Werder Bremen

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Werder Bremen

PostPostao/la Murta » 22 pro 2011, 10:06

Ja mislim da su igrači iz JA dali jako puno Bundesligi, ali nakon ovakvih flopova je normalno da Werder malo razmisli koga će kupiti, pogotovo ako ima dvije opcije "sličnih" igrača. ;)
Ali kategorički odbijati dovoditi igrače iz nekog područja je ludilo i Werder se ne smije tako ponašati.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 22 pro 2011, 14:10

Werder bi isto morao opet zaviriti u Francusku. Sa Ismaëlom i Micoudom su krenuli u one odlične sezone igranja CL, osvajanja 2 kupa i jednog naslova, nadmetanja s Bayernom... Ima nekih manjih tržišta gdje se može isto nešto iskopati talenata. Recimo, Argentinci su totalni stranci u Werderu. Peruanci i Brazilci su im poznati, što nije slučaj s Gauchosima.

Slažem se u potpunosti s cruzom što je sve rekao... To sam već govorio ljudima kako danas je teško dovesti jednog pravog Brazilca u klub, kako Brazil nije sila kakva je bila do prije 6 godina i imala silne svjetske klase i odlične igrače koji su do veteranskih godina znali razarati. Svi su daleko više prolupali U GLAVI nego svi oni tamo 90-ih i prije.

Previše se današnji Brazilci bave glupostima u doba interneta, LCD-ova, smartphone-ova i čega već ne. Samo bi se zabavljali, pijančili i u nešto ubadali, a isto tako misle da na terenu se njihovi trikovi, talenti i vještine mogu u 80% situacija prodavati Europljanima kao prije 10-15 godina. Nogomet je strašno napredovao, Europljani su isto se znatno razvili tehnički, a taktički usavršili do iznemoglosti i tu danas treba daleko više muke da bi se dominiralo nogometom. Ni Talijanima više ne ide od ruke samo zatvoriti se i čekati neku grešku za 1:0 pobjedu. Oni također su promijenili nogometnu filozofiju u reprezentaciji, a Juventus ove sezone sa strašnim, dominantnim nogometom i pressingom gazi protivnike i ne zna za poraz.

Oni također moraju nešto mijenjati kao što je Njemačka promijenila, mentalitet i poimanje nogometa. Kod mene više kotiraju Nijemci, Nizozemci, Španjolci, Talijani i Portugalci nego Brazilci. Argentinci su isto u banani kao i Brazilci, samo u nešto manjoj. Kod njih uvijek ostaje problem lošeg izbornika i forsiranju njihovih zemljaka u vodstvu. Inače bi s takvim kadrovima zadnjih 20 godina mogli u 80% slučajeva osvajati Copu i SP.

Uzmimo zadnji popis kandidata za Zlatnu loptu i pogledajmo koliko Brazilaca danas ima, a koliko ih je do prije 6-7 godina(i ranije) bilo.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 28 pro 2011, 14:14

Eto ode Werder u austriju da si nabavi novog "Prodla" :lol: neko smeće zvano Juzunović je na meti Werdera. Igra vezni red za neki klub u Austriji, nije više niti talenat, ima 24 godine i prodil igrača je "smeće". takvi igrači te jako rijetko ili bolje rečeno nikada NE IZNEANADE već ostanu smeće cijelu karijeru. Moj savjet im je da to nekup nego neka si zašparaju 2 miljona eura i nekom sad talentiranom klincu, švapskom koji je zasada trul daju priliku da se razvije i postane ŠPEK.

Ja bi svim Njemačkim klubovima dao savjet ili ti uvjet, ako nemaš para za igrača kojeg ljudi poznaju, nemoj kupovati ništa nego guraju vatru nekog mladog švabu- MANJE ĆEŠ SE ZAJEBAT!

takvi transferi sve više i više narušavaju ugleda BUNDESLIGE pa mi je sve teže i teže vjerpvati u to da BUNDESLIGA ima šansu da postane BRUTALIS od lige...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 28 pro 2011, 17:56

anton 1983 napisao:Eto ode Werder u austriju da si nabavi novog "Prodla" :lol: neko smeće zvano Juzunović je na meti Werdera. Igra vezni red za neki klub u Austriji, nije više niti talenat, ima 24 godine i prodil igrača je "smeće". takvi igrači te jako rijetko ili bolje rečeno nikada NE IZNEANADE već ostanu smeće cijelu karijeru. Moj savjet im je da to nekup nego neka si zašparaju 2 miljona eura i nekom sad talentiranom klincu, švapskom koji je zasada trul daju priliku da se razvije i postane ŠPEK.

Ja bi svim Njemačkim klubovima dao savjet ili ti uvjet, ako nemaš para za igrača kojeg ljudi poznaju, nemoj kupovati ništa nego guraju vatru nekog mladog švabu- MANJE ĆEŠ SE ZAJEBAT!

takvi transferi sve više i više narušavaju ugleda BUNDESLIGE pa mi je sve teže i teže vjerpvati u to da BUNDESLIGA ima šansu da postane BRUTALIS od lige...

KAj je najgore ti si napisao svašta o igraču kojeg očigledno ne poznaješ.LIk je drugi asistent lige i najbolji igrač iste uz sve to je i standardan reprezentativac Austrije.Da li će biti smeće ili ne ostavimo to Bogu da odluči.Werder je godinama dovodio poznata imena i većinom završavao sa flop transferima.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 04 sij 2012, 09:18

naldo bi mogao napustiti Bumen. Neki Brazilci se zanimaju...mene sam zanima koju bjednu odštetu Bumen za njega more dobiti. To bi bil apotvrda da ne želim Bumen u Lp jer sa Wolfom i prodlom moram priznati da imaju najtruliju obranu u ligi, čak truliju od Dinamove! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 08 sij 2012, 19:05

Na srecu Bremena, Naldo bi trebao ostati (bar do ljeta). Golman Wiese ne odbacuje mogucnost produzetka ugovora.
Ko bi im mogao otici? Pizarro je ponovo naglasio da ce za par mjeseci biti poznata njegova sudbina. Sta je sa Marina?
Taj kepec se bas usutio. :D
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Red passion » 09 sij 2012, 13:05

Gadno se piše Werderu naredne sezone... :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 13 sij 2012, 13:15

Allofs poceo baliti za Diegom :lol: ali ovaj vidi svoju buducnost u Atletiku.
Bilo je neke price da su neki digici bacilo oko na Marina.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la effe__sa » 13 sij 2012, 17:59

Lizarazu napisao:Allofs poceo baliti za Diegom :lol: ali ovaj vidi svoju buducnost u Atletiku.

Šuknu mu Diego finoo :lol:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 21 sij 2012, 20:43

Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fd-C7kdxR2I[/youtube]
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 25 sij 2012, 13:26

Ode Wolf, Prodlu razbije nos, Naldo se ozlijdi, na meti je neko smeće od igrača - prejebeno. sad sam ziher da ih neželim vidjetu u LP nego će moj favorit postati dobar stari KUSEN! 8-) Kak napreduje dovođenje onog govna iz austrije?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 25 sij 2012, 14:28

Ja čuo Mario Maloča. Da, da... :buhhaa: Mario Maloča. :lol: :hehe: :haha: smile12 :smil42:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 25 sij 2012, 18:26

Werder je kao pojačanje za odbranu doveo Francois Affoltera iz Young Boysa(Švicarska). Mladi 19-godišnji Švicarac dolazi do kraja sezone na posudbu, a Werder je zadržao i opciju njegove eventualne kupovine.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 27 sij 2012, 12:07

Slika
Ablöse: 750000 Euro
- U 19 utakmica, zabio je 6 golova za svoj klub ( Austria Wien )
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la effe__sa » 27 sij 2012, 16:11

Junuzović mislim da bi mogao biti dobro pojačanje, pratio sam ga po malo, a za ovog Affoltera koji je stigao za odbranu ne znam nešto, nekako mi je to neozbiljno uzimat tako neiskusnog igrača da u ovakvoj kritičnoj fazi za odbranu, on je upravo pojača...Al vidjet ćemo....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi