anton 1983 napisao:Effenberg23 napisao:vidim "pljuvatori" su na djelu, posebno anton je u elemntunisam gledao tekmu, samo sam čitao izvještaje i vaše ovo pljuvanje, pa da evo kažem, daj Bože da ovoliko ljudi svrati opet u utorak kad bayern pobijedi, ali bojim se da ćemo biti samo ja I_love_Bayern, cruz, katche i šta ja znam već tko možda Tule, i anton će doći prokomentirati neštko kako mu se opet neki gaalov potez nije svidio.....ljudi igru briši pobijedu piši, okrećemo se Juve-u, idemo na pobijedu!!!!!
Iskreno ja tebe ne kužim, sam mi je žao kaj niko drugi na tvoje postove neodgovara![]()
Budi sigurna da mene, a i nikog od nas protiv Juvea nezanima igra već nas samo zanimaju bodovi. Ali u Bundesligi protiv slabijih protivnika nas to zanima i tu moramo kritizirati oćite stvari jer želimo napredak u igri kojeg nema. Kad pogledaš našu tekmu protiv Gladbacha onda će ti biti jasTno zašto smo mi skeptični i zašto nam LvG neuljeva nadu da možemo dobiti Juve.
šta ti to sad znači, ne kužim, ja se itekako dobro dopisujem sa svima tj.meni se odgovara samo ti si mi posebno drag pa ja uvijek namjerno skrenem post(pa mrvicu-mrvicu) na tebe da mi ti odgovoriš....tj.ne zanimaju me toliko drugi koliko ti, jer si ti posebni pacijent....nitko se ne kurči toliko kao ti...ja ti kažem, nisam gledao tekmu, ne mogu sad o njoj konkretno, ali već znam kako su oni igrali, slično kao i većinu ove sezone, prvo poluvrijeme očaj od igre, drugo poluvrije također očaj ali malo manji....ja to znam, samo što ti ne kontaš, da gaal očito hoće isufat taj svoj stil do kraja, i slaže momčad tako, sad malo žrtvuje par tekmi, tako da sebi namiri igrače kakvi mu trebaju, pa onda kad to sve posloži-osvojit ćemo ligu prvaka....siguran sam da ćemi već nakon zimskog roka igrat puno bolje, ma igrat ćemo mi već bolje u utorak u torinu....sijećaš se oklade
width="960"