cruz napisao:zamisli, čupati uho barcinom pomoćnom treneru, i kamera bilježi sve,
To je najgora stvar za mene. To recimo će pokazivati, a simuliranje, previjanje i glumu neće. Treba biti dosljedan pa onda sve kazniti redom. Vidjet ćemo samo koliko će Barceloninih igrača biti sankcionirano s obzirom da su Marcelo i Özil pocrvenili.
Özila ja onakvog nikad u životu vidio nisam da je bio lud i htio nekog razbiti. Tu utakmicu treba ili zabraniti ili isključivati igrače naveliko. Podsjeća me na Hajduk - Dinamo, gdje bude samo udaranja, a nogometa ništa. Ovi u Španjolskoj još nešto i pruže da se vidi u 90 minuta.
Mourinho...

Koja je to legenda... Meni bi ovaj nogomet bio još dosadniji da njega nema i njegovih akcija i priča. Jebote, da imam kazalište platio bi mu da mi dođe glumiti.
@Cruz, ja sam uvijek kontra Barcelone bio i ostao. I prije 13 godina ta činjenica je stajala kod mene, pa i dan danas. Moš' se slikat kad ovo vidiš...
Murta napisao:Ne znaš koji mi se klub više gadi. Barcelona sa svojih X milijuna navijača koji ne znaju nikoga osim Messija, Xavija, Ineste i Piquea (Shakirin dečak) koji mi zaspammaju sve moguće društvene i nedruštvene mreže. Ili Mourinhov Real sa nesportskim prekršajima kojima nije mjesto niti u UFC-u.
nele-BHF napisao:Prije nego što je Mourinho posto trener, Barca ima pomoć sudija xD Barca je Barca, Mourinho je više od Barce Mourinho je fenomen
Da, fenomen je... I po ponašanju u javnosti, a i po tome da je jedini trener koji pokušava Barcelonu dobiti. Svi ostali treneri samo mole Boga da neki pothvat naprave kojim slučajem, izvuku remi ili što manje da se osramote. Po tom on i je meni specijalac, uz naravno... zagarantirani show koji uvijek pravi. Sinoć je bio vrhunac.
FCB m@niac napisao:care....ovo u onom videu je sve od bitke? Slabo nekak...nema krvi nist...