Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Španjolska Primera

PostPostao/la CroCHEF » 18 ruj 2011, 22:29

Transparent navijaca Levantea danas protiv Reala
"Feos, pobres, malos .... y del Levante" (Ružni, siromašni, loši... Levante)

Inace Real je poljugo 1-0
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 19 ruj 2011, 07:30

Pogledo sinoc prvo poluvrijeme Reala i pozbljuvo se, uff, kako mi se gadi ta Primera, postali su duplo gori od talijana. Toliko ciganluka da moze biti pa to se rijecima ne moze opisati! :sick:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la effe__sa » 19 ruj 2011, 09:57

Ma u primeri stalno rasprave, marisana, koškanje i slične stvari i onda sve to spusti nivo te lige jako
Real nikako da se posloži, na momente djeluju kao da nemaju koncepcije i prave strategije
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 19 ruj 2011, 11:40

A opet eto... Pokupe Real i Barca te engl. klubovi te igrače i možeš se hebat... U protivnome, branila bi se 3. pozicija i napadala Primera.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 ruj 2011, 16:20

Speedy napisao: uff, kako mi se gadi ta Primera, postali su duplo gori od talijana. Toliko ciganluka da moze biti pa to se rijecima ne moze opisati! :sick:

nemoj der mi talijane skidati s trona povraćanja 8-) :nono:

nije mi jasno odakle ovoliko gađenje i "mržnja" prema primeri

mislite vi šta hoćete, ali nije to baš tako "nekvalitetna liga" ko što neki od vas misle.. ;)

al dobro, svak ima svoje mišljenje
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 19 ruj 2011, 17:54

Moj prethodni post nema nikakve veze s kvalitetom lige!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la effe__sa » 19 ruj 2011, 19:57

cruz napisao:
nemoj der mi talijane skidati s trona povraćanja 8-) :nono:

nije mi jasno odakle ovoliko gađenje i "mržnja" prema primeri

mislite vi šta hoćete, ali nije to baš tako "nekvalitetna liga" ko što neki od vas misle.. ;)

al dobro, svak ima svoje mišljenje

Ma niko to tako nije mislio. Ja na primjer volim svaku ligu petica pogledat, francuze najmanje pogledam, baš ako imam viška vremena, pored bundeslige dosta pogledam engleze, špance, talijane...One ostale lige ak baš naleti vrijeme, ak ne radim nešto drugo. Al hoču da ti kažem nisam ja nešto protiv ovih drugi liga, ali evidentno se vidi pad npr. kod talijana pad, tu mi je drago što smo ih prestigli na rang listi, ali nije sad da ja njima zlo želim...Što se španaca tiče evidentno je da kvalitet lige drže barca i real, to su dvije moćne ekipe koje spadaju u sam vrh, a pored bayerna bundesliga na primjer nema drugu toliko moćnu ekipu...Al s ovim svim ostalim ekipama se bundesligaši mogu nosit...Španci opet imaju i više tih konstantnih ekipa poput valencije na primjer koja prati real i barcu i tu je još atletico...Al nivo im pada jer evo padaju i sevilla i villareal po kvalitetu i još neki drugi timovi. A večinu nas nervira taj njihov ciganluk na utakmicama, rasprave, koškanja, to im kvari sveukupni ugled jako.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 20 ruj 2011, 11:08

Speedy napisao:Moj prethodni post nema nikakve veze s kvalitetom lige!

ništa osobno, nego sam primjetio kod većine članova foruma da im ne sjedi ta primera
a Bundesliga se diže u nebesa, da bi neutralan čitatelj pomislio da je BL iznad svih
i ja najviše volim gledat BL, najviše je i pratim, ali nastojim biti što objektivniji!

effe__sa napisao:A večinu nas nervira taj njihov ciganluk na utakmicama, rasprave, koškanja, to im kvari sveukupni ugled jako.

možda ovo glupo zvuči, ali ima ciganluka svagdje, samo što je to izraženije u ovim temperamentnijim nacijama (španjolska, italija, komplet južna amerika)...

mene u primeri živcira favoriziranje dva glavna kluba i prilično jako majoriziranje ostatka..

ja volim Barcu, ali ruku na srce oni i real dobivaju tolika sredstva i pažnju da se nitko, doslovno nitko ne može s njima nositi, što je i vidljivo, i nužda im je rekonstrukcija sustava raspodjele novca! bez obzira što je najveća gledanost kod njihovih utakmica!

a ovo što sad real radi, ovo žuganje na suce, to nije više smješno, to je grotesktno! apsurd! tolika bahatost - da se čovjeku jednostavno povraća čim neko spomene taj real madrid :sick:

jedan klub koji dobija stotine milijuna eura zbog imena, žuga na suce jer su popušili od kluba koji ne dobiva možda ni par milijuna od lige.. : ciganluk! :sick: :smajl006:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 20 ruj 2011, 11:46

Ma ja sam možda malo počeo simpatisat Real od kako su tamo stigli Ozil i Khedira, naravno nikad ne mogu biti u njih neki zaljubljenik, al jako mi smiješni ispadaju zbog ovih napada na suce, a činjenica je da oni nikako nemaju pravi sistem u svojoj igri...Iako sam očekivao da će Mourinho s njima imati velike uspjehe i da će ih baš ponovo uzdići, ipak se sad sve više pitam dal je ovo prvi klub u kojem će MOU zakazat? Jer ev drugu sezonu je trener a npr protiv Levatea se ne vidi pravi sistem, čak su očajno izgledali u toj utakmici
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 20 ruj 2011, 11:58

effe__sa napisao:Iako sam očekivao da će Mourinho s njima imati velike uspjehe i da će ih baš ponovo uzdići, ipak se sad sve više pitam dal je ovo prvi klub u kojem će MOU zakazat? Jer ev drugu sezonu je trener a npr protiv Levatea se ne vidi pravi sistem, čak su očajno izgledali u toj utakmici

nije on zakazao ni u realu, lani su oni osvojili brutalno puno bodova i zabili preko 100 golova, čak je mourinho reko da je lanjska sezona bila odlična, ali njih jebe pre pre pre moćna Barça..

zato on i igra prljavu igru, stalnim napadima na suce, stalnim iznošenjem gluposti u javnost, a te gluposti su "hrana" svima koji mrze Barçu... jer je svjestan da čisto igrački ne može/nije mogao parirati Messi-u i ekipi ;)

real ima sistem koji nije baš tipičan dominantnim ekipama...

obično su te ekipe suočene s čvrstim bunkerom, ali mourinho zato forsira široku igru gdje često dopusti protivniku da i on igra, a njihova snaga su brze polukontre, tu su oni sila! ja mislim da i oni imaju pravi sistem, ali svakoj ekipi dođe nekad utakmica takva... levante... hercules... m'gladbach... ;) samo što je realu takav poraz duplo, ma trostruko skuplji nego nekim drugim top klubovima, a pošto su cigani, njima je naravno sudac UVIJEK kriv

a kada to je mourinho, onako sportski, priznao poraz??? nikad!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 20 ruj 2011, 12:21

Gledaj @cruz on ako ne sruši prevlast barce ove sezone vodit će se kao da je zakazao. Al Real puno više kiksa protiv slabijih ekipa nego barca, protiv levantea su djelovali nemoćno a da su pobijedili ostali bi ispred Barce na tabeli. Znači kada barca i pokaže slabosti oni to ne koriste...Mourinho ima na raspolaganju igrače s kojima može lijep, atraktivan i učinkovit fudbal igrat, al jednostavno on se drži svojih starih principa i pridaje značaj defanzivnom dijelu i kompaktnosti ekipe, ali tome da previše značaja i nekako se čini da s tim u realu ne može proć...A ja ga zaista smatram jednim od najjačih trenera, ali vidjet ćemo još kako će se sezona odvijat
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 20 ruj 2011, 16:45

Primera je SMEĆE :!: Potvrdili ni manje ni više, neki predsjednici prvoligaša. Tko sam ja onda da demantiram ljude koji rade u njihovom nogometu i ligi. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: Serie A

PostPostao/la CroCHEF » 20 ruj 2011, 21:46

Inter dno dna... izgubio od Novare 3-1 :hehe:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 ruj 2011, 21:50

Sam mene zanima koga bi ljudi htjeli prvo streljati! Mislim da bi neko iz Intera prije zapošljavanja novog trenera trebao napraviti nekakav razgovor sa istim. Pa kad ga pita dobro kakve ti imaš zamisli, iste sekunde kad ovaj zucne 3-4-3 - FALA DOVIĐENJA! bravo

Ja mislim da gasperini tu nemre biti nimalo kriv jer on nije klasan trener za Inter i ziher im je reko taktiku koju će preferirati..bog te nema rad i 3-4-3 sa ovakvim špicama i onda još prodat pandeva i Etoa koji bi MOŽDA mogli biti ti "krilni napadači"!

Majko mila od ćeg mi spušimo finale LP!?!?!?! :neee: :neee: :neee:

Kad vidim Inter, Juve, liverpool, jednostavno presretan sam našim vodstvom!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 21 ruj 2011, 07:40

anton 1983 napisao:Sam mene zanima koga bi ljudi htjeli prvo streljati! Mislim da bi neko iz Intera prije zapošljavanja novog trenera trebao napraviti nekakav razgovor sa istim. Pa kad ga pita dobro kakve ti imaš zamisli, iste sekunde kad ovaj zucne 3-4-3 - FALA DOVIĐENJA! bravo

Ja mislim da gasperini tu nemre biti nimalo kriv jer on nije klasan trener za Inter i ziher im je reko taktiku koju će preferirati..bog te nema rad i 3-4-3 sa ovakvim špicama i onda još prodat pandeva i Etoa koji bi MOŽDA mogli biti ti "krilni napadači"!

Majko mila od ćeg mi spušimo finale LP!?!?!?! :neee: :neee: :neee:

Kad vidim Inter, Juve, liverpool, jednostavno presretan sam našim vodstvom!

Taj Inter koji smo te godine gledali je bio jedan sasvim drugi Inter. Sjajni Snajder i Milito, nadahnuti Eto, Maikon, Stankovic, Kambijaso, Cezar itd. Jednostavno, razlog je samo jedno ime = Jose Mourinho. Lik je napravio ono sto mnogi prije njega nisu, niti ce uspjeti posle njega bar u narednih 20 godina. :lol: Meni je bilo sasvim realno da nas dobiju, jer su prosli jednu slinu Barsu takvom igrom gdje ofanziva Barse nije imala skoro nikakvo rjesenje da da gol tom Interu. Jedva su im dali gol sa igracem vise. A mi igrali bez povrijedjenog Riberija i sa smotanim Bujtenom u odbrani, koji je kriv za oba gola Milita. Oni su nas dobili tako lagano, iako mozda ne djeluje tako kad se gleda snimak, ali to je bila takticki odlicno spremljena utakmica od strane Mourinha. Vodio se logicki- prepustio nama sredinu terena, napadajte nas (a znamo koliku paznju defanzivi posvecuje Mourinho), a mi cemo iz kontre dati gol. A oni nisu dali jedan, vec 2 gola. Jednostavno, tu tekmu smo zasluzeno izgubili, jer je Van Gaal potpuno takticki nadmudren, a udarna igla Roben nije imao pravu podrsku ni od koga. Sve se svelo na njegov individualni ucinak. Sve sto je uradio, uradio je sam. Zato smo mi danas mnogo bolji, jer ne zavisimo toliko od Robena. To je ona prica o sastavu igre, sto si ti, Antone, pricao. Tadasnja sezona nam se svela na individualni ucinak par igraca, sada je sasvim drugacije. Neigranje Robena se sada toliko ne osjeti, jer svi daju od sebe ono sto se od njih ocekuje. DANAS MNOGO VISE IZGLEDAMO KAO TIM GDJE SVAKO ZNA STA RADI, U ODNOSU NA TAJ PERIOD GDJE JE I VEZNI IGRAC IGRAO STOPERA. To je poenta. Sjeti se kako smo te godine prosli Fiorentinu, zahvaljujuci golu Klosea u Minhenu iz debelog ofsajda, plus jos ponisten cist gol Fiorentini u revasnu, cini mi se. Pa Mancester nas pregazi u revansu, ali iskljucise Fabija, pa se izvukosmo nekako, meni ni danas nije jasno kako. Majstorija Robena i eto polufinala, gdje smo pregazili Lion. Ali, mi smo po svemu prikazanom do tada trebali ranije da ispadnemo, ali nas je sreca pogledala.To je tako. A, u finalu smo jednostavno nadmudreni i pobijedjeni. Ovo danas je neki sasvim drugi Inter. Ponavlja im se slicno kao i Celziju-poslije Mourinha potop, ne potpuni, ali u odnosu na vrijeme kad ih je Mou vodio, jeste veliki. Sve je krenulo ogresnim dovodjenjem Beniteza, koji je upropastio sve sto je mogao, pa onda i Leonardo, sada i Gasperini. Ko je sljedeci?
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja