anton 1983 napisao:Ja niti nisam znao da je adler poput Robbena i takvih igrača. Ja se niti nemrem sjetit nekog golmana a da je bio podložan ozlijedama te da su mu iste sjebale karijeru. Kod Adlera su mu ozlijede sjebale transfer u Bayern, izgubio je status u repki, pričati o World class golmanu je bespredmetno. U biti meni je teško za shvatiti da je on tak propo i da se svi miću od njega kao od kuge jer se on vrednovo kao 20 milja vratar koji more braniti di oće. Kad se sjetim da smo jebali mater Kusenu što bi ih mogo napustiti free, a brijem da nas sad zaboli kita zbog toga
Da, baš to.
Stvarno, on je nešto neviđeno kad su golmani u pitanju. Toliko ozljeda, a još tako mlad(25 god.)... Pa zbilja nema sreće, a gledaš ga na ovim našim komercijalnim TV kako reklamira Monte s bratom. To je sigurno snimljeno prije ovih ozljeda kad je još bio faca i pol u Njemačkoj.
Od igrača s klauzulom od 24 mil. eura za United do igrača da ga niti Ferguson, a niti jedan bundesligaš trenutno nije spreman uzeti pod svoje okrilje. U suprotnome, već sada bi masa klubova pregovarala s njime, što iz Njemačke njih 3-4, što iz Europe.
Kad pogledaš, Neuer je sa SP-om otišao u zvijezde i odigrao fenomenalnu prošlu sezonu, a zapravo je trebao Adler tim putem otići kad je imenovan jedinicom Elfa. Ozljede sve porušile i dovele do ovoga. Zbilja nezapamćeno kad su u pitanju vratari.
anton 1983 napisao:A što se tiće novog kluba, e to je dvosjekli mač, jer novi klub definitivno kupuje mačka u vreći koji može biti golman svjetske klase, pa si ti misli! Problem kod kupovine i prodaje golmana što ti to jako može naštetit timu ako ti se obrana na tvog golmana navikla. Npr morti zbog godina nebi bilo loše da si BvB uzme Adlera ali dati Weidenfellera i ići tako prčkat po tome može dovesti do jedne velike katastrofe..Što se tiće budućue stanice adlera, uopće nisam ziher da će ona biti u Njemačkoj, već nekako pretendiram EPL. Brijem da ga se tamo još uvijek više cijeni zbog "stare slave" i da će si tamo klubovi razmišljati na način, jebote za 0kn i tak siću od plaće, mi sebi moremo dopelati ovakvog ŠPEK golmana!!! HIER DAMIT!!!! I tak će i bit! ne bi se niti čudio da to bude klub poput Tottenhama ili Arsenala
To stoji. No kad pogledaš Englesku, jedino mu ostaje Tottenham, Aston Villa, Everton i takvi klubovi. United, City, Liverpool, Chelsea imaju svoje provjerene golmane.
City ima veliku englesku nadu Hearta koji fantastično brani u CL, a što se tiče Arsenala, oni imaju mladog Szczesnyja i preočito je kako će Wenger njega gurati da se razvija i bude mu dugoročno rješenje. Italija mu nikako ne leži jer Talijani preferiraju isključivo svoje vratare, a ni njima u ligi ne manjka kvalitete kao ni u BL.
Dortmund bi bio najbolja opcija, no teško je uopće očekivati kako će se oni svojeg čobana Weidenfellera odreći.
Navijao sam za Adlera da bude novi Kahn, ali ispalo je da trenutno ne može biti ni Lehmann.
S njime će biti zanimljivo ovog ljeta vidjeti gdje će nastaviti karijeru. Sjebao ga De Gea jako, a dao bi 100% više od tog Španjolca da ga je Ferguson uzeo. Mnogi fanovi Uniteda su stavljali Adlera na 1. mjesto i čak sada misle da je on bolje rješenje.
width="960"