Anton - covjek koji misli da je uvijek u pravu

Sve i svašta...

Anton - covjek koji misli da je uvijek u pravu

PostPostao/la Miki » 18 lip 2012, 16:46

E, kad doticni moze prozivati ostale forumase i nazivati teme njihovim nickom, hajde da i mi malo o njemu raspravimo. Znam da me ne simpatise, ali ni ja njega. Lik koji odavno prati Bajern, zna mnogo o njemu, shvata filozofiju poslovanja, ali cini mi se i da je poprilicno prepotentan. Pogotovo se to moze vidjeti u raspravama sa ostalim forumasima, gdje ovaj misli da je samo on u pravu i po svaku cijenu se trudi da dokaze da je taj drugi lik u krivu, pa makar to tako i ne bilo.
Ja kad pogrijesim uvijek cu priznati, ali kad sa Antonom udjem u raspravu jako tesko cu to priznati, cak i kad znam da grijesim, jer mislim da je i ovaj sam takav, pa u inat ne zelim da priznam da je u pravu. Sebe na chatu dozivljava kao Henesa u Bajernu. Nije dzabe stavio njegovu sliku. Sve to ima nekog razloga, nije tek tako bezveze. Dovoljan je to dokaz da se stekne utisak kakav je gdin Sveznajuci. Znamo mi da Uli ima dosta iskustva, znanja, ali i dosta grijesi. E, tako i Anton. Samo sto to ovaj nikada nece priznati. Hajde malo i ostali da se ukljuce u raspravu. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

Re: Anton - covjek koji misli da je uvijek u pravu

PostPostao/la anton 1983 » 18 lip 2012, 16:50

Fala kurcu!!!! :bravo: :D

Miki napisao:Sebe na chatu dozivljava kao Henesa u Bajernu. Nije dzabe stavio njegovu sliku. Sve to ima nekog razloga, nije tek tako bezveze. Dovoljan je to dokaz da se stekne utisak kakav je gdin Sveznajuci.

E ovdje si totalno u krivu! :haha:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 18 lip 2012, 17:25

:hehe:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 18 lip 2012, 17:46

Ah, anton ko anton, o njemu se i nema sto za reci sto vec nije receno! Iako se nekad moze steknuti dojam kao da je forum njegova "privatna prcija" ali tu ima i druga strana novcica!

Lik se voli puno "prsiti" sto i nije neka novost ali isto tako sam misljenja da ima jos jedan clan na forumu koji zna brutalno puno o Bayernu ali je lijen u PM!

Brijem da bi antonce redovno dobijao od njega po "picki" samo da ovaj zeli raspravljati! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la effe__sa » 18 lip 2012, 22:17

Ma kontrirao bi ja antonu , ali nekako se dosta slažem s njim, recimo u više od 90 % slučajeva. Znam da sam prije imao nekih s njim diskusija, kad je imao neka posmatranja o jačini, finansijskoj moći klubova u Italiji ili slično. Uglavnom znam da je to kenjanje obostrano pomalo bilo :lol: :lol: :lol:
Samo je meni interesantno kako on uvijek iste ljude zna isprovocirat.... :D A u mnogim situacijama se zna dobro čupat, ali zavisi sve s kim se kači.... :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 18 lip 2012, 23:14

Nažalost čast najpametnijeg na ovom forumu si nemrem pripisati. Tu ima preveč pametnih forumaša, kada je u pitanju Bayern i u većini slučajeva dolazi do razmjera u mišljenjima kod kojih obje strane jako dobro i argumentirano podupru svoju tvrdnju...

Da am pametniji od jednog Lize ili cruza ili Scara ili generala kada je Bayern u pitanju, to definitivno nisam. ta vremena su prošla jer su sada informacije dostupne svima, a ja više neam dovoljno energije i vremena da bi bi bio onakav kakav sam bio prije 5-6 godina...

Žao mi je samo što ovaj forum nije napravljen kada sam bio mlađi prije nekih 7-8 godina sa ovom istom ekipom jer sam ziher da bi tada ova škadra već redovno odlazila na tekme i imala svoj fan club...

To što ja imam takvu reputaciju je plod toga jer sam najaktivniji i kak vi velite duša ovog foruma i ono što mene krasi ili bolje rečeno, što me krasilo :mrgreen: je činjenica da sam se sa svima bio spreman uhvatiti u koštac i potražiti jako puno informacija te ih ovdje prenijeti. Danas ja to više u toj količini neradim i sada je došlo vrijeme da ja budem taj koji postavlja pitanja, a ne da pitanja budu postavljena meni jer sam ziher da jedan Scar ili CroCHEF posjeduju puno više informacija od mene...

jebote kad se sjetim nekada sam znao kadrove od 50 klubova u europi, bar 20 igrača, gledati po 8 tekmi svaki vikend i redovno sažetke svih velikih liga. Znal sam o Liverpoolu kolko i sam navijač LiverGnoja...E tad sam bio najpametniji :mrgreen: al ta vremena su prošla...Danas ja samo sa vama komentiram i iznosim svoje mišljenje te ga u toj mjeri kao prije sigurno neželim nametnuti....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 19 lip 2012, 09:36

zbog antona sam počeo govoriti sexualan gol, sexsteiger, razmišljam kupit dres od CECS fabregasa :mrgreen: itd. :doh:

svaki se dan nađem u konfliktu s osobom koja misli da je samo ona u pravu, samo što anton ne omalovažava toliko (bar nisam upratio) kao recimo LuctL :D

kada dođeš na forum i kada si po prirodi miroljubiv, pravilo je da se prvih 1000-1500 postova moraš slagat sa antonom jer si inače naribao :lol: a ako si po prirodi zajeban onda će ti biti jako zanimljivo na forumu, posebno sa poklopcem 8-)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 19 lip 2012, 09:49

Dođe lik i počne lupat informacije koje je objavio neki lijevi portal u Srbiji i surovo ozbiljan govori kako je Bayern zainteresovan za tog nekog igrača x i onda svaki put ironično krene kritikovat upravu i počne udarat po upravi Bayerna, isto kao da 5 godina ništa osvojili nismo, isto kao da svake godine ispadamo u grupnoj fazi Lige prvaka. Skontali ste vjerovatno o kojem se liku radi (ovo sam našao negativne primjere tog lika, ali ne znači da sam ja sad protiv njega, da imam nešto protiv). E sad dođe anton i sruči se paljbom na tog lika (čak su počeli ovde jednom i s tenkovima, kad se samo sjetim oni slika :lol: ).....I šta bi sad tad trebao ja ili bilo ko drugi, doći i reči: Ej antone stvarno si debil, a ovaj je u pravu..... :)
Antonu je bilo glupo nazvat Lucimara četnikom, tu je pretjerao, to su situacije kad pređe granicu......Ja sam tad i rekao da mu to nije bilo ok....
Što se mene lično tiče ja ću uvijek reči kad neko ispadne šupak, a ako je ispao kralj s nekim postom, potezom onda ću prvi i pohvalit...

A ovaj duel anton-Luctl, tu je neka druga pozadina, obojici im slatko izgleda da se malo obračunavaju, pa to onako ide u kontinuitetu.... :lol:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 19 lip 2012, 09:51

effe__sa napisao:A ovaj duel anton-Luctl, tu je neka druga pozadina, obojici im slatko izgleda da se malo obračunavaju, pa to onako ide u kontinuitetu.... :lol:

Al kaj je najgore ja sam brijo da sam u zavadi sa lucimarom! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 19 lip 2012, 09:55

anton 1983 napisao:
effe__sa napisao:A ovaj duel anton-Luctl, tu je neka druga pozadina, obojici im slatko izgleda da se malo obračunavaju, pa to onako ide u kontinuitetu.... :lol:

to je dokaz da ni sam više ne znaš s kim si sve u zavadi :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 19 lip 2012, 09:56

anton 1983 napisao:

