Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Španjolska Primera

PostPostao/la Murta » 18 kol 2011, 00:14

nele-BHF napisao:Brutalno xD Samo se meni ova tekma ne sviđa xD Ne gotivim niti jedan klub, možda zbog toga.

Niti ja, ali mi je svejedno zanimljivo.

Ne znaš koji mi se klub više gadi. Barcelona sa svojih X milijuna navijača koji ne znaju nikoga osim Messija, Xavija, Ineste i Piquea (Shakirin dečak) koji mi zaspammaju sve moguće društvene i nedruštvene mreže. Ili Mourinhov Real sa nesportskim prekršajima kojima nije mjesto niti u UFC-u. :sick:

Nadam se da će se ovi napit krvi i jednima i drugima. 8-) Iako realno ne vjerujem u to niti 0.5%. :neee:
Slika
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 18 kol 2011, 00:16

Koji show na kraju tekme. :haha:

Ma nek je Barca osvojila i Messi još jednom dokazao tko je pater.

Pepe i Marcelo imaju nekih ozbiljnih problema i nije im mjesto u nogometu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 18 kol 2011, 00:17

Slika

Mrzim Real, ali Murinho je JEDAN !!!

Čovjek je takav kakav je, umjetnik :D Nemoj da bi mu ko šta ružno rek'o.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la The Scarface » 18 kol 2011, 00:22

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=riP7njloKpY[/youtube]

Za one koji nisu vidili. :haha:

2:41 :haha: :haha:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 18 kol 2011, 00:51

nele-BHF napisao:Slika

Mrzim Real, ali Murinho je JEDAN !!!

Čovjek je takav kakav je, umjetnik :D Nemoj da bi mu ko šta ružno rek'o.

znači Nele i ti si jedan od onih naivnih koji su popušili priču (koju je samo on pričao, i naravno izmislio)

to se zove medijalna hipnoza: utjecajna osoba trubi neistinu toliko puta i toliko uvjerljivo da lakoumni slušatelji povjeruju i to brane kao da je istina!

reala pokrali suci u korist barce????? :lol: :haha: :smajl007:

sad kad je došlo vrijeme velikog buđenja, i triježnjenja, ljudi napokon shvaćaju ko je mourinho! c007

...i ko je barca.... :lock:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 18 kol 2011, 02:04

Prije nego što je Mourinho posto trener, Barca ima pomoć sudija xD Barca je Barca, Mourinho je više od Barce :D Mourinho je fenomen :D

Slika

Ovaj čovjek se mora voljeti :D :O: :O: :smile10:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 18 kol 2011, 09:44

nele-BHF napisao:Slika

FEJK...
Ovo je orginal
Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 18 kol 2011, 10:28

Slika
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 18 kol 2011, 10:50

Scare....ovo u onom videu je sve od bitke? Slabo nekak...nema krvi nist... :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la nele-BHF » 18 kol 2011, 12:08

Znam chef ;) Ali sad je ta slika IN xD
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 18 kol 2011, 12:23

cruz napisao:zamisli, čupati uho barcinom pomoćnom treneru, i kamera bilježi sve,

To je najgora stvar za mene. To recimo će pokazivati, a simuliranje, previjanje i glumu neće. Treba biti dosljedan pa onda sve kazniti redom. Vidjet ćemo samo koliko će Barceloninih igrača biti sankcionirano s obzirom da su Marcelo i Özil pocrvenili.

Özila ja onakvog nikad u životu vidio nisam da je bio lud i htio nekog razbiti. Tu utakmicu treba ili zabraniti ili isključivati igrače naveliko. Podsjeća me na Hajduk - Dinamo, gdje bude samo udaranja, a nogometa ništa. Ovi u Španjolskoj još nešto i pruže da se vidi u 90 minuta.

Mourinho... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Koja je to legenda... Meni bi ovaj nogomet bio još dosadniji da njega nema i njegovih akcija i priča. Jebote, da imam kazalište platio bi mu da mi dođe glumiti. :hehe: :hehe:

@Cruz, ja sam uvijek kontra Barcelone bio i ostao. I prije 13 godina ta činjenica je stajala kod mene, pa i dan danas. Moš' se slikat kad ovo vidiš... ;) :mrgreen:

Murta napisao:Ne znaš koji mi se klub više gadi. Barcelona sa svojih X milijuna navijača koji ne znaju nikoga osim Messija, Xavija, Ineste i Piquea (Shakirin dečak) koji mi zaspammaju sve moguće društvene i nedruštvene mreže. Ili Mourinhov Real sa nesportskim prekršajima kojima nije mjesto niti u UFC-u.

:bravo:

nele-BHF napisao:Prije nego što je Mourinho posto trener, Barca ima pomoć sudija xD Barca je Barca, Mourinho je više od Barce Mourinho je fenomen

Da, fenomen je... I po ponašanju u javnosti, a i po tome da je jedini trener koji pokušava Barcelonu dobiti. Svi ostali treneri samo mole Boga da neki pothvat naprave kojim slučajem, izvuku remi ili što manje da se osramote. Po tom on i je meni specijalac, uz naravno... zagarantirani show koji uvijek pravi. Sinoć je bio vrhunac. :lol:

FCB m@niac napisao:care....ovo u onom videu je sve od bitke? Slabo nekak...nema krvi nist...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bravo: :zivio: :zivio: :logo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 18 kol 2011, 13:42

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UTDic5KunQA[/youtube]

:haha:

E moj Žoze, prije mi je bia čak i drag ali otkad je otiša u Real totalno je prolupa.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 18 kol 2011, 13:48

"Ovo je mali trofejčić, no svakako smo nezadovoljni što ga nismo osvojili. S druge strane zadovoljni smo napretkom u igri, u obje utakmice bili smo fantastični", rekao je Mourinho za španjolske medije, te stao u odbranu Marcela, koji je pred kraj utakmice isključen zbog oštrog starta nad Fabregasom.

"Od prvog sudijskog zvižduka u drugom poluvremenu dječaci koji dohvaćaju lopte iste su skrivali, a to rade male momčadi kada se suočavaju sa problemima. Marcelo je isključen iz poznatog razloga jer svi već znamo kako završavaju pojedini startovi mojih igrača", na svoj način prozvao je Mourinho sudiju sinoćnjeg susreta.

Hahah, Mourniho :smile10: :smile10:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 18 kol 2011, 14:22

Ne morate više pogledati filmove poput Bravehearta, Gladiatora ili Posljednje samuraja, pogledate jednostavno El clasico i vidite žestoku bitku i to ovde realno i sve uživo :D Stvarno je u Španiji sve više cirkusa, pa postali su gori od nas na Balkanu, jedan faul, nekad bezazlen, a bude ih Boga mi i brutalnih, al odmah svi trče prema sudiji, hvataju sudiju za ruke, naguravaju se, galame i po destak puta tako tokom utakmice i na kraju redovna tuča....Nevjerovatnoooo! :D
Prvi dio utakmice sjajan, super fudbal s obje strane, a drugo poluvrijeme dosta lošije
A Mourinho je jednostavno lud, onako nešto uradit i onda se ko malo dijete pravi lud i bježi...presmiješno :D
A što je Ozil dobio crveni to mi na kraju nije bilo jasno, al je naelektrisan bio ko nikad, bijesan i voljan da nekog dobro nalupa :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 18 kol 2011, 14:33

effe__sa napisao:A što je Ozil dobio crveni to mi na kraju nije bilo jasno, al je naelektrisan bio ko nikad, bijesan i voljan da nekog dobro nalupa

Koliko se vidjelo i čulo, dobio je očito šamarčinu od Davida Ville, ali nije samo to... Lik je navodno vrijeđao njegovu vjeru, na što je ovaj skroz poludio pa dao ovu izjavu: "I'm doing this because I was defending my religion because David Villa insulted Islam"

Ništa drugo nego show! Kakav WWF, kečeri, ovo-ono...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja