Međunarodni transferi i špekulacije

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Međunarodni transferi i špekulacije

PostPostao/la cruz » 18 srp 2019, 13:41

Pa sad je najgore vrijeme za dovesti Neymara.... Skup, a opao, pogan i zasićen. Zato nitko ni ne poteže, a čim se traži po Europi (ako je to uopće istina) onda nema ništa od Barcelone?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 18 srp 2019, 14:23

Neymar sada ne vrijedi više od 80-100 milijuna eura, a plaću treba imati 75% manju od ove što sada ima u PSG-u.

Zapravo bi ga trebalo s daleko većom lakoćom dovesti u novi klub nego kad je u PSG prelazio, ali glupi nogometni svijet i totalno iracionalna i nelogična pravila nogometne anarhije još ga više napuhaju 5-6 godina poslije, a lik teški očaj s obzirom što je dosad kao igrač trebao biti i postići.
Nema tu ni kruha ni zabave dok se igrače ne bude počelo opet po očekivanjima ocjenjivati, a ne po financijsko-medijskoj mašineriji i bubanjem brojeva.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 18 srp 2019, 14:48

Zato i velim da je lik u banani. E da si tada uzeli Tuchela i nedoveli Neymara...

Al ko zna, morti Neymar u Barci ne bi bio tak propo...

Dobro mu je Ze Roberto reko...

Lik ce ko Adriano zavrsit u Favelama...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 18 srp 2019, 17:10

Zaradio je malo više od Adriana, ali da, poanta je na mjestu
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 18 srp 2019, 18:47

Strasno podcjenjujete Neymara, on je i dalje strasan igrac samo sto su ga ozljede u zadnje vrijeme usporile.

Ako jedan Hazard vrijedi 100M plus bonusi u zadnjoj godini ugovora onda i Neymar komotno i dalje vrijedi 150M. Jedina stvar koja mu spusta cifru je strah od novih ozljeda, ali po talentu i igrackom umijecu je jedini pravi nasljednik Messija i Ronalda.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 18 srp 2019, 19:27

Mislim Scar da to nitko neosporava, nego bas ove kaj si ti reko i malo se prevec zabavlja, pa je vrux krompir.

Pa pogledaj kaj sam ja reko da bi City trebo dat za njega...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 18 srp 2019, 20:15

anton 1983 napisao:Mislim Scar da to nitko neosporava, nego bas ove kaj si ti reko i malo se prevec zabavlja, pa je vrux krompir.

Pa pogledaj kaj sam ja reko da bi City trebo dat za njega...

Krumpir je i Sane za 100.

Krumpir je Dembele za 130.

Krumpir je Hazard za 130.

Svaki transfer ima odredeni rizik, mislim da City ne ide po njega jer je Pepu vaznija kohezija ekipe i da bi mu Neymar mogao uzdrmati ekipu koja je prilicno skladna.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 srp 2019, 06:24

Da al ovo što si napisao su odštete, to što treba platiti za Neymara je nebuloza...

Jedini po meni koji bi ga mogo platiti je Real, a sve ostalo se može jedino odraditi s trampom igrača...

Sad u ovom trenutku dati 250 milja za Neymara je kriv potez, a za recimo ove ostale kaj si nabrojo s obzirom na odštetu nije. Jedini koji ovdje dole jako smrducka s obzirom na cijenu je Dembele...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 19 srp 2019, 08:13

anton 1983 napisao:Da al ovo što si napisao su odštete, to što treba platiti za Neymara je nebuloza...

Jedini po meni koji bi ga mogo platiti je Real, a sve ostalo se može jedino odraditi s trampom igrača...

Sad u ovom trenutku dati 250 milja za Neymara je kriv potez, a za recimo ove ostale kaj si nabrojo s obzirom na odštetu nije. Jedini koji ovdje dole jako smrducka s obzirom na cijenu je Dembele...

Stvar je u tome da Neymar i ne kosta 250 milijuna, nemos preplatit igraca sa 222 milijuna koji se konst. ozljeduje i javno govori da zeli otici i da jos zaradis novce. PSG lupa cifre, ali sam prilicno siguran da bi ga prodali za 180 milijuna.

Neki klubovi bi mogli platiti odstetu, ali je problem i velika placa koju rijetko tko isplacuje. Juve Ronaldu i Barca Messiju, City tu nije ni blizu sa placom.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 srp 2019, 08:17

Kod Neymara je ukratko SVE problem...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 19 srp 2019, 08:49

nitko ne osporava da je Neymar vrhunski igrač. Samo u ovom trenutku mu karijera nije baš na vrhuncu, velikim dijelom zbog dešavanja van terena. Zato velim da je "malo opao". Ozljede su broj 1 svakako, nikako da igra duže u kontinuitetu. Nema kluba koji ne bi želio takvog IGRAČA, samo što je kao čovjek - diva, to si mnogi treneri ne žele priuštiti, niti si klubovi mogu financijski priuštiti takav paket. Zato je sada najgori trenutak za uzet Neymara. Iako, ako se smiri oko ozljeda i ponašanja - ekipa dobiva top klasu igrača za najveće uspjehe
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 srp 2019, 09:06

Steta kaj mu mi nemremo ni prismrdit :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 19 srp 2019, 10:48

Je li netko želi imati igrača koji u ugovoru ima stavke, klauzule ili što već ne oko odlaska u Brazil usred sezone na druženja, rođendane, karneval početkom svake kalendarske godine, dovođenje prijatelja Brazilaca i što sve ne?

O čemu mi pričamo jebote? Lik je te ne-nogometne gluposti imao u Barceloni i sad ima u PSG-u i na to su klubovi pristali. S igračem bih razgovarao, ali s njegovim idiotom od oca nikako s obzirom da mu je on menadžer i još sve te gluposti on stavlja u ugovore umjesto da je sinu dijelio zidarske po glavi zadnjih 5-6 godina.
Ali ne može mu ni mentalna sirotinja od oca si pomoći jer ipak je to jedan narod koji pati od teškog hedonizma i ležernosti, bilo da su siromašni ili bogati.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 srp 2019, 11:03

FCB_general napisao:Je li netko želi imati igrača koji u ugovoru ima stavke, klauzule ili što već ne oko odlaska u Brazil usred sezone na druženja, rođendane, karneval početkom svake kalendarske godine, dovođenje prijatelja Brazilaca i što sve ne?

O čemu mi pričamo jebote? Lik je te ne-nogometne gluposti imao u Barceloni i sad ima u PSG-u i na to su klubovi pristali. S igračem bih razgovarao, ali s njegovim idiotom od oca nikako s obzirom da mu je on menadžer i još sve te gluposti on stavlja u ugovore umjesto da je sinu dijelio zidarske po glavi zadnjih 5-6 godina.
Ali ne može mu ni mentalna sirotinja od oca si pomoći jer ipak je to jedan narod koji pati od teškog hedonizma i ležernosti, bilo da su siromašni ili bogati.

dobro si to opisao. Tu ti je to... Brazilskih sirovina ima uvijek, malo je Lucia, Emersona i Elbera...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 19 srp 2019, 11:54

To preplaceno i precjenjeno smece od neymara da dodje kod nas uprava bi dozivjela atentat....za tu sugu psg je najbolji moguci izbor....eventualno jos snobovska smeca ala real i barca su za njega....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja