Dobitnik zlatne lopte

Sve i svašta...

Tko će osvojit ove godine zlatnu loptu:

Franck Ribery
9
43%
Thomas Muller
3
14%
Bastian Schweinsteiger
1
5%
Arjen Robben
0
Nema glasova
Phillip Lahm
2
10%
Xavi
0
Nema glasova
Anders Iniesta
0
Nema glasova
Lionel Messi
2
10%
Cristiano Ronaldo
3
14%
Mario Gotze
0
Nema glasova
Robert Lewandowski
0
Nema glasova
Marco Reus
1
5%
netko drugi
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 21

Re: Dobitnik zlatne lopte

PostPostao/la CroCHEF » 11 stu 2013, 12:13

Btw. ovogodisnja kratka lista ce sadrzavat pet igraca.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la panda » 11 stu 2013, 12:47

Kad se objavljuje shortlist ?
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 11 stu 2013, 14:57

Messi se ponovno ozljedio, neće ga bit 6-8 tjedana po najavama.

Čini se da Messi otpada iz utrke, ostaje Ronaldo koji je trenutno stvarno on fire. Dobro je što Kikica nije osvojila niti jedan trofej.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 11 stu 2013, 15:13

The Scarface napisao:Messi se ponovno ozljedio, neće ga bit 6-8 tjedana po najavama.

Čini se da Messi otpada iz utrke, ostaje Ronaldo koji je trenutno stvarno on fire. Dobro je što Kikica nije osvojila niti jedan trofej.

Ma Ronaldo je tek sad počeo gristi, u prvom dijelu godine baš i nije bio toliko on fire kao što je sad tak da ono, sumnjam da će ga sad ovih 3 mjeseca previše spasiti
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 11 stu 2013, 15:19

panda napisao:Ma Ronaldo je tek sad počeo gristi, u prvom dijelu godine baš i nije bio toliko on fire kao što je sad tak da ono, sumnjam da će ga sad ovih 3 mjeseca previše spasiti

Ako nastavi u ovom ritmu onda je i zaslužio nagradu.

Lik zabija hat trick po utakmici jbt.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 11 stu 2013, 15:57

Kako vrijeme odmiče, sve sam uvjereniji da CR ima velike šanse za Zlatnu loptu. Iako ništa nije osvojio, iako uvijek zakaže kad je napotrebniji svom timu, dajuću po 3-4 gola Betisu, Hetafeu itd. ima makar podjednake šanse kao i Riberi. Ne treba sumnjati ni u to da će UEFA pokušati da mu ublaži bol iz prethodne 4 godine i da izmiri sa njim neke nesuglasice, pogotovo u vrijeme dodjele nagrade za najboljeg igrača Evrope.

Sve u svemu, nezasluženo je da osvoji tu nagradu bez ijednog osvojenog klupskog trofeja. :roll:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Speedy » 11 stu 2013, 16:06

Miki napisao:Kako vrijeme odmiče, sve sam uvjereniji da CR ima velike šanse za Zlatnu loptu. Iako ništa nije osvojio, iako uvijek zakaže kad je napotrebniji svom timu, dajuću po 3-4 gola Betisu, Hetafeu itd.

Kakve veze ima sto nije nista osvojio? O cemu mi ovdje pricamo?

Kad si vec spomenuo Kristinu sta onda nisi spomenuo i Riberyja koji konstantno podbaci u velikim tekmama?

Nadalje, to sto on daje 3-4 gola slabijim ekipama ne drzi ti vodu. Dovedi ga u Bayern, lik bi srusio rekord Gerda odmah u prvoj sezoni! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Miki » 11 stu 2013, 16:15

Speedy napisao:
Miki napisao:Kako vrijeme odmiče, sve sam uvjereniji da CR ima velike šanse za Zlatnu loptu. Iako ništa nije osvojio, iako uvijek zakaže kad je napotrebniji svom timu, dajuću po 3-4 gola Betisu, Hetafeu itd.

Kakve veze ima sto nije nista osvojio? O cemu mi ovdje pricamo?

Kad si vec spomenuo Kristinu sta onda nisi spomenuo i Riberyja koji konstantno podbaci u velikim tekmama?

Nadalje, to sto on daje 3-4 gola slabijim ekipama ne drzi ti vodu. Dovedi ga u Bayern, lik bi srusio rekord Gerda odmah u prvoj sezoni! :mig:

Kad je takva faca, što onda Dortmundu nije dao 3-4 gola? ;) Što se nije uspio nijednom plasirati sa Realom makar u finale LŠ, da ne pričam o osvajanju? Riberi ima već 3 finala LŠ sa Bajernom, uz jedan trofej. Imao je najvažniju asistenciju u velikom finalu + najdominantnije osvajanje BL ikada i osvajanje kupa. Koliko god to bilo individualno priznanje, jednostavno je nemoguće zažmuriti pred svim što je Riberi osvojio sa Bajernom. ;)

p.s. Ne kažem ja da je lako dati po 3 komada klubovima u Primeri, CR je gol mašina, ali on nije bio ni blizu da osvoji neki trofej. Znači, nabijaj statistiku datih golova u Ligi + po koji gol u LŠ i Kupu, a trofeje ko *ebe.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Speedy » 11 stu 2013, 16:18

Zasto ja tebi uopce pokusavam nesto objasniti? Jebeni gubitak vremena! :neee:

Btw., zasto je ova tema u svastari?
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Miki » 11 stu 2013, 16:20

Speedy napisao:Zasto ja tebi uopce pokusavam nesto objasniti? Jebeni gubitak vremena! :neee:

Btw., zasto je ova teba u svastari?

Frank Riberi najviše zaslužuje da osvoji Zlatnu loptu imajući u vidu njegove igre i doprinos u najboljoj sezoni Bajerna u njegovoj istoriji. Ona je individualno priznanje, a za najveći broj datih golova u toku godine valjda ima neka posebna nagrada, kao što ima nagrada Ferenc Puškaš za najljepši gol u protekloj godini.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 11 stu 2013, 16:31

Miki napisao:
Speedy napisao:Zasto ja tebi uopce pokusavam nesto objasniti? Jebeni gubitak vremena! :neee:

Frank Riberi najviše zaslužuje da osvoji Zlatnu loptu imajući u vidu njegove igre i doprinos u najboljoj sezoni Bajerna u njegovoj istoriji. Ona je individualno priznanje, a za najveći broj datih golova u toku godine valjda ima neka posebna nagrada, kao što ima nagrada Ferenc Puškaš za najljepši gol u protekloj godini.

koliko god da su mikijevi argumenti u 99% slučajeva apsolutno glupi (NHF miki), što se ovog tiče je u pravu

ako zabiješ najveći broj golova u sezoni, dobiješ zlatnu kopačku

inače bi se zlatna lopta davala samo napadačima zbog golova kojima pridonose ekipi, a napadač sam ne čini ekipu

Barcelona nije samo Messi, a Real nije samo CR7
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 11 stu 2013, 16:38

panda napisao:
Miki napisao:

koliko god da su mikijevi argumenti u 99% slučajeva apsolutno glupi (NHF miki), što se ovog tiče je u pravu

ako zabiješ najveći broj golova u sezoni, dobiješ zlatnu kopačku

inače bi se zlatna lopta davala samo napadačima zbog golova kojima pridonose ekipi, a napadač sam ne čini ekipu

Barcelona nije samo Messi, a Real nije samo CR7

Objasni mi šta znači NHF? Bolje bi ti bilo da je neka sraćenica za izvinjenje u vezi ovoga što si za mene napisao. :D
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 11 stu 2013, 16:40

Miki napisao:Objasni mi šta znači NHF? Bolje bi ti bilo da je neka sraćenica za izvinjenje u vezi ovoga što si za mene napisao. :D

no hard feelings :mrgreen:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 11 stu 2013, 16:43

panda napisao:
Miki napisao:Objasni mi šta znači NHF? Bolje bi ti bilo da je neka sraćenica za izvinjenje u vezi ovoga što si za mene napisao. :D

no hard feelings :mrgreen:

Sreća tvoja pa bar toliko znam engleski. :D Uvažava se. :lol:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la TiLe » 11 stu 2013, 17:17

Onda je vrijeme da se kaže koji su jasni kriteriji po kojima bi se trebalo glasati za dobitnika zlatne lopte.

Jel se zbilja gleda samo individualna statistika ili i klupski trofeji igraju ulogu?

Koliko se meni čini ovo prvo je ipak važnije i zbog toga će Kiki i osvojit!

Ne bih ni imao ništa protiv, čovjek igra brutalno dobro.

Mislim da Ribery ipak ne odskače toliko da pokupi sve najvažnije individualne nagrade u sezoni.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara