Ostale nogometne lige

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Ostale nogometne lige

PostPostao/la CroCHEF » 03 lip 2014, 16:27

jos samo 23 igraca i imaju ekipu :hehe:

btw. jel izjavio da mu je oduvijek bio san igrat za NYC
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la panda » 03 lip 2014, 17:04

CroCHEF napisao:jos samo 23 igraca i imaju ekipu :hehe:

Imaju još 8 mjeseci da to riješe, ne bu tu bilo frke, pogotovo dok arapi rastvore kesu za plaće :D

CroCHEF napisao:btw. jel izjavio da mu je oduvijek bio san igrat za NYC

Mislim da nije. Rekao je samo da mu je čast igrati tamo i dizati popularnost sporta
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 06 lip 2014, 20:37

Serbian champions FK Crvena zvezda have been excluded from the 2014/15 ‪#‎UCL‬ for breaching UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations:

Miki poludi! :lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 06 lip 2014, 20:41

Baš sam i ja mislio staviti.

Koja lakrdija jebote :lol:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la melodyne » 06 lip 2014, 22:45

Dzabe im titula. :biggrin:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 06 lip 2014, 22:51

anton 1983 napisao:Serbian champions FK Crvena zvezda have been excluded from the 2014/15 ‪#‎UCL‬ for breaching UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations:

Zašto City i PSG nisu kažnjeni izbacivanjem...a da, oni imaju para :lol:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 06 lip 2014, 22:54

Bitna je i razlika.

Shitty i PSG su kažnjeni zbog trošenja previše novaca, Zvezda je kažnjena jer nije isplaćivala plaće.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la melodyne » 06 lip 2014, 22:59

TiLe napisao:
anton 1983 napisao:Serbian champions FK Crvena zvezda have been excluded from the 2014/15 ‪#‎UCL‬ for breaching UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations:

Zašto City i PSG nisu kažnjeni izbacivanjem...a da, oni imaju para :lol:

UEFA izbacuje istocno evropske klubove jer nema neke koristi on njih a nece PSG i City jer on njih imaju neke koristi ;)
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 06 lip 2014, 23:01

panda napisao:Bitna je i razlika.

Shitty i PSG su kažnjeni zbog trošenja previše novaca, Zvezda je kažnjena jer nije isplaćivala plaće.

Daj molim te nemoj mi tih smiješnih objašnjenja :lol:
Ako te naftaše zbilja želiš kazniti onda će to biti preko izbacivanja iz natjecanja, a ne preko nekih uvjetnih novčanih kazni.
Ali taj film se neće gledati jer jedino je bitno da je Platimijeva kasa puna.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 06 lip 2014, 23:07

TiLe napisao:Daj molim te nemoj mi tih smiješnih objašnjenja :lol:
Ako te naftaše zbilja želiš kazniti onda će to biti preko izbacivanja iz natjecanja, a ne preko nekih uvjetnih novčanih kazni.
Ali taj film se neće gledati jer jedino je bitno da je Platimijeva kasa puna.

Daj molim te nemoj niti ti sad početi sa sranjima da se uvijek roka po malima, a po velikima ništa.
City / PSG su prekršili pravila, istina, ali u usporedbi sa "načinom" kršenja pravila od strane Zvezde, to je pičkin dim.

Jesu li Shitty / PSG nekoga prevarili ? Ne
Zvezda je.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 06 lip 2014, 23:18

panda napisao:Jesu li Shitty / PSG nekoga prevarili ? Ne

Prevarili su famozni FFP koji se (kao što sam odmah i pretpostavljao) pokazao totalnom lakrdijom.
Uveden je iz razloga da se puni UEFA-ina blagajna, a ne da se uvodi red u financijsko poslovanje klubova.
Malene će se izbacivati, veliki će plaćati kazne koje ih pogađaju kao i mene kupovanje kutije cigara, i svi sretni i zadovoljni.
Živio revolucionar Platini :D
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 07 lip 2014, 07:03

Panda, ne pravi se naivan. Koliko znam, vecina najjacih evropskih klubova posluje u minusu i trose vise nego sto zarade, pogotovo ovi instant klubovi (City, PSG, Chelsea), sto se direktno kosi sa pravilima FFP-a, ali naravno da ce se razliciti arsini primjenjivati na najjace i one slabije klubove. Tako je uvijek bilo i bice.

Najjaci klubovi nikada nece osjetiti pravu kaznu koju zasluzuju, jer PlatiMi to nece dozvoliti. Pravila vaze samo za slabije. Da se razumijemo, Zvezda je zasluzila izbacivanje, jer je vec oko 3 godine na tapetu UEFE zbog iste stvari koju nije rijesila. Ranije su to nekako uspijevali da srede, a sada je sve doslo na naplatu. Sjeti se da su Barsi prvo zabranili transfere igraca zbog malverzacija sa Nejmarovim transferom, pa to kasnije ponistili. WTF? A ove kazne za City i PSG ce ih pogoditi kao da tebi uzmu 50 centi. I dalje ce biti izbacivani Metalurzi, Malage, Zvezde, itd., ali Reali, Barselone, Celziji, itd. nikada, a mozda ni tada.

Melo, vidim da ti je drago zbog ovakvog epiloga. Ne demantuj me, jer bi sam sebe lagao. I ne raduj se prerano posto je i FSS pod istragom zbog odobravanja evropske licence Zvezdi. Ako se dokaze da su krivi, vrlo vjerovatno ce svi srpski klubovi biti suspendovani iz evropskih takmicenja na godinu dana.
Zadnja izmjena: Miki; 07 lip 2014, 07:17; ukupno mijenjano 2 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 07 lip 2014, 07:16

Normalno da će se drugačije gledati na bogate i siromašne. Kod ovog pitanja ja neam ništa protiv toga jer izbaciti cvezdu i City iz natjecanja nije isto. Mene sam mučikud idu pare od kazni. Kada bi se sa njima podigle nagrade u euro natjecanjima ja bi se zalagao da tak bude uvijek no nažalost tako nije...

Sve je ovo dvosjekli mač, jer kolko god ljudi srali protiv tih umjetnih klubova njihove pare u nogometu su neophodne i ti klubovi su imali veliki utjecaj u razvoju nogometa. Postigli su to da se veće pare u nogometu okreću. Čak i ta stvar ima svoje pluseve i minuse...Budimo iskreni i kažimo da bi i mi htjeli jedan takav klub u BUNDESLIGI...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 07 lip 2014, 07:21

anton 1983 napisao:Normalno da će se drugačije gledati na bogate i siromašne. Kod ovog pitanja ja neam ništa protiv toga jer izbaciti cvezdu i City iz natjecanja nije isto. Mene sam mučikud idu pare od kazni. Kada bi se sa njima podigle nagrade u euro natjecanjima ja bi se zalagao da tak bude uvijek no nažalost tako nije...

Sve je ovo dvosjekli mač, jer kolko god ljudi srali protiv tih umjetnih klubova njihove pare u nogometu su neophodne i ti klubovi su imali veliki utjecaj u razvoju nogometa. Postigli su to da se veće pare u nogometu okreću. Čak i ta stvar ima svoje pluseve i minuse...Budimo iskreni i kažimo da bi i mi htjeli jedan takav klub u BUNDESLIGI...

Ti si upravo sada iznio Platinijev nacin razmisljanja. Ako vec primjenjujes FFP, neka pred sudom svi budu ravnopravni kao sto bi i trebalo biti da je sve regularno, ali posto nije, jbg. Sama FIFA treba sebe da suspenduje zbog dodjeljivanja SP Kataru.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 07 lip 2014, 07:25

Miki napisao:
Ti si upravo sada iznio Platinijev nacin razmisljanja. Ako vec primjenjujes FFP, neka pred sudom svi budu ravnopravni kao sto bi i trebalo biti da je sve regularno, ali posto nije, jbg. Sama FIFA treba sebe da suspenduje zbog dodjeljivanja SP Kataru.

Koga BK ćiji stav sam ja iznio :lol: Poanta je ako imaš para biti ćeš kažnjen sa parama, a ako nemaš onda će biti drugačija kazna. Kaj da i Zvezdu proglase krivom kad im nemreju to naplatiti.

Ako trošiš previše kazna kakvu su City i PSG dobili je za mene OK i poštena jer se uvijek more nekak ta lova koja "nelegalno" uđe u klub opravdati, no čim ti neš ne plačaš treba te ugasit!

Evo kaj sad Genoi napravit koja nije još Rafinhu Schalkeu isplatila i Vrsaljka Dinamu?
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja