Miki napisao:Murta napisao:Najprije, ne da mi se čitati ove postove prije mene jer nakon što sam pročitao prva dva, gadi mi se dalje.
Ja sam cijelo vrijeme govorio da ne želim igrati sa Srbima u polufinalu. U finalu može, prije može, ali u polufinalu NE! To mi je smrdilo na onaj EURO 2004. u Sloveniji. Nikad prije, niti poslije nisu postigli nikakav rezultat, ali su nas sjebali u polufinalu.

Samo se nadam da će odgovor na idućem natjecanju biti isti kao onaj 2004. Sigurno imamo potencijala.
A na utakmicu, šta reći?... Koju posluku porati? Kome? U koga pikado strelicu usmjeriti? Kome laser u glavu uperiti? Napisat ću ono što je napisao admin grupe Sv. Ivan Kelava na Facebooku: Bolje izgubiti utakmicu nego Kosovo.

Ja sam ujutro pao sa stolca kad sam to pročitao.

Pa, dobro, samo se ti pozivaj na Kosovo i navijaj protiv Srba. Sta ce jadni, mali, iskomleksirani Kelava. Ne zna sta da kaze, pa odmah udari na Kosovo, jer ne zna sta drugo da kaze. Ma, Kelava, da te podsjetim - prvo tucing u vaterpolu, pa sada u rukometu. Vjerovatno se solidarise sa Goluzom.
http://vukajlija.com/zabava/posteri/408228
Zato i volim sto vas karamo kad god stignemo!
Ovo mi je najbolji tekst od juce.
http://www.njuz.net/srpski-huligani-zab ... -sa-njima/

1. Nije to Kelava nego neki lik koji ga slavi.
2. Za samostalnost Kosovo - meni ni u džep ni iz džepa, ali ovo sam napisao jer imam onaj Mourinhovski običaj kvariti pobjede provokacijama ako mislim da je nešto nepravedno. A složit ćeš se da nema bolje provokacije Srbima od Kosova.
3. To nepravedno nije na terenu, ja mislim da su suci vrlo dobro sudili, nego ona pikado strelica. Tako nešto u jednoj sportskoj dvorani nisam nikad niti vidio niti čuo. To je velika sramota. I nemojte pričati o pojedincima kad znam da drugi navijači inače zaustavljaju takve idiote.
4. Htio sam napisati još nešto, ali sam zaboravio.
P.S. (ne ono 4.

) Ja sam znao da će Hrvatska izgubiti utakmicu jer je sve to bilo nemoguće za srušiti kada se "beli" na vašem golu probudio.
A za ove komplekse je komedija.

P.P.S. Sjetio sam se!
Da, navijat ću protiv Srbije u finalu, ali ne zato što je Srbija, nego zato jer će to otvoriti lakši put Hrvatskoj do OI. Da nema ovog, briga me, jer ne igra RH, osim u slučaju BiH ili Austrije (obiteljska veza) te Njemačke (simpatiziranje).