HolgerBadstuber napisao:Ma eventualna pobjeda je tu najmanje bitna. Na EP cemo ionako.
anton 1983 napisao:Nemreš mi sjebat pobjedu nad Italijom!

Gerd Muller napisao:anton 1983 napisao:Nemreš mi sjebat pobjedu nad Italijom!
Navijaci su krivi i za Perisicev promasaj
anton 1983 napisao:HolgerBadstuber napisao:Ma eventualna pobjeda je tu najmanje bitna. Na EP cemo ionako.
Hmmm možda ako samo raspravljamo o tome što sa huliganima. No pobjeda Hrvatske nad Italijom je uvijek najbitnija stvar, drugim rječima to je prioritet!

Gerd Muller napisao:http://www.nogometplus.net/blogovi/TabId/99/ArtMID/514/ArticleID/1242/Vapaj-nemo%C4%87noga.aspx
anton 1983 napisao:Ja si razmišlja i da odem na Celtic ako se rezultati poklope, no bojim se da će tada atmosfera biti još gora i da bum osto doma i morti gledo tekam...

anton 1983 napisao:I malo sam si nakon tekme razmišljaoi došao do zaključka, da nije Mamić taj zbog kojeg se ne ide na stadione. Stvar je baš suprotna. Na stadion se ne ide zbog tih opasnih ljudi koji vrebaju oko stadiona, koji su stvorili tu lošu atmosferu i zbog koje je ljude sada strah doči na Maksimir. Gle kad ideš na Maksimir sigurno će bit nekih kontrola, onda će se jedan od tih kontroliranih uzjebat i eto ti sranja. Kaj to meni treba? Tak si razmišlja ovaj puk.

TiLe napisao:Za sve su oni krivi, prokleti bili.

anton 1983 napisao:Nope.Preciziro sam za što jesu. To kad ideš natekmu točno moraš znat kak ćeš se ponašat i kaj buš reko kako ti neš nebi doletilo, a navodno svi podržavamo istu ekipuna terenu...Odi na tekmu pa probaj osjetit taj odvratan osječaj ankcioznosti

TiLe napisao:Anksioznost će ostati sve dok je Mamić tamo, to je valjda svima jasno.
Da li će poslije biti bolje - ne znam. Nadam se da hoće.
anton 1983 napisao:Sve je to lepo kaj si ti reko, no rađe ti meni reci zašto je zbog DRUGIH ljudi odvratno otići na tekmu dok je tamo Mamić?

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 19 gostiju