anton 1983 napisao:Vidal se nije kvalitetno zamijenio, a obrana je slabija nego prošle sezone i to je to.
Kako ih je on razvio, digao visoko i uveo u CL nakon 6 godina i ostavio u ovakvom stanju, ispada kao da su se zadovoljili Schürrleom i Toprakom, a Vidala odlučili nadomjestiti Ballackom, Rolfesom i Larsom Benderom. To ipak nije dovoljno, ako se uzme da Ballackovo vrijeme je prošlo, a Vidal je igrao glavnu ulogu u sredini u ofenzivnom i defenzivnom dijelu igre, Rolfes dosta vremena proveo out... Stali su na kočnicu, a morali su i dalje pojačavati klub za tako veliko natjecanje i ostanak na vrhu tablice zbog minimalno 15-20 milijuna razloga u jednoj jeseni što se može naći(CL). Oni to, nisu!
Očito misle da je dovoljno kozmetički se pojačati, a ostati bez figura kao što je Vidal i Heynckes, koji je svojim znanjem i kvalitetom taj klub zbilja gurao dosta visoko i izvlačio puno iz igrača, ni ja do prije god. dana nisam mogao očekivati.
Mogli bi oni opet u EL, no to će biti najbolja šamarčina upravi kluba što su očito, neambiciozni. Zbog toga će i ostati Neverkusen.
Što se tiče Dutta, ja sam odmah bio siguran da on ne može raditi ono što je Jupp mogao, a to odmah znači 2-3 mjesta niže na tablici. Moglo bi biti i više...
width="960"