Hrvatska nogometna reprezentacija

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Hrvatska nogometna reprezentacija

PostPostao/la anton 1983 » 17 stu 2014, 13:15

Dočeko sam dan kada Njemački nogomet suvereno gazi talijanski nogomet, ali da ću doživjeti dan kada će Italija imati truliju repku od Hrvatske, to si nigdar nisam mogao zamisliti. :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la HolgerBadstuber » 17 stu 2014, 13:18

Ma eventualna pobjeda je tu najmanje bitna. Na EP cemo ionako.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 17 stu 2014, 13:20

HolgerBadstuber napisao:Ma eventualna pobjeda je tu najmanje bitna. Na EP cemo ionako.

Hmmm možda ako samo raspravljamo o tome što sa huliganima. No pobjeda Hrvatske nad Italijom je uvijek najbitnija stvar, drugim rječima to je prioritet!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Gerd Muller » 17 stu 2014, 13:25

anton 1983 napisao:Nemreš mi sjebat pobjedu nad Italijom!

Navijaci su krivi i za Perisicev promasaj :smil42:
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 stu 2014, 13:28

Gerd Muller napisao:
anton 1983 napisao:Nemreš mi sjebat pobjedu nad Italijom!

Navijaci su krivi i za Perisicev promasaj :smil42:

Naravno da ne. Taj dio je morti sjeban. No ako gledamo samo tekmu do 75 minute di smo mi dominirali i di je izgledalo da postoji šansa da im ga metnemo onda da, krivi su. Jer Da je tekma u 75 minuti bila gotova kako ne bi bili krivi? Poanta je u tome da igrači, ja, ni ti, nismo mogli znati dal će se tekam nastaviti i dal će Ivan u 90 min imati 100% šansu. Da im je neko reko da će se to dogoditi onda je sve 5, ali nije, jel tako?

PS

Ajmo im radi službenosti ne zvati navijačima, nego im dajmo naziv koji zaslužuju ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la HolgerBadstuber » 17 stu 2014, 13:29

anton 1983 napisao:
HolgerBadstuber napisao:Ma eventualna pobjeda je tu najmanje bitna. Na EP cemo ionako.

Hmmm možda ako samo raspravljamo o tome što sa huliganima. No pobjeda Hrvatske nad Italijom je uvijek najbitnija stvar, drugim rječima to je prioritet!

Ovaj X je po meni OK rezultat, ne mozemo znati kaj bi se dogodilo, a prije utakmice sam ocekivao da cemo izgubiti 1-0 ili 2-1.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Gerd Muller » 17 stu 2014, 13:37

“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 stu 2014, 13:59

Gerd Muller napisao:http://www.nogometplus.net/blogovi/TabId/99/ArtMID/514/ArticleID/1242/Vapaj-nemo%C4%87noga.aspx :bravo:

Što je taj članak uopće htio reči da mi je znati?

Ajmo pretpostaviti da se neko ko je imao baklju i bacao ju u terene, prilikom bacanja, poskliznuo se i baklja je pala na ring koji se nalazi ispod, nekog stepla u glavu i taj je oslijepio ili ne daj Bože još gore? Kakvu bi mu uopće sada vodili raspravu?

Prije dva tjedna iz nekog čudnog razloga dobi sam želu otić na Dinamovu tekmu, malo da vidim taj stadion ponovo. Otišo na RBS i malo me bilo frka jel će ko skužitda idem na tekmu, a ne daj Bože da skuži da idem na zapad, jer to je očito znak za "nešto".

I malo sam si nakon tekme razmišljaoi došao do zaključka, da nije Mamić taj zbog kojeg se ne ide na stadione. Stvar je baš suprotna. Na stadion se ne ide zbog tih opasnih ljudi koji vrebaju oko stadiona, koji su stvorili tu lošu atmosferu i zbog koje je ljude sada strah doči na Maksimir. Gle kad ideš na Maksimir sigurno će bit nekih kontrola, onda će se jedan od tih kontroliranih uzjebat i eto ti sranja. Kaj to meni treba? Tak si razmišlja ovaj puk.

Kad bi se ti ljudi drugačije, ponašali, na stadionima bi bilo ljudi i prije bi se došlo do tog rješenja za kojim svi vapimo nego na ovakav način. Sve dobro, akotoga uopće ima, kaj su hrvatske navijačke skupine uspjele postići popitanju "rušenja mamića" i "mafije u hrvatskom nogometu", svako malo padne u vodu zbog ovakvih gafova kakve su se dogodile u nedjelju.

Ja si razmišlja i da odem na Celtic ako se rezultati poklope, no bojim se da će tada atmosfera biti još gora i da bum osto doma i morti gledo tekam...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la HolgerBadstuber » 17 stu 2014, 15:38

anton 1983 napisao:Ja si razmišlja i da odem na Celtic ako se rezultati poklope, no bojim se da će tada atmosfera biti još gora i da bum osto doma i morti gledo tekam...

Mislio sam i ja na Celtic, jer mi je taj klub nakon Bayerna i Rome najdrazi ali dijeliti zrak i prostor sa tom stokom... Tesko.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la TiLe » 17 stu 2014, 16:30

anton 1983 napisao:I malo sam si nakon tekme razmišljaoi došao do zaključka, da nije Mamić taj zbog kojeg se ne ide na stadione. Stvar je baš suprotna. Na stadion se ne ide zbog tih opasnih ljudi koji vrebaju oko stadiona, koji su stvorili tu lošu atmosferu i zbog koje je ljude sada strah doči na Maksimir. Gle kad ideš na Maksimir sigurno će bit nekih kontrola, onda će se jedan od tih kontroliranih uzjebat i eto ti sranja. Kaj to meni treba? Tak si razmišlja ovaj puk.

Mamić im je osigurao 10 prvenstava zaredom, Europa se redovito igra, dovode se velika pojačanja iz Portugala i južne amerike, a vrebači oko stadiona mu tako vraćaju :(
Za sve su oni krivi, prokleti bili.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 stu 2014, 16:53

TiLe napisao:Za sve su oni krivi, prokleti bili.

Nope.Preciziro sam za što jesu. To kad ideš natekmu točno moraš znat kak ćeš se ponašat i kaj buš reko kako ti neš nebi doletilo, a navodno svi podržavamo istu ekipuna terenu...Odi na tekmu pa probaj osjetit taj odvratan osječaj ankcioznosti ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 17 stu 2014, 17:25

Ne treba ti ni Šešelj ni onaj El Šaraf kad imaš hrvatskog navijača u pratnji.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la TiLe » 17 stu 2014, 17:25

anton 1983 napisao:Nope.Preciziro sam za što jesu. To kad ideš natekmu točno moraš znat kak ćeš se ponašat i kaj buš reko kako ti neš nebi doletilo, a navodno svi podržavamo istu ekipuna terenu...Odi na tekmu pa probaj osjetit taj odvratan osječaj ankcioznosti ;)

Anksioznost će ostati sve dok je Mamić tamo, to je valjda svima jasno.
Da li će poslije biti bolje - ne znam. Nadam se da hoće.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 stu 2014, 17:28

TiLe napisao:Anksioznost će ostati sve dok je Mamić tamo, to je valjda svima jasno.
Da li će poslije biti bolje - ne znam. Nadam se da hoće.

Sve je to lepo kaj si ti reko, no rađe ti meni reci zašto je zbog DRUGIH ljudi odvratno otići na tekmu dok je tamo Mamić?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TiLe » 17 stu 2014, 17:44

anton 1983 napisao:Sve je to lepo kaj si ti reko, no rađe ti meni reci zašto je zbog DRUGIH ljudi odvratno otići na tekmu dok je tamo Mamić?

Kojih drugih ljudi? Onih sa Mamićevog crnog spiska koji svaki dan postaje sve veći!
Možda je i tim drugim ljudima odvratno ići na utakmice zbog onih koji drže glave u pijesku i crtaju formacije sa svemirskim pojačanjima.
Ne znam što da ti kažem, ali znam koji je uzrok svega ovoga! Znaš ga i ti, ali voliš bacit spin. ;)
Tebi je očito bitno smo ono na terenu dok okrećeš glavu od svega što se zbiva u pozadini, ali jbg, u manjini si. Zato se i osjećaš neugodno.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja