anton 1983 napisao:Mamić se nadao da će sam Vaha dati otkaz, ali kad nije, onda ga je on malo pogurnuo.
Inaće žao mi je kaj vaha odlazi jer mi je nekako priraso srcu...

anton 1983 napisao:fali mi onaj lik hrkan! jel zna ko kaj je sa njim?

Murta napisao:Moje je mišljenje da bez obzira na rezultate, svaku kriminalnu radnju treba sankcionirati. Da bi sve ovo bilo uspješno moraju se zadovoljiti dva uvjeta:
1. da se te ljude makne protokolarno, a ne nekakvim pučevima i sl. stvarima
2. da se održi ovaj način rada u Dinamu jer niti jedan klub s ovih prostora u tako kratko vrijeme nije izbacio toliko reprezentativaca
Murta napisao:U HNS-u bih želio vidjeti Šimića kao predsjednika jer je ključno da ta osoba bude neukaljana, ali za DInamo ne znam. Možda Zajec jer je on u Grčkoj dobro radio kao sportski direktor.
Murta napisao:Ali mene posebno ljuti to što Mamića napadaju na krivim stvarima. Tako je jučer bilo i na Nu2. Napadaju ga zbog Štimčevog retardiranog projekta lige 16 i zbog posve uobičajenih situacija ga agencija zadrži prava na igrača, umjesto da se bave poveznicom agencije i kluba.
I pogledajte ovaj transkript. Dok sam gledao emisiju, činio mi se koliko toliko normalnim. Ali dok ovo čitam ja ne vjerujem koje se to stvari događaju:
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/ma ... nak-357442
btw. Štimac je odustao od HNS-a.

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju