btw. jel izjavio da mu je oduvijek bio san igrat za NYC

CroCHEF napisao:jos samo 23 igraca i imaju ekipu![]()
CroCHEF napisao:btw. jel izjavio da mu je oduvijek bio san igrat za NYC

anton 1983 napisao:Serbian champions FK Crvena zvezda have been excluded from the 2014/15 #UCL for breaching UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations:

TiLe napisao:anton 1983 napisao:Serbian champions FK Crvena zvezda have been excluded from the 2014/15 #UCL for breaching UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations:
Zašto City i PSG nisu kažnjeni izbacivanjem...a da, oni imaju para

panda napisao:Bitna je i razlika.
Shitty i PSG su kažnjeni zbog trošenja previše novaca, Zvezda je kažnjena jer nije isplaćivala plaće.

TiLe napisao:Daj molim te nemoj mi tih smiješnih objašnjenja![]()
Ako te naftaše zbilja želiš kazniti onda će to biti preko izbacivanja iz natjecanja, a ne preko nekih uvjetnih novčanih kazni.
Ali taj film se neće gledati jer jedino je bitno da je Platimijeva kasa puna.

panda napisao:Jesu li Shitty / PSG nekoga prevarili ? Ne

anton 1983 napisao:Normalno da će se drugačije gledati na bogate i siromašne. Kod ovog pitanja ja neam ništa protiv toga jer izbaciti cvezdu i City iz natjecanja nije isto. Mene sam mučikud idu pare od kazni. Kada bi se sa njima podigle nagrade u euro natjecanjima ja bi se zalagao da tak bude uvijek no nažalost tako nije...
Sve je ovo dvosjekli mač, jer kolko god ljudi srali protiv tih umjetnih klubova njihove pare u nogometu su neophodne i ti klubovi su imali veliki utjecaj u razvoju nogometa. Postigli su to da se veće pare u nogometu okreću. Čak i ta stvar ima svoje pluseve i minuse...Budimo iskreni i kažimo da bi i mi htjeli jedan takav klub u BUNDESLIGI...
Miki napisao:
Ti si upravo sada iznio Platinijev nacin razmisljanja. Ako vec primjenjujes FFP, neka pred sudom svi budu ravnopravni kao sto bi i trebalo biti da je sve regularno, ali posto nije, jbg. Sama FIFA treba sebe da suspenduje zbog dodjeljivanja SP Kataru.
Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost