Bayer Leverkusen

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Bayer Leverkusen

PostPostao/la Red passion » 19 ruj 2011, 11:20

anton 1983 napisao:Vidal se nije kvalitetno zamijenio, a obrana je slabija nego prošle sezone i to je to.

:bravo: To je gotovo pa i dosta spomenuti zašto im se ne može vjerovati i očekivati velike stvari. No opet "šta bi bilo kad bi bilo" i da mi Juppa nismo doveli, a on odlučio potpisati ugovor sa Leverkusenom. Vidal bi vjerovatno igrao ove sezone u Bayeru, a uprava bi morala odobriti daljnja sredstva Heynckesu da pojača zadnju liniju kluba, a možda i ofenzivni dio ekipe(krilo, napadač). Bez toga sumnjam da bi se Jupp zadovoljio ostankom u Leverkusenu.
Kako ih je on razvio, digao visoko i uveo u CL nakon 6 godina i ostavio u ovakvom stanju, ispada kao da su se zadovoljili Schürrleom i Toprakom, a Vidala odlučili nadomjestiti Ballackom, Rolfesom i Larsom Benderom. To ipak nije dovoljno, ako se uzme da Ballackovo vrijeme je prošlo, a Vidal je igrao glavnu ulogu u sredini u ofenzivnom i defenzivnom dijelu igre, Rolfes dosta vremena proveo out... Stali su na kočnicu, a morali su i dalje pojačavati klub za tako veliko natjecanje i ostanak na vrhu tablice zbog minimalno 15-20 milijuna razloga u jednoj jeseni što se može naći(CL). Oni to, nisu! :no:
Očito misle da je dovoljno kozmetički se pojačati, a ostati bez figura kao što je Vidal i Heynckes, koji je svojim znanjem i kvalitetom taj klub zbilja gurao dosta visoko i izvlačio puno iz igrača, ni ja do prije god. dana nisam mogao očekivati.

Mogli bi oni opet u EL, no to će biti najbolja šamarčina upravi kluba što su očito, neambiciozni. Zbog toga će i ostati Neverkusen.

Što se tiče Dutta, ja sam odmah bio siguran da on ne može raditi ono što je Jupp mogao, a to odmah znači 2-3 mjesta niže na tablici. Moglo bi biti i više... :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 19 ruj 2011, 11:26

@FCB_general: ma Ballacka jebe Dutt, izvede ga protiv chelsea, a ovaj bio do tad najbolji igrač i kako čovjek da onda maksimum pruži. A to što nisu ništa kako treba kupili to je posebna priča, toliko puta ovde ispričana, najgore su poslovali na transfer tržištu pogotovo kad se pogleda kakva sredstva imaju za poslovanje
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 19 ruj 2011, 11:48

Jasno, to si istaknuo i nakon utakmice. ;) Primjetilo se u njihovoj igri. Puno krivih i glupih poteza i grešaka... Ne može se tako očekivati nešto veliko. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 11 lis 2011, 07:52

Problemi i drastike za Kusen. R. Augusto morat će se podvrgnuti nekoj operaciji i izbivati će jako dugo sa terena...Ove godine čitamo samo loše vijesti vezano uz taj klub! Još se počeli ŠPEkulirati u medijima da Derdiyoka traže klubovi i da su spremni dati oko 8 milja da ga otkupe na zimu. NE bi se čudio da ga prodaju...Ali takav Kusen, pa to će postati opči jad od kluba!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 11 lis 2011, 20:15

anton 1983 napisao:Problemi i drastike za Kusen. R. Augusto morat će se podvrgnuti nekoj operaciji i izbivati će jako dugo sa terena...Ove godine čitamo samo loše vijesti vezano uz taj klub! Još se počeli ŠPEkulirati u medijima da Derdiyoka traže klubovi i da su spremni dati oko 8 milja da ga otkupe na zimu. NE bi se čudio da ga prodaju...Ali takav Kusen, pa to će postati opči jad od kluba!

To se i nagovještavalo od samog početka ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 18 lis 2011, 10:41

Znam da od vas niko ne vodi računa o tome ovdje, no zato sam ja tu!

nakon ove sezone Leverkusenu bi se mogao dogoditi strašan pad zbog odlaska nekolicine ŠPEK igrača. Nisu sad ta svi toliko bitni, no nekad su predstavljali jako bitne karike u KUSENU i teško bu se to sve sam tako nadomjestilo.

Adler - on more na kraju sezone napustiti klub besplatno! Znate i samo ko je bio ADLER! A Leno im je zamjena. Ok mlad i talentiran golman ali di je on od one razine na kojoj je bio adler. To je po meni strašan pad u kvaliteti po tom pitanju, a moguće to je jedan od razloga zakaj je Kusenova obrana ove sezone loša.

Ballack - ok, nemojte na mene sad mam skočiti, al on je ipak jedno ime koje Kusenu znači mnogo po pitanju "reputacije". On bu najvjerojatnije napustio klub, a sami morete pogađati kakav igrač će doći da zauzme njegovo mjesto. Od ballacka se puno oćekivalo, no isto tako ja od igrača koji će doči na njegovo mjesto, neću oćekivati tolko jer bu to najvjerojatnije bilo neko govno.

Barnetta - nekada nezamjenjiv, danas ozlijeđen, al opet kad ti takav igrač ode FREE, a vrijedio je ziher nekih 8-10 miljona eura moraš se primiti za glavu, kad ti ga zamjeni neki Djapka il tak neki kurac...

R.Augusto - on more napustiti klub za Cekija, ko že to zamijeniti? Bilo bi morti idealno da se za te pare hapi Diego i da mu se da ballackova plaća, no da li vi vidite ikakvu realnost kod takvog transfera?

Derdiyok - iako je zamjena on je ŠPEK zamjena i ŠPEKULIRA se da bi mogao napustiti klub za 8 miljona eur ai to već na zimu.

Znači za tih 5 igrača Kusen bi mogao uzeti 18 miljona eura. Jel vjerujete da bi oni mogli uložiti toliko da im kvaliteta ekipe ostane ista ili nedaj Bože da postane bolja? Ja ne, ja ponovo očekuje stagnaciju korz neko vrijeme.

Da se mene pita ja bi prodo i Kiesslinga i Derdiyoka i dofuro Cissea i to bi već bio pomak na bolje, no to sam samo ja...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 22 lis 2011, 23:56

Da li će uspjeh sa Lp prenijet Leverkusen na bundesligu i to u važnom susretu protiv Schalkea?? To stoji da se vidi, ali jedno je jasno a to je da je Ballack za njih ponovo postao jako bitan. Odlično je odigrao protiv Valencije, a već uprava razmišlja i da mu ugovor produži. I Dutt je konačno skontao šta u Ballacku ima...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 23 lis 2011, 11:41

effe__sa napisao:Da li će uspjeh sa Lp prenijet Leverkusen na bundesligu i to u važnom susretu protiv Schalkea?? To stoji da se vidi, ali jedno je jasno a to je da je Ballack za njih ponovo postao jako bitan. Odlično je odigrao protiv Valencije, a već uprava razmišlja i da mu ugovor produži. I Dutt je konačno skontao šta u Ballacku ima...

Točno. :good:

Dutt trenutno još nije opravdao svoj angažman u Leverkusenu, a za to se može pripisati njegova mladost i neiskustvo vođenja jačih klubova, loš odnos prema zadnjem prijelaznom roku, a vjerovatno i prosudbe kvalitete unutar kadra. Leverkusen ako uhvati 4. mjesto, bit će odlična stvar. No Dutt bi se onda nakon ove sezone morao iskazati tijekom ljetne stanke na tržištu i slaganja momčadi i igre u sezoni 2012/13.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 lis 2011, 11:52

mene sam jebe kaj oću Kusen i Schalke vidjeti u Lp slijedeće sezone pa onda ne znam koga da support u ovoj tekmi! :D Makar morti mi je nekak bitnije da Schalke nutra uleti, al opet na štetu Kusena koji ovak dobro igra u LP zasad ove godine? N eznam baš...najbolše X i ko ih jebe i to sa pregršt golova tak da imamo dobru uvertiru za našu tekam!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 23 lis 2011, 13:16

anton 1983 napisao:mene sam jebe kaj oću Kusen i Schalke vidjeti u Lp slijedeće sezone pa onda ne znam koga da support u ovoj tekmi! :D Makar morti mi je nekak bitnije da Schalke nutra uleti, al opet na štetu Kusena koji ovak dobro igra u LP zasad ove godine? N eznam baš...najbolše X i ko ih jebe i to sa pregršt golova tak da imamo dobru uvertiru za našu tekam!

Ja sam za kusen da se približi sa 17 bodova il remi al da bude jebena tekma...i ja sam da ta 2 kluba idu u lp s nama i žutim papcima :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 23 lis 2011, 16:27

Kusen slabo,nepovezano bez želje...svi smo tvrdili da je u stoperu problem i evo sad igra friedrich opet i bolji je u svakom slučaju al ja mislim da su njima ipak sad 2 glavna problema 1.napadač trpač(svi najjači klubovi u ligi ga imaju) i umjesto bendera da igra neki tehnički jači igrač jer su tu puno izgubili odlaskom vidala i on ga nemože mjenjat!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 29 lis 2011, 12:38

Kusen se je ščipso jučer al neka uhvatili sa 17 bodova priključak vrhu :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 05 stu 2011, 23:12

šta mislite koliko će još Dutt izdržat na klupi Leverkusena???Možda čovjeku treba dati i vremena , ali Leverkusen počinje zaostajat za vrhom sve više.Ekipa je nesigurna, nakon što su protiv Valencije u Lp prosuli bodove iako su dugo kontrolisali igru, sad su prosuli na nevjerovatan način vodstvo od 2:0 i naravno opet prosuta 2 boda...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 05 stu 2011, 23:31

Bitno da je Tante Käthe produžila/o ugovor, za ostalo manje bitno.
Ma imaju oni strpljenja (pored para) i ne mislim još da se ovom Hindusu drma fotelja. :mrgreen:

Ali već nakon eliminacije iz Lp....
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la cruz » 06 stu 2011, 13:39

gledo sam tekmu jučer, i ispočetka sam mislio da će ih Kusen nabušiti momački..
međutim, onakav pad u igri.. :doh:

HSV nema ama baš nikakve igre, vezni red im je kritičan u pičku materinu, preskaču ga dugim loptama i divljom igrom, polukontrama i stalno gube posjed, imat će Fink još dosta posla!

Leverkusen je momčad koja ima potencijal da bude uz bok Bayernu, ali uz onakve oscilacije i nesigurnost u obrani, meni ih je žao, jer simpatiziram taj klub i mislim da bi uz boljeg trenera bili puno bolji

imaju top krila, dobar napad i solidnu vezu (koja je ipak možda malo prespora...), ali nikako to "ukomponirati" sa igrom prema nazad..

poprave li obranu, idu u LP slijedeću sezonu!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi