Bayer Leverkusen

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Bayer Leverkusen

PostPostao/la Red passion » 01 pro 2011, 12:29

anton 1983 napisao:Ja niti nisam znao da je adler poput Robbena i takvih igrača. Ja se niti nemrem sjetit nekog golmana a da je bio podložan ozlijedama te da su mu iste sjebale karijeru. Kod Adlera su mu ozlijede sjebale transfer u Bayern, izgubio je status u repki, pričati o World class golmanu je bespredmetno. U biti meni je teško za shvatiti da je on tak propo i da se svi miću od njega kao od kuge jer se on vrednovo kao 20 milja vratar koji more braniti di oće. Kad se sjetim da smo jebali mater Kusenu što bi ih mogo napustiti free, a brijem da nas sad zaboli kita zbog toga

Da, baš to.

Stvarno, on je nešto neviđeno kad su golmani u pitanju. Toliko ozljeda, a još tako mlad(25 god.)... Pa zbilja nema sreće, a gledaš ga na ovim našim komercijalnim TV kako reklamira Monte s bratom. To je sigurno snimljeno prije ovih ozljeda kad je još bio faca i pol u Njemačkoj. :)

Od igrača s klauzulom od 24 mil. eura za United do igrača da ga niti Ferguson, a niti jedan bundesligaš trenutno nije spreman uzeti pod svoje okrilje. U suprotnome, već sada bi masa klubova pregovarala s njime, što iz Njemačke njih 3-4, što iz Europe.

Kad pogledaš, Neuer je sa SP-om otišao u zvijezde i odigrao fenomenalnu prošlu sezonu, a zapravo je trebao Adler tim putem otići kad je imenovan jedinicom Elfa. Ozljede sve porušile i dovele do ovoga. Zbilja nezapamćeno kad su u pitanju vratari.

anton 1983 napisao:A što se tiće novog kluba, e to je dvosjekli mač, jer novi klub definitivno kupuje mačka u vreći koji može biti golman svjetske klase, pa si ti misli! Problem kod kupovine i prodaje golmana što ti to jako može naštetit timu ako ti se obrana na tvog golmana navikla. Npr morti zbog godina nebi bilo loše da si BvB uzme Adlera ali dati Weidenfellera i ići tako prčkat po tome može dovesti do jedne velike katastrofe..Što se tiće budućue stanice adlera, uopće nisam ziher da će ona biti u Njemačkoj, već nekako pretendiram EPL. Brijem da ga se tamo još uvijek više cijeni zbog "stare slave" i da će si tamo klubovi razmišljati na način, jebote za 0kn i tak siću od plaće, mi sebi moremo dopelati ovakvog ŠPEK golmana!!! HIER DAMIT!!!! I tak će i bit! ne bi se niti čudio da to bude klub poput Tottenhama ili Arsenala

To stoji. No kad pogledaš Englesku, jedino mu ostaje Tottenham, Aston Villa, Everton i takvi klubovi. United, City, Liverpool, Chelsea imaju svoje provjerene golmane.
City ima veliku englesku nadu Hearta koji fantastično brani u CL, a što se tiče Arsenala, oni imaju mladog Szczesnyja i preočito je kako će Wenger njega gurati da se razvija i bude mu dugoročno rješenje. Italija mu nikako ne leži jer Talijani preferiraju isključivo svoje vratare, a ni njima u ligi ne manjka kvalitete kao ni u BL.

Dortmund bi bio najbolja opcija, no teško je uopće očekivati kako će se oni svojeg čobana Weidenfellera odreći. :)

Navijao sam za Adlera da bude novi Kahn, ali ispalo je da trenutno ne može biti ni Lehmann. :roll:

S njime će biti zanimljivo ovog ljeta vidjeti gdje će nastaviti karijeru. Sjebao ga De Gea jako, a dao bi 100% više od tog Španjolca da ga je Ferguson uzeo. Mnogi fanovi Uniteda su stavljali Adlera na 1. mjesto i čak sada misle da je on bolje rješenje.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 01 pro 2011, 12:45

Što se tiče ostatka kadra, trebali bi još jednog obrambenog dovesti, ili stopera ili beka. U veznom redu jednog kvalitetnog kreativca i jedno jako dobro krilo, a naprijed još jednog napadača uz Schürrlea i Derdyoka.

Ta ekipa da potroši 35-40 mil. eura na pojačanja, mogla bi redovito igrati CL, a samo tu uberu 20 mil. € za skupinu plus prolaz gdje odmah raste. Može se to riješiti, samo treba malo i rizikovati.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 01 pro 2011, 13:05

FCB_general napisao:Što se tiče ostatka kadra, trebali bi još jednog obrambenog dovesti, ili stopera ili beka. U veznom redu jednog kvalitetnog kreativca i jedno jako dobro krilo, a naprijed još jednog napadača uz Schürrlea i Derdyoka.

Ta ekipa da potroši 35-40 mil. eura na pojačanja, mogla bi redovito igrati CL, a samo tu uberu 20 mil. € za skupinu plus prolaz gdje odmah raste. Može se to riješiti, samo treba malo i rizikovati.

Malo ipak trebaš stat na bremzu :mrgreen: 35-40 milja, mislim da to nebudemo tako skoro vidli od ovog kluba. Ma kaj uskoro , NIKAD. Da i ne znam koga sve da prodaju, nebi vjerovao u to da je Kusen spreman potrošiti takvu sumu novaca. Jebiga Kusen će uvijek biti klub kojem će faliti nešto i tak buju morali preživljavati. Sada im definitivno fali jedan igrač tipa Vidal i mislim da bi se na takvog igrača trebali skoncentrirati slijedeće ljeto. No problem je što takvih igrača baš i nema. Što se tiće ulaganja u obranu isto tako jako teško...Oni su sad potrošili oko 15 miljona eura a da se po nekom mom sudu nisu makli sa mjesta. bilo bi dobro kada bi oni išli primjeniti onu formulu, prodaj lošijeg za manje para i kupi bolje za više. Npr sterati Kadleca i reinartza, dobiti pare za njih i onda na tu sumu dodati nekih 7 miljona eura da bi se dovela dva bolja igrača. No kako mi svi znamo politiku Kusena to nebu išlo tak i opet će imati neki kadar koji može dosta ali kad zagusti popusti... jedina šansa je da se možda dođe daleko u LP uz povoljan ždrijeb pa da se ponovo ufati Lp te da se u Kusenu kolko toliko popizdi.

Po meni kusen bi trebao prodati reinartza i tražiti boljeg, prodati kadleca i tražiti boljeg, nabaviti zamjenu za ballacka koji može igrati uz rolfesa ili bendera te prodati Kiesslinga i tražiti bolje...No ak dobro pogledate previše je odlazaka Njemaca a novih sa tim boljim kvalitetama na tim pozicijama baš i nema na radaru...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 01 pro 2011, 20:44

Ma znam, ali nikad od njih kluba u europskim okvirima. Zato je su takvi kakvi jesu i tu gdje jesu.

Jedino mi nisi jasan kad kažeš kako nema takvih igrača na tržištu... Ispada da na cijelom planetu ne postoji niti jedan igrač koji bi mogao pojačati klub i da izgleda kako danas jako malo likova zna igrati nogomet spram prije 10-12 godina. :mrgreen:

anton 1983 napisao: No kako mi svi znamo politiku Kusena to nebu išlo tak i opet će imati neki kadar koji može dosta ali kad zagusti popusti... jedina šansa je da se možda dođe daleko u LP uz povoljan ždrijeb pa da se ponovo ufati Lp te da se u Kusenu kolko toliko popizdi.

Onda i nemaju nikakva očekivanja i ambicije, to je na kraju najžalosnije što se zavaravaju iz sezone u sezonu. :) Između njih i jednog Hoffenheima je razlika u nijansama. Hopp je doveo svoje rodno mjesto u 1. ligu i sad je ostavio struci i treneru da se snalaze i drže u 1. ligi, dok Bayer samo formira i proslijeđuje igrače, a na trenutke se zanese da nešto može, a iduće već ostaje bez Europe. :)

anton 1983 napisao:Po meni kusen bi trebao prodati reinartza i tražiti boljeg, prodati kadleca i tražiti boljeg, nabaviti zamjenu za ballacka koji može igrati uz rolfesa ili bendera te prodati Kiesslinga i tražiti bolje...No ak dobro pogledate previše je odlazaka Njemaca a novih sa tim boljim kvalitetama na tim pozicijama baš i nema na radaru...

Da, to je to. Iako bi bilo dosta uzeti iste takve kvalitete, ali problem je što se u dosta slučajeva uzimaju slabiji od prodanih.

Ipak ih neće ni biti s obzirom na sitniš koji klubovi imaju u svojim džepovima. Sve se vrti oko love u nogometu, a 80% Bundeslige je zaglavilo u predbosmanovskom periodu ili što bi u krajnju ruku rekao, sve do 2002. Svake sezone izbacivati velike talente je nemoguće.

Na kraju, Bayer samo može biti nekakav pijun za ligaške koeficijente i tržnica s igračima. Jebiga. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 01 pro 2011, 21:57

FCB_general napisao:Na kraju, Bayer samo može biti nekakav pijun za ligaške koeficijente i tržnica s igračima. Jebiga. :mrgreen:

Sudbina, sa kojom su (izgleda) svi zadovoljni. :lol:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 02 pro 2011, 10:21

Mislio sam generale na to da nema takvih kvalitetnih švaba za te pozicije. Čim je tu bio Schurrle oni su si ga hapili, a za ove druge pozicije baš se i nema kaj hapiti, a i ak bolje razmisliš večina kvalitetnih igrača koji njima trebaju su jednostavno preskupi. Jebiga treba ić ponovo u JA i skrumpat se. No problem kod JA igrač aje vrijeme koje im treba da se razviju a kad se razviju postanu ko Vidal i okrenu KUSENU leđa. Htio sam reć da oni niti nemaju mogučnosti da dopeljaju nekog igrača koji ima kvalitete jednog Vidala sad. opet tu se nameće jedan Salihović kojeg se gura kao i Cissea u dosta klubova, no je li on dovoljno dobar da popuni mjesto u veznom redu o kojem mi pričamo?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 03 pro 2011, 00:24

A vidjet ćemo... Čini mi se kako sam prognozirao Bayeru ove sezone 5-6. poziciju i tek EL. Znaju kroz par godina složiti super momčad kao tamo od 2007. do 2011., no treba to skočiti na višu razinu i zadržavati se u vrhu, a oni to jednostavno ne mogu jer nemaju sredstava. S Vidalom su se gadno zajebali, a mogli su dobiti od nas barem 14 mil. €, a na kraju su ga prodali Juventusu za 10.5 mil., jebiga... Svaki milijun je važan, no eto Völler i Holzhauser su odlučili drugačije. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 03 pro 2011, 09:13

Mislim ja da je Vidal imao neku sjebanu klauzulu ;)

Inaće jučer su kvalitetno poništili Hoffenheima. Bio sam spreman dati ruku u vatru na pobjedu Kusena, ali sam se zajebo i nisam otišo u kladu po novac. :mrgreen: Da ga jebeš ta tekma jučer nije mogla drugačije završiti. Bilo mi je baš drgao, iako ja uvijek preferiram Njemce, to što je Derdiyok zabio gol, a ne Kiessling. Kiessling je odigrao dobrz tekmu ali kao druga špica i imo je asistenciju za drugi gol Sama, taka da se za ovu tekmu po njemu nemre pluvat.

Ide Kusen polagano prema gore 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 17 pro 2011, 17:52

Umjesto da se priključe za borbu u lp njih doma nakanta jedan od slabijih klubova u lizi....jedan je kusen :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 18 pro 2011, 20:20

A Voller je ozbiljno zaprijetio jučer nakon utakmice da će se ozbiljno porazgovarat o situaciji tokom priprema u zimskoj pauzi. On je rekao kako je evidentno da nešto ne štima u ekipi....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 18 pro 2011, 22:41

Ako je netko gledao Bundesliga Pur danas, onda je mogao čuti da je komentator jasno rekao ono što svi mi na forumu već mjesecima pišemo, da Kusen nema kvalitetu u napadu.
Sigurno će biti zanimljivo vidjeti kako će Voller reagirati na ovakvu polusezonu, ali ja predviđam burnu zimu za Bayer. Ne znam hoće li to biti na igračkom ili trenerskom planu, ali siguran sam da ova zima neće biti nimalo idilična poput one prošle. ;)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 19 pro 2011, 12:37

Sve mi se čini da se neće ništa promijeniti i kako će Dutt nastaviti s ovom ekipom koju ima do kraja sezone. Eventualno ako nekog budu prodali i to je to. Posebna sorta su oni. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 pro 2011, 12:50

N akraju kusen će u Europi napraviti ono što je dobro za BUNDESLIGU u Europi, tj napravio je, ali će sve ostalo bojim se zasrati. Ne znam oni nikako da se konsolidiraju i da odigraju dve sezone zaredom kak spada. Jedna je stvar da recimo oni gube bodove tam di ih treba gubiti. Mislim da im onda niko niti nebi toliko srao pa taman da su na ovoj poziciji di jesu, ali kad ovak opet zgubiš OD NIGDJE 0:3 od "nekog tamo Nurnberga" onda znaš da sa momčadi neš neštima...Kusen nije toliko trul da gubi takve tekme. Sad kad su to izgubili nemrem reć da su ispred Bremena da ga jebeš. JEdini razlog zaš ja još uvijek smatram da bi bilo bolje da Kusen slijedeće godine ide u LP su možda pare koje imaju na raspolaganju. No pitanje je dal buju oni uopće uspjeli složiti toliko bolju momčad nego kaj bi uspio složiti Bremen da uđe u LP.

A i ono kaj je najbolje kaj bi Bremen možda sa trenutačnom 20-tom pozicijom na tablici koeficijenata slijedeće sezone možda ili najvjerojatnije bio u drugom jakosnom potu u Lp dok bi Kusen najvjerojatnije sa svojim 31. mjestom bio u trećoj jakosnoj skupini...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 19 pro 2011, 14:32

Bolje neka ide werder da ga jebeš iako su oba kluba u kurcu...kusen treba jedan bolji napadač umjesto prosječnog kisslinga koj nemre više ni babi zabit!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 26 pro 2011, 12:45

Evo sad se spominje (spekulira) kako bi se Dimitar mogao vratiti na Bay-Arenu.
Ja bih pozdravio Berbin dolazak.
Lizarazu
Bixente

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi