Ali kategorički odbijati dovoditi igrače iz nekog područja je ludilo i Werder se ne smije tako ponašati.

anton 1983 napisao:Eto ode Werder u austriju da si nabavi novog "Prodla"neko smeće zvano Juzunović je na meti Werdera. Igra vezni red za neki klub u Austriji, nije više niti talenat, ima 24 godine i prodil igrača je "smeće". takvi igrači te jako rijetko ili bolje rečeno nikada NE IZNEANADE već ostanu smeće cijelu karijeru. Moj savjet im je da to nekup nego neka si zašparaju 2 miljona eura i nekom sad talentiranom klincu, švapskom koji je zasada trul daju priliku da se razvije i postane ŠPEK.
Ja bi svim Njemačkim klubovima dao savjet ili ti uvjet, ako nemaš para za igrača kojeg ljudi poznaju, nemoj kupovati ništa nego guraju vatru nekog mladog švabu- MANJE ĆEŠ SE ZAJEBAT!
takvi transferi sve više i više narušavaju ugleda BUNDESLIGE pa mi je sve teže i teže vjerpvati u to da BUNDESLIGA ima šansu da postane BRUTALIS od lige...

Lizarazu napisao:Allofs poceo baliti za Diegomali ovaj vidi svoju buducnost u Atletiku.

Mario Maloča.

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost