Rukomet

Sve i svašta...

Re: Rukomet

PostPostao/la Murta » 28 sij 2012, 16:14

Najprije, ne da mi se čitati ove postove prije mene jer nakon što sam pročitao prva dva, gadi mi se dalje. :sick:

Ja sam cijelo vrijeme govorio da ne želim igrati sa Srbima u polufinalu. U finalu može, prije može, ali u polufinalu NE! To mi je smrdilo na onaj EURO 2004. u Sloveniji. Nikad prije, niti poslije nisu postigli nikakav rezultat, ali su nas sjebali u polufinalu. smile31 Samo se nadam da će odgovor na idućem natjecanju biti isti kao onaj 2004. Sigurno imamo potencijala. :bravo:

A na utakmicu, šta reći?... Koju posluku porati? Kome? U koga pikado strelicu usmjeriti? Kome laser u glavu uperiti? Napisat ću ono što je napisao admin grupe Sv. Ivan Kelava na Facebooku: Bolje izgubiti utakmicu nego Kosovo. :lol:
Ja sam ujutro pao sa stolca kad sam to pročitao. :haha:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 28 sij 2012, 17:30

Srbi budu uvjek imali dobri repku kao i kranjci al nikad top..slažem se da to podsječa na ep u sloveniji al tami su njemci bili prejaki za sve..ovde je sve ispalo smješno na kraju :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 28 sij 2012, 17:31

Murta napisao:Najprije, ne da mi se čitati ove postove prije mene jer nakon što sam pročitao prva dva, gadi mi se dalje. :sick:

Ja sam cijelo vrijeme govorio da ne želim igrati sa Srbima u polufinalu. U finalu može, prije može, ali u polufinalu NE! To mi je smrdilo na onaj EURO 2004. u Sloveniji. Nikad prije, niti poslije nisu postigli nikakav rezultat, ali su nas sjebali u polufinalu. smile31 Samo se nadam da će odgovor na idućem natjecanju biti isti kao onaj 2004. Sigurno imamo potencijala. :bravo:

A na utakmicu, šta reći?... Koju posluku porati? Kome? U koga pikado strelicu usmjeriti? Kome laser u glavu uperiti? Napisat ću ono što je napisao admin grupe Sv. Ivan Kelava na Facebooku: Bolje izgubiti utakmicu nego Kosovo. :lol:

Pa, dobro, samo se ti pozivaj na Kosovo i navijaj protiv Srba. Sta ce jadni, mali, iskomleksirani Kelava. Ne zna sta da kaze, pa odmah udari na Kosovo, jer ne zna sta drugo da kaze. Ma, Kelava, da te podsjetim - prvo tucing u vaterpolu, pa sada u rukometu. Vjerovatno se solidarise sa Goluzom. http://vukajlija.com/zabava/posteri/408228 :lol: :lol: :lol: :lol:
Zato i volim sto vas karamo kad god stignemo!
Ovo mi je najbolji tekst od juce. http://www.njuz.net/srpski-huligani-zab ... -sa-njima/ :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Miki; 28 sij 2012, 18:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la FCB m@niac » 28 sij 2012, 17:40

Murta napisao:A na utakmicu, šta reći?... Koju posluku porati? Kome? U koga pikado strelicu usmjeriti? Kome laser u glavu uperiti? Napisat ću ono što je napisao admin grupe Sv. Ivan Kelava na Facebooku: Bolje izgubiti utakmicu nego Kosovo. :lol:

hahah...koja kraljina..... :lol: :lol: :lol: :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Miki » 28 sij 2012, 17:55

doro napisao:
effe__sa napisao:
FCB m@niac napisao: I ne samo to.....pobjeda protiv francuza uopce nije tako velika...jer kolko god da smo mi slabi ovo prvenstvo bili....francuzi su katastrofalni...i brijem da oni imaju nekih problema za koje mi neznamo...jer jednostavno nemoze tako dobra ekipa igrat ovako slabo.....kod utakmice sa francuzima ja mogu rec da mi nismo nadigrali france, nego oni jednostavno su slabije igrali...to je činjenica i istina.

Ma Francuzi nisu bili na nivou, manjak je bio motivacije, malo se čuvaju i za OI, a i Karabatić im je bio izvan forme....Javnost u Hrvatskoj je ta pobjeda zavarala, jer svi su digli tu pobjedu u nebo, ali u suštini Francuzi su bili slabi na ovom prvenstvu. Isto tako u Hrvatskoj nije Balić bio na nivou....Smatram da je ova hrvatska repka ipak nešto slabija od onih sa ranijih veliki takmičenja, ali opet je ostvarila dobar rezultat...

Po meni najsmješnije prvenstvo koje sam gledao..igra srbije nimalo mi se ne sviđa napadi po skoro 2m i kad lupiš kontru padaju po podu klasična balkansko ciganska taktika..njome su dobili poljake,dance i nas na kraju s tim da smo si mi sami krivi za poraz jer u 2 pol koda nismo imali snage a i želje neznam kaj se desilo sa našim igračima...u pol smo ih trebali nabit al je falilo odlučnosti....jedino kaj priznam je da je ovo prvenstvo nekako podjenako kao nikad do sad i praktički nema puno razlike između 10 repki..gubio si ak si mrvicu neš pogrešio il neka odluka suca itd...također kritika sucima što su dopustili srbima da igraju tromu i sporu igru to još nisam vidio dosad nikad a pratim 15g. rukomet..žao mi je njemaca jer su imali otvoreni put za 1/2 al poljaci su zapeli kao ludi i još ima sudac poklonio pobjedu sa 2 nepostoječa isključenja u zadnje 3m jer njemci su imali dotad 2 razlike...kaj bu u finalu nezna nitko dal će dobit najbrža repka danska il najsporija srbija...pošto sam uvjek protiv domačina prvenstva ako za njega ne navijam tu sam za dance jer su fenomen koji je došao u finale bez ijednog prenesenog boda iz 1 kruga..svaka čast makar se mora dodat da su im cigani šveđani pustili zadnju tekmu ;)

Nisi ti uvijek protiv domacina, Doro. Nemoj da lagis. ;) Ti ne podnosis Srbe, zato navijas protiv njih, svejedno da li smo domacini ili ne. Iskreno, ne mogu da shvatim da sada krivis sudije, cim pominjes da smo imali napade od 2 min. Vi kao niste? Pa, covjece, nama je u jednom napadu poslije 20 sekundi svirao pasivan napad. Imali ste sasvim fer sudjenje, tako da sa te strane nemas sta da kazes. Srbija igra najsporiji rukomet? :lol: Koliko ste samo golova iz kontri primili. Zato, i taj argument ti pada u vodu. Krivo ti je sto ste izgubili, a ti trazis dlaku u jajetu da opravdas poraz. Nema izgovora. Navikli ste na uzarenu atmosferu, tako su rekli vasi igraci, sudjenje je bilo sasvim fer. Jednostavno, sasvim zasluzeno smo pobijedili, a to sto ti neces da priznas, tvoj je problem. Tjesi se sto igrate za bronzu. Iskreno, nije mi zao. :D
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Titan » 28 sij 2012, 18:07

Ne glumim ovdje nekog pacifistu, ali niste više djeca da ne znate da će toga uvijek biti. Primitivizam pojedinaca koji nisu kući dobijali od roditelja pažnju traže to isto na svim mogućim prigodima.

Sport je postao marketing, nije nikako kao što je to nekad bilo.

Srbija je pobjedila, zasluženo nema šta. Nije šala tako "olahko" dobiti ekipu kao što je Hrvatska. A dobacivanja sa tribina, pa ljudi moji , to je svakodnevnica, zato sam se i okanio tribine one fudbalske, što da se sekiram hoće li neko baciti bocu na mene ili neke sačekuše praviti kada se vraćaš s gostovanja kao da je film od Tarantina ili kako se već onaj redatelj zove.

Jučer je utakmica bila pravi primjer da kompleksi postoje ne samo od prije 10 godina, nego od prije par stoljeća, vijekova. Sport je stavljen na drugu stranu, sljedi neka mitologija da su "neki" bolji od "nekoga" radi 60 minuta igre.

Većina ljudi, huligana, "djece" koja je pjevala i bacala različita komentare nema veze sa historijom , sa prošlošću, "ono"(jer to ne liči na čovjeka po ponašanju) je to čulo negdje na tv-u nekog "školovanog" nacionalistu i on fura tu ideologiju kao da je to svakodnevnica.

Ne piše mi se više o tome, ali u svakoga, ama baš svakog ima pojedinaca koji žele narušavati nešto što se gradilo da bi završio na tv-u . Đesi Madona, nisam te prepoznao.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 28 sij 2012, 18:16

Effe-u i Špameru ukinuti globalce !! :mudrac: :mudrac:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 28 sij 2012, 18:22

nele-BHF napisao:Effe-u i Špameru ukinuti globalce !! :mudrac: :mudrac:

Gdje zapelo Nelsone??? :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 28 sij 2012, 18:30

Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 28 sij 2012, 18:33

Hahhaha

Ne radite svoj posao kako treba !!

Sve bi vas pošamarao :mudrac:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 28 sij 2012, 18:35

nele-BHF napisao:Hahhaha

Sve je pod kontrolom, ništa se Nele ne sekiraj... ;) Smireni su ovde i gori požari :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 28 sij 2012, 18:51

effe__sa napisao:
nele-BHF napisao:Hahhaha

Sve je pod kontrolom, ništa se Nele ne sekiraj... ;) Smireni su ovde i gori požari :)

Haha, znam znam xD 2 godine sam stariji od tebe na forumu čovječe :o
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Murta » 29 sij 2012, 10:00

Miki napisao:
Murta napisao:Najprije, ne da mi se čitati ove postove prije mene jer nakon što sam pročitao prva dva, gadi mi se dalje. :sick:

Pa, dobro, samo se ti pozivaj na Kosovo i navijaj protiv Srba. Sta ce jadni, mali, iskomleksirani Kelava. Ne zna sta da kaze, pa odmah udari na Kosovo, jer ne zna sta drugo da kaze. Ma, Kelava, da te podsjetim - prvo tucing u vaterpolu, pa sada u rukometu. Vjerovatno se solidarise sa Goluzom. http://vukajlija.com/zabava/posteri/408228 :lol: :lol: :lol: :lol:
Zato i volim sto vas karamo kad god stignemo!
Ovo mi je najbolji tekst od juce. http://www.njuz.net/srpski-huligani-zab ... -sa-njima/ :lol: :lol: :lol:

1. Nije to Kelava nego neki lik koji ga slavi.
2. Za samostalnost Kosovo - meni ni u džep ni iz džepa, ali ovo sam napisao jer imam onaj Mourinhovski običaj kvariti pobjede provokacijama ako mislim da je nešto nepravedno. A složit ćeš se da nema bolje provokacije Srbima od Kosova. :mrgreen:
3. To nepravedno nije na terenu, ja mislim da su suci vrlo dobro sudili, nego ona pikado strelica. Tako nešto u jednoj sportskoj dvorani nisam nikad niti vidio niti čuo. To je velika sramota. I nemojte pričati o pojedincima kad znam da drugi navijači inače zaustavljaju takve idiote.
4. Htio sam napisati još nešto, ali sam zaboravio.

P.S. (ne ono 4. :mrgreen: ) Ja sam znao da će Hrvatska izgubiti utakmicu jer je sve to bilo nemoguće za srušiti kada se "beli" na vašem golu probudio.
A za ove komplekse je komedija. :lol:

P.P.S. Sjetio sam se! :!:
Da, navijat ću protiv Srbije u finalu, ali ne zato što je Srbija, nego zato jer će to otvoriti lakši put Hrvatskoj do OI. Da nema ovog, briga me, jer ne igra RH, osim u slučaju BiH ili Austrije (obiteljska veza) te Njemačke (simpatiziranje).
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 29 sij 2012, 12:39

@miki blesanović....govorim o suđenju tijekom cijelog prvenstva gledao sve tekme hrvatske,njemačke i srbije ;) srbe nemogu volit iz mnogo razloga jer ne volim njihovu karmu,mentalitet,bahatost čast iznimkama nisu svi takvi...kaj se tiće repke osim ilića i vujina sve prosječni igrači....zato ponavljam došli su u završnicu isključivo radi domačinstva a bome i zbog krize najjačih repki(francuska,island i hrvatske koja je igrala toplo hladno) btw srbija više nikad nebu došla u finale u rukometu nešto slično kao i slovenija ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 29 sij 2012, 16:07

Bronca je naša.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara