Rukomet

Sve i svašta...

Re: Rukomet

PostPostao/la nele-BHF » 19 sij 2011, 19:41

Auu, gledao sam na DSF naše (Hrvate). Šteta što Duvnjak nije zabio ono na kraju i da su mirni. Ovako remi...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Speedy » 19 sij 2011, 19:50

Opet se sve to svodi na Balica i eventualno Voria. :evil: Napad nam je bio bezidejan a obrana trula. Koliko smo samo golova primili od vanjskih pucaca! :neee: Nama bas nedostaje tako nesto, nema tko tu potegnuti iz vana, sve se pokusava na silu kroz sredinu, UZAS! Tko bi nama trebao zabijati iz vana, Lac? Dobar vic! :haha: :hehe: :lol: :smile30: :smile10:

I na kraju Duvnjak promasi "pobjedu" u onoj kontri! Btw., kad se sve na kraju sagleda i ovaj nerijeseni rez je realan ishod iako da su nam susjedi bili imalo pametniji ladno su nas mogli dobiti... :mudrac:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 20 sij 2011, 12:09

a mooooj Duvnjače!!!! :placi:

a štaš, malo lošija partija! desi se! idemo dalje

danci će biti zajebaniji, srbi nemaju kontre ni polukontre a opet su nam zabili 24 gola... danci su ludi u tim kontrama, nisi se ni okreno oni ti već zabili iz neke kontre fantomske... bit će zajebano, ali ne bojim se za naše uopće!

samo igrati dobru obranu i bit će to OK!!! :bravo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 20 sij 2011, 13:02

klada stavit x danas.
Mislim da ce biti ista ko jucer.
Ali nisu danci glupi, znat ce oni zatvorit Vorija, Balica i krlia.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 20 sij 2011, 13:06

Svi nakon ove utakmice znaju da nam na krilima curi, kad nam je onaj ćelavi mogao utrpat !7! golova, a i onaj drugi neka 2 gola. :doh: Još se tu doda vratar koji je imao nekih 12 obrana u 2. dijelu, a naš tek njih 3-4, onda je i više nego očito da smo itekako dobro prošli što nas nisu dobili. Onda oni vanjski pucači koji su se prema Aliloviću naderali projektila. :o Nevjerovatno koliki problem imamo u igri kada s igračem više igramo, jednostavno kao da je protivnik još jači, a ne slabiji. :roll: U 2 minute ako zabijemo 1 gol s igračem više, to je naprosto čudo. A isto tako igra nam se svodila, tj. završnica samo na Baliću i Vorija. Ovaj drugi ne bi ni došao u priliku toliko puta da ga sam Balić opet nije gurao. Teško ćemo mi igrati budemo li ovisili o 2-3 igrača koji postižu pogotke, a ostali ništa. Posebice onaj Lacković koji zadnje 2-3 godine više ne može uhvatiti šut od slavnih godina kada je svaku skoro pogađao. :? A isto tako mi se čini da nam krila više služe za ukras i sedmerce, za razliku od vremena kad su Džomba i Šprem igrali gdje se češće moglo u igri vidjeti njih u prilici. Vidjet ćemo kako će to dalje ići, bod je odličan nakon sinoć i više nego zadovoljan sam s njime, no za remi smo si sami krivi sinoć.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 21 sij 2011, 11:41

Rakao bih identicna tekma sinoc kao i protiv Srba, samo za razliku od Srba, Danci su znali kako to za kazniti. Prvo poluvrijeme je to i izgledalo dobro, obrana je uspjevala donekle nesto i napraviti i moram priznati da sam se iznenadio kada smo otisli na odmor s prednoscu od jedan razlike. Drugi dio smo poceli na najgori moguci nacin, s igracem vise dvije katastrofalne pogreske su rezultirale primitkom dva gola. Tu se otprilike i prelomila utakmica.

Danci su nas procitali, a uostalom nije nas i problem procitati kad se nas napad svodi na dvojac Balic-Vori koji sinoc nije mogao prdnuti. Ajd barem to Balicevo zabijanje u sredinu je ostavilo vise prostora za nase vanjske pucace koji su to u prvom poluvremenu i donekle koristili a u drugom s izlaskom Balica iz igre sve je to izgledalo puno blijeđe.

Nasi vratari su bili ko na streljani iako ruku na srce mogli su nesto i skinuti sinoc. Pa ne mos dobiti tekmu s svega dvije obrane oba nasa vratara u 57. minuti tekme. To dovoljno govori kako nam je obrana na ovom prvenstvu smijesna. :neee:

S druge strane moram pohvaliti Buntica, lik je imao muda i preuzeo je odgovornost kada to nitko nije u stanju bio uciniti. Nadam se da je sad Goluza napokon shvatio da :buhhaa: Kopljar nema sta raditi na terenu, barem do sljedeceg velikog natjecanja...

I na kraju imam osjecaj da su nas Danci mogli osramotiti i da su na kraju ipak srecom po nas povukli "rucnu"...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 21 sij 2011, 12:08

neshvatljiva igra naših jučer u drugo poluvremenu!!!!

kako u obrani tako u napadu, golmani su posebna priča....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 21 sij 2011, 12:57

Speedy napisao:Rakao bih identicna tekma sinoc kao i protiv Srba, samo za razliku od Srba, Danci su znali kako to za kazniti. Prvo poluvrijeme je to i izgledalo dobro, obrana je uspjevala donekle nesto i napraviti i moram priznati da sam se iznenadio kada smo otisli na odmor s prednoscu od jedan razlike. Drugi dio smo poceli na najgori moguci nacin, s igracem vise dvije katastrofalne pogreske su rezultirale primitkom dva gola. Tu se otprilike i prelomila utakmica.

Danci su nas procitali, a uostalom nije nas i problem procitati kad se nas napad svodi na dvojac Balic-Vori koji sinoc nije mogao prdnuti. Ajd barem to Balicevo zabijanje u sredinu je ostavilo vise prostora za nase vanjske pucace koji su to u prvom poluvremenu i donekle koristili a u drugom s izlaskom Balica iz igre sve je to izgledalo puno blijeđe.

Nasi vratari su bili ko na streljani iako ruku na srce mogli su nesto i skinuti sinoc. Pa ne mos dobiti tekmu s svega dvije obrane oba nasa vratara u 57. minuti tekme. To dovoljno govori kako nam je obrana na ovom prvenstvu smijesna. :neee:

S druge strane moram pohvaliti Buntica, lik je imao muda i preuzeo je odgovornost kada to nitko nije u stanju bio uciniti. Nadam se da je sad Goluza napokon shvatio da :buhhaa: Kopljar nema sta raditi na terenu, barem do sljedeceg velikog natjecanja...

Nemam što dodati ovdje. :a045:

Sve je na onom mjestu baš kako treba. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :zivio: :zivio: :zivio:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 21 sij 2011, 15:13

Balić se žali na suđenje. Nisam gledao tekmu tako da ne znam šta je bilo :)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 21 sij 2011, 15:53

nele-BHF napisao:Balić se žali na suđenje. Nisam gledao tekmu tako da ne znam šta je bilo :)

odma poslje utakmice sam rekao da ce suci biti krivi.
Utakmicu sam gledo s trenerima rukometa, i veteranima i svi su rekli da je sudjenje bilo regularno.
Mozda jedan nedosudjeni 7m

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 21 sij 2011, 22:08

Jel netko gledao Poljska - Švedska? Ja sam zadnjih 10 minuta i ono što sam vidio me jako iznenadilo. Šveđanima se sudi ko da su neki amateri iz Antartika, a ne država s dugom rukometnom tradicijom koja je domaćin SP-a.

Treba još spomenuti Španjolce. Oni što oni rade je nevjerojatno. Protiv Njemačke 5 min. prije kraja Švabe vode 21-19. Na kraju Španjolska dobila 26-24. Protiv Francuske su 12-tak minuta prije kraja gubili 27-21. Ja sam uopće odustao od gledanja. Danas na teletextu vidim 28-28. :legendo:

Bayernov mentalitet među Latinosima :mrgreen: .
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la nele-BHF » 21 sij 2011, 23:30

Mislim da Francuzima ovdje ne može niko ništa, a taj im remi za sad ništa ne znači. Moj stari tipuje na Islanđane.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Speedy » 24 sij 2011, 17:00

Sta nitko nis ne komentira nakon sinocnje tekme? Ja fakat nemam volje sazeti neki smisleni post! :|
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 24 sij 2011, 17:39

Speedy napisao:Sta nitko nis ne komentira nakon sinocnje tekme? Ja fakat nemam volje sazeti neki smisleni post! :|

Goluza odlzi i pokupi Kopljara

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 24 sij 2011, 22:06

Speedy napisao:Sta nitko nis ne komentira nakon sinocnje tekme? Ja fakat nemam volje sazeti neki smisleni post! :|

Nemam ni ja. Ja osobno mislim da tu svi snose krivicu za loš rezultat. Počevši od izbornika do igrača. :| Puno toga nije štimalo i završilo je ovako kako je. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara