Nama bas nedostaje tako nesto, nema tko tu potegnuti iz vana, sve se pokusava na silu kroz sredinu, UZAS! Tko bi nama trebao zabijati iz vana, Lac? Dobar vic!

Još se tu doda vratar koji je imao nekih 12 obrana u 2. dijelu, a naš tek njih 3-4, onda je i više nego očito da smo itekako dobro prošli što nas nisu dobili. Onda oni vanjski pucači koji su se prema Aliloviću naderali projektila. 
Kopljar nema sta raditi na terenu, barem do sljedeceg velikog natjecanja...

Speedy napisao:Rakao bih identicna tekma sinoc kao i protiv Srba, samo za razliku od Srba, Danci su znali kako to za kazniti. Prvo poluvrijeme je to i izgledalo dobro, obrana je uspjevala donekle nesto i napraviti i moram priznati da sam se iznenadio kada smo otisli na odmor s prednoscu od jedan razlike. Drugi dio smo poceli na najgori moguci nacin, s igracem vise dvije katastrofalne pogreske su rezultirale primitkom dva gola. Tu se otprilike i prelomila utakmica.
Danci su nas procitali, a uostalom nije nas i problem procitati kad se nas napad svodi na dvojac Balic-Vori koji sinoc nije mogao prdnuti. Ajd barem to Balicevo zabijanje u sredinu je ostavilo vise prostora za nase vanjske pucace koji su to u prvom poluvremenu i donekle koristili a u drugom s izlaskom Balica iz igre sve je to izgledalo puno blijeđe.
Nasi vratari su bili ko na streljani iako ruku na srce mogli su nesto i skinuti sinoc. Pa ne mos dobiti tekmu s svega dvije obrane oba nasa vratara u 57. minuti tekme. To dovoljno govori kako nam je obrana na ovom prvenstvu smijesna.![]()
S druge strane moram pohvaliti Buntica, lik je imao muda i preuzeo je odgovornost kada to nitko nije u stanju bio uciniti. Nadam se da je sad Goluza napokon shvatio daKopljar nema sta raditi na terenu, barem do sljedeceg velikog natjecanja...

nele-BHF napisao:Balić se žali na suđenje. Nisam gledao tekmu tako da ne znam šta je bilo

Speedy napisao:Sta nitko nis ne komentira nakon sinocnje tekme? Ja fakat nemam volje sazeti neki smisleni post!

Speedy napisao:Sta nitko nis ne komentira nakon sinocnje tekme? Ja fakat nemam volje sazeti neki smisleni post!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju