The Scarface napisao:Messi se ponovno ozljedio, neće ga bit 6-8 tjedana po najavama.
Čini se da Messi otpada iz utrke, ostaje Ronaldo koji je trenutno stvarno on fire. Dobro je što Kikica nije osvojila niti jedan trofej.

panda napisao:Ma Ronaldo je tek sad počeo gristi, u prvom dijelu godine baš i nije bio toliko on fire kao što je sad tak da ono, sumnjam da će ga sad ovih 3 mjeseca previše spasiti

Miki napisao:Kako vrijeme odmiče, sve sam uvjereniji da CR ima velike šanse za Zlatnu loptu. Iako ništa nije osvojio, iako uvijek zakaže kad je napotrebniji svom timu, dajuću po 3-4 gola Betisu, Hetafeu itd.

Speedy napisao:Miki napisao:Kako vrijeme odmiče, sve sam uvjereniji da CR ima velike šanse za Zlatnu loptu. Iako ništa nije osvojio, iako uvijek zakaže kad je napotrebniji svom timu, dajuću po 3-4 gola Betisu, Hetafeu itd.
Kakve veze ima sto nije nista osvojio? O cemu mi ovdje pricamo?
Kad si vec spomenuo Kristinu sta onda nisi spomenuo i Riberyja koji konstantno podbaci u velikim tekmama?
Nadalje, to sto on daje 3-4 gola slabijim ekipama ne drzi ti vodu. Dovedi ga u Bayern, lik bi srusio rekord Gerda odmah u prvoj sezoni!

Speedy napisao:Zasto ja tebi uopce pokusavam nesto objasniti? Jebeni gubitak vremena!
Btw., zasto je ova teba u svastari?
Miki napisao:Speedy napisao:Zasto ja tebi uopce pokusavam nesto objasniti? Jebeni gubitak vremena!
Frank Riberi najviše zaslužuje da osvoji Zlatnu loptu imajući u vidu njegove igre i doprinos u najboljoj sezoni Bajerna u njegovoj istoriji. Ona je individualno priznanje, a za najveći broj datih golova u toku godine valjda ima neka posebna nagrada, kao što ima nagrada Ferenc Puškaš za najljepši gol u protekloj godini.

panda napisao:Miki napisao:Speedy napisao:Zasto ja tebi uopce pokusavam nesto objasniti? Jebeni gubitak vremena!
Frank Riberi najviše zaslužuje da osvoji Zlatnu loptu imajući u vidu njegove igre i doprinos u najboljoj sezoni Bajerna u njegovoj istoriji. Ona je individualno priznanje, a za najveći broj datih golova u toku godine valjda ima neka posebna nagrada, kao što ima nagrada Ferenc Puškaš za najljepši gol u protekloj godini.
koliko god da su mikijevi argumenti u 99% slučajeva apsolutno glupi (NHF miki), što se ovog tiče je u pravu
ako zabiješ najveći broj golova u sezoni, dobiješ zlatnu kopačku
inače bi se zlatna lopta davala samo napadačima zbog golova kojima pridonose ekipi, a napadač sam ne čini ekipu
Barcelona nije samo Messi, a Real nije samo CR7
Miki napisao:Objasni mi šta znači NHF? Bolje bi ti bilo da je neka sraćenica za izvinjenje u vezi ovoga što si za mene napisao.

panda napisao:Miki napisao:Objasni mi šta znači NHF? Bolje bi ti bilo da je neka sraćenica za izvinjenje u vezi ovoga što si za mene napisao.
no hard feelings

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost