anton 1983 napisao:Mislim Scar da to nitko neosporava, nego bas ove kaj si ti reko i malo se prevec zabavlja, pa je vrux krompir.
Pa pogledaj kaj sam ja reko da bi City trebo dat za njega...

anton 1983 napisao:Da al ovo što si napisao su odštete, to što treba platiti za Neymara je nebuloza...
Jedini po meni koji bi ga mogo platiti je Real, a sve ostalo se može jedino odraditi s trampom igrača...
Sad u ovom trenutku dati 250 milja za Neymara je kriv potez, a za recimo ove ostale kaj si nabrojo s obzirom na odštetu nije. Jedini koji ovdje dole jako smrducka s obzirom na cijenu je Dembele...

FCB_general napisao:Je li netko želi imati igrača koji u ugovoru ima stavke, klauzule ili što već ne oko odlaska u Brazil usred sezone na druženja, rođendane, karneval početkom svake kalendarske godine, dovođenje prijatelja Brazilaca i što sve ne?
O čemu mi pričamo jebote? Lik je te ne-nogometne gluposti imao u Barceloni i sad ima u PSG-u i na to su klubovi pristali. S igračem bih razgovarao, ali s njegovim idiotom od oca nikako s obzirom da mu je on menadžer i još sve te gluposti on stavlja u ugovore umjesto da je sinu dijelio zidarske po glavi zadnjih 5-6 godina.
Ali ne može mu ni mentalna sirotinja od oca si pomoći jer ipak je to jedan narod koji pati od teškog hedonizma i ležernosti, bilo da su siromašni ili bogati.

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost