Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Osvaja?

Dinamo
15
75%
Hajduk
5
25%
Ostali
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 20

Re: Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

PostPostao/la anton 1983 » 07 svi 2011, 09:11

što god mi sad ćuli u medijima to neće biti istina..neće niti Dinamo reč zašto je vaha u biti dao otkaz. morat ćemo na kraju sami zaključiti koji je razlog zašto je njemu mamić dao otkaz. nemojte niti se4kunde pomisliti na to, da sve to skupa nije bilo planirano. Mamić se nadao da će sam Vaha dati otkaz, ali kad nije, onda ga je on malo pogurnuo. Sad kad vidim da su otišli on i Cufre, meni se logički nameće samo jedan razlog, a to su pare. Preskup je i schluss i nije napravio sa Dinamom ono kaj je mamić od njega htio. Sad kad je otišo Vaha , siguran sam da će otić još jedan igrač bitan igrač Dinama prije poćetka europskog natjecanja. Di je sad Bandić kad ga trebaš!?!?! :agresivan

Inaće žao mi je kaj vaha odlazi jer mi je nekako priraso srcu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 07 svi 2011, 09:50

anton 1983 napisao:Mamić se nadao da će sam Vaha dati otkaz, ali kad nije, onda ga je on malo pogurnuo.
Inaće žao mi je kaj vaha odlazi jer mi je nekako priraso srcu...

Meni je jako žao njega kao osobe, ali kao trener nije puno pokazao. Kod igrača se ne vidi nikakav napredak i to je razlog ovakvih rezultata i otkaza. Nije uopće bitno to što pobjeđuje sa "samo" 1:0, nego taj nedostatak napretka.
Zajec je s druge strane bio izrazito loš trener u vođenju utakmica, kod njega se vidio napredak. Njih dvojica u kombinaciji bi bili fenomenalan duo. :mrgreen:
Iako bih mu ja dao otkaz prošli tjedan, bio sam jako ljut sinoć. Takve stvari se ne rade na ovaj način. :neee: smile44

Što se tiće novog trenera - znamo da to neće biti Kranjčar, vjerojatno niti Kuže (bar ja na njegovom mjestu ne bih zbog zdravlja). U SN-u još piše da bi to mogli biti Ćiro ili Jurčić. Ne znam što bih rekao za Ćiru, ali mi se ne sviđa ideja o Jurčićevom povratku. Moram napisati i još dva moguća trenera:

Samir Toplak - jel nekome osim meni bilo čudno što je pred Halilhodžićevu "sudbonosnu" presicu Brezovca na trenering dovezo Toplak? :D Mislim da je to znak da on dobro kotira kod Mamića. ;)

Dražen Besek - moj osobni favorit, iako sam 95% siguran da uopće neće biti među kandidatima. Trenutno radi kao Ćirin asistent u Kini, ali ako ga DInamo pozove, mislim da ga Besek ne bi odbio.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 07 svi 2011, 10:36

Nema ništa od Dinama. Prvak Hrvatske i ništa više od toga. To se tako ne radi s jednim trenerom koji je stasao u inozemstvu. Niti je Vahid bio za HNL, ali eto... Htio je promijeniti Dinamo, vremena mu se nije dalo. Dinamo može zaboraviti CL, a bome i proljeće u Europi. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 07 svi 2011, 11:07

Ja tipujem na Gaala
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 26 lip 2011, 06:42

Znate li da je Dinamo 31. klub ako se gledaju koeficijenti svih sudionika predstojeće LP? Znači kada bi se LP formirala u ovom trenutku prema koeficijentu Dinamo bi bio u 4. jakosnoj skupini prilikom izvlačenja!!! 8-)

Tolko o tome da se u Dinamu radi loše i da uspjeha nema...

No isto tako treba reći da se skupine ne formiraju samo po koeficijentu već treba proć određeno broj kvalifikacijskih rundi :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 03 kol 2011, 21:33

fali mi onaj lik hrkan! jel zna ko kaj je sa njim?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 03 kol 2011, 21:39

anton 1983 napisao:fali mi onaj lik hrkan! jel zna ko kaj je sa njim?

Otjer'o si čojka pošteno, xD zar očekuješ da ti se vrati :lol:

A hoćeš da mu nabijaš na nos ovaj plasman u LP xD ?

Jestel' čitali da su Boysi zvali Vahu da zajedno ruše Mamića, doslovce su mu tako rekli na telefon, a on je odbijo. Kaže ne mogu to da učinim čovjeku koji me je plačao ... ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lennon » 09 ruj 2011, 09:58

ljudi prognoze za sutrašnji derbi? ja mislim da bude 0-1 :D :D (ak se tekme nebu prekinula)
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 09 ruj 2011, 10:00

0-2
bez ijednog incidenta
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 04 lis 2011, 08:52

Izbornik Portugala, uručio Tonelu pretpoziv za utakmice protiv Islanda i Danske!

:shock: :o

Moram priznati da me ovo fasciniralo! Daj si zamislite da Dinamo ima portugalskog reprezentativca, ali takvog na kojeg njihov trener fakat računa!!! :o

Presedan!

Šteta kaj je star pa ga nemremo za masTne pare prodati! Inaće nije dobro da on ide u Portugal jer bu sad imao prilike da si najde nekakav novi klub...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lahm » 19 pro 2011, 00:32

Sorry šta dižem temu iz pepela, ( ali eto da vidim mišljenja drugih ljudi ) ;
Šta velite za ovaj skandal što trese ligu i HNS ? :|
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Murta » 19 pro 2011, 08:30

Moje je mišljenje da bez obzira na rezultate, svaku kriminalnu radnju treba sankcionirati. Da bi sve ovo bilo uspješno moraju se zadovoljiti dva uvjeta:
1. da se te ljude makne protokolarno, a ne nekakvim pučevima i sl. stvarima
2. da se održi ovaj način rada u Dinamu jer niti jedan klub s ovih prostora u tako kratko vrijeme nije izbacio toliko reprezentativaca

U HNS-u bih želio vidjeti Šimića kao predsjednika jer je ključno da ta osoba bude neukaljana, ali za DInamo ne znam. Možda Zajec jer je on u Grčkoj dobro radio kao sportski direktor.

Ali mene posebno ljuti to što Mamića napadaju na krivim stvarima. Tako je jučer bilo i na Nu2. Napadaju ga zbog Štimčevog retardiranog projekta lige 16 i zbog posve uobičajenih situacija ga agencija zadrži prava na igrača, umjesto da se bave poveznicom agencije i kluba.

I pogledajte ovaj transkript. Dok sam gledao emisiju, činio mi se koliko toliko normalnim. Ali dok ovo čitam ja ne vjerujem koje se to stvari događaju:
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/ma ... nak-357442

btw. Štimac je odustao od HNS-a. :yeee:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lahm » 19 pro 2011, 12:38

Murta napisao:Moje je mišljenje da bez obzira na rezultate, svaku kriminalnu radnju treba sankcionirati. Da bi sve ovo bilo uspješno moraju se zadovoljiti dva uvjeta:
1. da se te ljude makne protokolarno, a ne nekakvim pučevima i sl. stvarima
2. da se održi ovaj način rada u Dinamu jer niti jedan klub s ovih prostora u tako kratko vrijeme nije izbacio toliko reprezentativaca

Što se tiče prve točke...
Da, bilo bi to super da se tako može, ali naš system je u banani, trebalo bi jako dugo vremena da se sve to očisti. A vremena se baš i nema. Promjene trebaju odmah, za dobrobit cijele te zajednice.

Sa drugom točkom se slažem.

Murta napisao:U HNS-u bih želio vidjeti Šimića kao predsjednika jer je ključno da ta osoba bude neukaljana, ali za DInamo ne znam. Možda Zajec jer je on u Grčkoj dobro radio kao sportski direktor.

Šimić je ok, dodao bih tu i Bobana, i da se oni uključe aktivnije u to sve, bilo bi reda u HNL-u a i u savezu.

Murta napisao:Ali mene posebno ljuti to što Mamića napadaju na krivim stvarima. Tako je jučer bilo i na Nu2. Napadaju ga zbog Štimčevog retardiranog projekta lige 16 i zbog posve uobičajenih situacija ga agencija zadrži prava na igrača, umjesto da se bave poveznicom agencije i kluba.

I pogledajte ovaj transkript. Dok sam gledao emisiju, činio mi se koliko toliko normalnim. Ali dok ovo čitam ja ne vjerujem koje se to stvari događaju:
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/ma ... nak-357442

btw. Štimac je odustao od HNS-a. :yeee:

Tipično za naše novinare. I kada ga isprovociraju, on im psuje sve po spisku, ovi ga tuže i dobiju neku lovu.
Ne kažem da je svetac, ali da bi novinari mogli biti (kako to da sada kažem...) profesionalniji, mogli bi svakako.

Heh, zanimljivo, Štimac je odustao, borio se prije godinu dana kao lav za mjesto predsjednika, a odjednom odustaje od kandidature ?!?

Hehe, pitanje zašto... ;)
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la anton 1983 » 19 pro 2011, 13:15

Neznam više što da kažem i što da mislim o ovom našem nogometnom ruglu. Sve je to nekako otišlo u bananu. Još na kraju ispada da je ovaj plasman Dinama u LP bio početak kraja za hrvatski nogomet i da je to u biti jako loše "postignuće". Gledajuči mamića jučer u Nu" nekak dobivam dojam da je on postao preumoran i da se lako more dogoditi da kaže ko vas jebe, neda mi se više i da jednostzavno otiđe. Koliko će to bolje biti za hrvatski nogomet ne znam ali smatram da to more biti samo lošije jer kad se sve dene na kup dođem do zaključka da se uvijek pokušava Dinamo spustiti na ajdukov nivo ili ti nivo HNL-a te da se neradi na tome da se klubovi približe Dinamo, a ja u tome nevidim napredak. Sad ne znam dal bi se tu opet trebalo pričati samo o mamiću ili svemu tome skupa. Kak god da ga okreneš sve je to nekakva rupa bez dna...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Titan » 19 pro 2011, 18:37

Ne znam šta "kake" mediji u Hrvatskoj. Da se nisu plasirali kukali bi 2-3 dana i prestali bi, ovako se plasirali i odigrali 1 dobru utakmicu iako su i tu izgubili ali stekli su iskustvo te lovu. Koga briga izgubiš li 1 ili 6 razlike kada te nije bilo tamo 10-tak godina. Uglavnom, ekonomski se svakako isplatilo i to je nažalost primarni cilj u današnjem fudbalu, tako da sam počeo uveliko da gledam košarku ima 2 godine.

Ako je Dinamo bio "nabijan" , kako bi tek Hajduk onda :roll:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja