ove godine zaboravili igrati, i pravo si pitanje postavljam - može li Pep dovesti u red - prvo cijelu ekipu a samim time i njih dvojcu?

Daleko od toga da su oni najbolji štoperi na svijetu. Ja to nikada nisam pomislio. Ne možeš mi porediti njih dvojicu sa npr. Tijagom Silvom. ;) Jednostavno je tada cijela ekipa disala kao jedan i u tom timu je i jedan Van Bujten izgledao kao jako dobar štoper. Takoreći, zbog onih čuvenih 1% naše mane su bile svedene na minimum. Nemoj da te to zavara. U situacijama kada neke stvari zavise samo od štopera, Dante i Boateng se nisu pokazali kao svjetska klasa. Pogotovo ne Boateng, koji je imao nekoliko jako smiješnih situacija kod ispucavanja lopte kad ju je promašivao i saplitao se na terenu ili igre 1 na 1. Tu se pokazuje svjetska klasa. :bravo:

Naravno, prošle godine smo imali dodatni "osigurač" na sredini terena pa je i njima dvojici bilo dosta lakše. U ovakvom pepovskom stilu igre Bajerna sa visoko postavljenim štoperima, Dante i Boateng nisu zadovoljavajuća rješenja. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 06 svi 2014, 09:50

Ja hoću Höwedesa, da ga konačno spasimo ralja Schalkea. Čovjek tamo stagnira i luta već 2 godine.

A onda bi Marokanca najradije vidio. Gintera ni pod razno ne želim, sudbina Kirchoffa mu je zagarantirana.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Vrati se na: Arhiva