Pa s njim si u još goroj, s njim se zavadiš povremeno, ali tad padnu ove teške riječi, poput četnik :D
Joj antuane što imam osjećaj da se praviš naivan......Sve ti znaš s kim si u zavadi i šta si, ali malo uzeo fore pucat ovde..... :lol: :lol:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 19 lip 2012, 10:00

Miki napisao:E, kad doticni moze prozivati ostale forumase i nazivati teme njihovim nickom, hajde da i mi malo o njemu raspravimo. Znam da me ne simpatise, ali ni ja njega. Lik koji odavno prati Bajern, zna mnogo o njemu, shvata filozofiju poslovanja, ali cini mi se i da je poprilicno prepotentan. Pogotovo se to moze vidjeti u raspravama sa ostalim forumasima, gdje ovaj misli da je samo on u pravu i po svaku cijenu se trudi da dokaze da je taj drugi lik u krivu, pa makar to tako i ne bilo.
Ja kad pogrijesim uvijek cu priznati, ali kad sa Antonom udjem u raspravu jako tesko cu to priznati, cak i kad znam da grijesim, jer mislim da je i ovaj sam takav, pa u inat ne zelim da priznam da je u pravu. Sebe na chatu dozivljava kao Henesa u Bajernu. Nije dzabe stavio njegovu sliku. Sve to ima nekog razloga, nije tek tako bezveze. Dovoljan je to dokaz da se stekne utisak kakav je gdin Sveznajuci. Znamo mi da Uli ima dosta iskustva, znanja, ali i dosta grijesi. E, tako i Anton. Samo sto to ovaj nikada nece priznati. Hajde malo i ostali da se ukljuce u raspravu. ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-ssRUBFLMKo[/youtube]
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 lip 2012, 10:01

Iskreno, kaj se tiće ta dva lika, fakat neznam...inače mi ta ideja nebi pala napamet, pa da pitam i rasčistim to. Sad je pomutnja još gora! :mrgreen:

Možda bi trebao početi od nule! :twisted:

E da što se tiće četnika. To meni nija jasTno. Ako gledamo iz povjesne perspektive, ne nacionalnog rivalstva. četnici i ustaše su bili loši momci. no kad ja nekog oslovim sa epitetom četnik on se uvrijedi, a da meni neko veli da sam ustaša ja bi bio ponosan i smatro to komplimentom....Ne žikim to, kaj su ljudi skužili da su četnici bili loši momci? :?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 19 lip 2012, 10:37

Anton je jedan od najzaslužnijih što je ovaj "forum" proradio i zato ima moj respekt.

Sjećam se kad sam se regao na magazin jer sam vidio da se sa čovjekom da razglabati o Bayernu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lucimar » 20 lip 2012, 16:26

anton 1983 napisao:Iskreno, kaj se tiće ta dva lika, fakat neznam...inače mi ta ideja nebi pala napamet, pa da pitam i rasčistim to. Sad je pomutnja još gora! :mrgreen:

Možda bi trebao početi od nule! :twisted:

E da što se tiće četnika. To meni nija jasTno. Ako gledamo iz povjesne perspektive, ne nacionalnog rivalstva. četnici i ustaše su bili loši momci. no kad ja nekog oslovim sa epitetom četnik on se uvrijedi, a da meni neko veli da sam ustaša ja bi bio ponosan i smatro to komplimentom....Ne žikim to, kaj su ljudi skužili da su četnici bili loši momci? :?

gledaj iz ove perspektive pametnjakovicu
cetnici su mi ubili oca i ti meni sad govoris da sam ja cetnik, i KAO ne kontas sto mene to vrijedja
a to sto bi ti bio ponosan time da te neko oslovljava kao ustasu to je vec tvoj problem
al i to objasnjava onda tek dosta stvari

al nebi ja vise o tome, jer ocito smo u razlicitim svjetovima
u mom je ultimativna uvreda nazvat covjek cetnikom, ustasom i ne toliko jer eto... znas vec
u tvom je to kao zajebancija

i vec tu vise nema svrhe diskutovat dalje, jer se necemo nikad slozit, neces me vise tako nazivat i to je to
Pozdrav
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

Sljedeće

Vrati se na: Svaštara